חלאס

netaleone

New member
אז ככה:

ילדה אחת בשם שרית העבירה ביקורת נוראים על רבלדה... ואנחנו כמובן הגבנו
לא בצורה יפההה...אבל הגבנו
יכולת לראות בקישור חבל שמחקו אותו
לא פייר
ולמה לא לדבר ככה
איזה שטיות...ענינו לההה

אני יסביר לך ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

לפני יומיים הייה סקר של איזה גירסא יותר טובה המורדים או רבלדה,אז היה שם ויכוח,ואז היום ילדה אחת פתחה הודעה עם התגובה שלה להדס על מה שהיא כתבה בשירשור הקודם,ואז התחילו לריב.

Hadas 87

New member
אני אספר למרות שלא הייתי נוכחת

סיפרו לי מה קרה פשוט. היה את האשכול הזה שמישהי פתחה על איזו גרסה יותר טובה.. רבלדה או המורדים אז אני אמרתי שרבלדה ושאני לא אוהבת את המורדים אז אחת התחילה להתעצבן אז רשמתי לה למה והכל ואמרתי שהם משחקים גרוע לדעתי ושהם שרים ילדותי וכו' וכו'. אמרתי מה שאני חושבת ולא התקפתי כמובן אף אחת. בקיצור זה היה כבר לפני יומיים ומאז לבנו את הענינים והכל הסתיים. אבל היום מישהי כאן פתחה הודעה שהיתה מיועדת אלי ופתחה את כל הענין מחדש, אני לא הייתי פה כדי להגיב לה אבל בנות אחרות היו כאן והחל שוב ריב ומסתבר שהיו גם קללות וכו' וכו'. זה מה שקרה ממה שאני הבנתי. אם טעיתי במשהו אז תתקנו אותי.

s h a r o n 7

New member
הוא ממש לא תוקפן../images/Emo126.gif

עובדה- סתכלי בפורום טלנובלות איך כולם מסתדרים איתו והוא מנהל מצויין
כדי שאננשים ילמדו צריך להציב להם את הגבולות האלה וחבל שזה צריך להגיע למצב כזה
המשפט הכי מגעיל ששמעתי זה שאת מעדיפםה את גבי
קודם תכיאי את שניהם! אני מכירה את שניהם לפנייך ואני יודעת ששניהם בתור אנשים ממש טובים ונחמדים ואת סתם מלהיטה פה הכל

netaleone

New member
אני לא מסתדרת במיוחד אם ברונו...

ולא התכוונתי לזה...התכוונתי שאני מעדיפה את הגישה של גבי על ברונו

אותי בכלל כל הענין הזה כבר מגעיל!!!

מוציא כל חשק להיכנס לכאן בכלל!!!! לא.. הייתם חייבים להגיב לה??? לא יכולתם פשוט להתעלם? היא רצתה לעצבן והיא הצליחה אז היא מרוצה! אם לא הייתם מגיבים היא היית מתעצבנת בעצמה! מתי תלמדו לשלוט בעצמכם?? מתי?????????????????

Breath15

New member
אנשים באמת חלאס..שני הסדרות מצליחות

כולנו יודעים שהמורדים זאת הגירסא המקוריתתתתתתתת ורבלדה זה חיקוי..אבל חיקוי מוצלח! כי עובדהההההההההההה את המורדים לא ממש הכירו בארגנטינה הם היו באיזשהו ערוץ נידח ולא יודעת מה אפילו המורדים מודים בזה והחברים של לואיסנה לכיתה בכלל לא ידעו שקיימת כזאת טלנובלה "המורדים" ושהיא משתתפת בה
חחחחח ולא הרבה זיהו אותם ברחוב וזה לא ממש הצליח...כמו בישראל
בארגנטינה זה הצליח בעקבות הסדרה השולטת קטנטנות... אבל בארגנטינה..לא הרבה הכירו את הסדרה בכלל חחחח
ולעומת זאת..את רבלדה מכיריםםםםםםםםם וחצייייי מתים על השירים שלהם... הולכים להופעות שלהם כל ארגנטינה מכירה אותם!!! לעומת זאת רבלדה זוכה להערצה לא משהו גבוה בישראל לעומת הצלחת המורדים אבל בארגנטינה...כל אחד מכיר את הסדרה..השחקנים...השירים הם זוכים כל הזמן בפרסים ובלה בלה בלההההה..... אין לי כוח לפרט....!!! ואף אחד לא משווה ביניהם...אני מעריצה לשעבר של המורדים ולהווה של רבלדה לא משווה בין אף אחד לאף אחד... זאת סדרה מבוססת על אותו העיקרון רק עם שחקנים אחרים ותפאורה אחרת... נקודה! ואני חולה על המורדים ועל כריס מורנה וחולה על רבלדה ועל השחקנים...!!! אבל בסופו של הדבר... שתי הסדרות הם מדהימות...אין פה מה להשוות כי שני הגרסאות זכו להצלחה גדולהההה אם באגנטינה או בישראל...
ואין צורך להשוות בין הסדרות..כי עובדהההה עושים עכשיו גרסה ישראלית!!! ואמרו לי שעשו גם גירסה רוסית!!
פפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי בקצב הזה עוד מעט יעשו גרסה סינית ויפנית ואולי גם גרוזינית!!!
אבל חפיף..עזבו... ולמה לחסום אנשים? תראי\תראה כל אחד חופשי לבטא את מה שהוא חושב על סדרה כולשהי או דבר כולשהו..לא נראה לי שחסימות יעזרו פה חחחחחחח
אבל באמת אנשים...תירגעו קצת.. זה פורום של רבלדה..דברו על רבלדה בלי להזכיר את המורדים..המורדים היו... ועברו..!!!

דייי אני לא מאמינההההההההההההה

מחר הייתי אמורה לחזור סופית לפורום.. אבל אחרי שאני רואה את זה לא בא לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה קרה??? מי רב??? את מי חסמו
?????? רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר מעצבנים!!!!

TuTyBoP15

New member
מתי היה ריב../images/Emo35.gif

לא הייתי פה כל היום.. אז לא ראיתי.. מי רב הפעם
מי נחסם
על מה הריב

netaleone

New member
לא נחסנו...

שרית(ילדה חדה)ירדת על רבלדה בצורה משפילהה!!! אני רבתי..בסי יובל מור מה חסר
לא

מה את גאה בזה שאת רבה????

מתי תבינו שזה ילדותי??? מתייי??????????????? תלמדו להתעלם!!!

ג ב ש ו ש

New member
לסיכום../images/Emo70.gif../images/Emo124.gifחובה לקרואאא../images/Emo88.gif

עוד לא דיברתי עם ברונו אבל אני ארשום משהו שאני מקווה שפה זה יגמר. זה לא הריב הראשון שהיה פה בפורום מאז שנפתח
הפורום קיים כמעט ארבעה חודשים ובזמן הזה היו די הרבה ריבים וזה כ"כ מצער.. אני ידעתי מראש שביום שהפורום הזה יפתח רוב הריבים והבלאגן יהיו בגלל שתי הגירסאות,באתי מוכן לזה אבל לא חשבתי שעד כדי כך..חשבתי שתריבו עם חברים מהפורום של המורדים ומזל שזה לא קורה
אתם שמים לב שאתם רבים אחד עם השני,שאתם חברים אחד של השני
במקרה הזה כל זה נהיה בגלל ילדה חדשה סבבה אבל תביטו לאחור ותזכרו מה היה
ממש חבל
כל אחרי ריב אני אומר את זה,אבל אני מקווה שהפעם זה באמת ינעל פה..להבא אל תגיבו לילדות שבאות רק כדי לעצבן,תהיו בוגרים ובוגרות ותניחו את זה לי ולברונו\אנחנו נמחוק הודעות לא יפות ונפנה לאותם המשתמשים שמתחילים עם בלאגן.. באמת תפנימו אחת ולתמיד אל תגרמו לי להיצטער על דברים כי הפורום הזה כ"כ חשוב לי.. לילה טוב לכולם ומקווה שתקראו את זה

למעלה