אנשים באמת חלאס..שני הסדרות מצליחות
כולנו יודעים שהמורדים זאת הגירסא המקוריתתתתתתתת ורבלדה זה חיקוי..אבל חיקוי מוצלח! כי עובדהההההההההההה את המורדים לא ממש הכירו בארגנטינה הם היו באיזשהו ערוץ נידח ולא יודעת מה אפילו המורדים מודים בזה והחברים של לואיסנה לכיתה בכלל לא ידעו שקיימת כזאת טלנובלה "המורדים" ושהיא משתתפת בה
חחחחח ולא הרבה זיהו אותם ברחוב וזה לא ממש הצליח...כמו בישראל
בארגנטינה זה הצליח בעקבות הסדרה השולטת קטנטנות... אבל בארגנטינה..לא הרבה הכירו את הסדרה בכלל חחחח
ולעומת זאת..את רבלדה מכיריםםםםםםםםם וחצייייי מתים על השירים שלהם... הולכים להופעות שלהם כל ארגנטינה מכירה אותם!!! לעומת זאת רבלדה זוכה להערצה לא משהו גבוה בישראל לעומת הצלחת המורדים אבל בארגנטינה...כל אחד מכיר את הסדרה..השחקנים...השירים הם זוכים כל הזמן בפרסים ובלה בלה בלההההה..... אין לי כוח לפרט....!!! ואף אחד לא משווה ביניהם...אני מעריצה לשעבר של המורדים ולהווה של רבלדה לא משווה בין אף אחד לאף אחד... זאת סדרה מבוססת על אותו העיקרון רק עם שחקנים אחרים ותפאורה אחרת... נקודה! ואני חולה על המורדים ועל כריס מורנה וחולה על רבלדה ועל השחקנים...!!! אבל בסופו של הדבר... שתי הסדרות הם מדהימות...אין פה מה להשוות כי שני הגרסאות זכו להצלחה גדולהההה אם באגנטינה או בישראל...
ואין צורך להשוות בין הסדרות..כי עובדהההה עושים עכשיו גרסה ישראלית!!! ואמרו לי שעשו גם גירסה רוסית!!
פפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי בקצב הזה עוד מעט יעשו גרסה סינית ויפנית ואולי גם גרוזינית!!!
אבל חפיף..עזבו... ולמה לחסום אנשים? תראי\תראה כל אחד חופשי לבטא את מה שהוא חושב על סדרה כולשהי או דבר כולשהו..לא נראה לי שחסימות יעזרו פה חחחחחחח
אבל באמת אנשים...תירגעו קצת.. זה פורום של רבלדה..דברו על רבלדה בלי להזכיר את המורדים..המורדים היו... ועברו..!!!