חלאס

chico malo

New member
בלי לפגוע בנות

אבל אתם רבות כל הזמן כי אתן לא יודעות לקבל דעה של אחרים אני לא פעם רואה שמישהי רושמת דולסה יפה וישר מישהי אומרת לא אנהי יותר וככה להפף תכנסו לקומונה של הבנים אף פעם אין ריבים כי לכל אחד יש דעה משלו וצריך לדעת לקבל דעה ואם מעריצי דולסה פותחים שירשדור על דולסה לא לדחוף את אנהי וככה להפף תנו לכל המעריציות להנות

chico malo

New member
בכלל

בנות לא מסתדרות יחד תמיד איפה שיש הרבה בנות יש ריבים וזה עובדה

Pollitaaaaaaa

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

צודק! וזאת עובדה,אבל בשביל זה אתם פה לא? מה אתם נעלמים שצריך אותכם הא? חחחחחחחחחחחחחח =) מואההההההההההההה

HEN0121

New member
זה כמו השירשור שפתחו על אנהי

והוסיפו אליו את התמונות של דולסה פשוט עיצבון

Christopher1

New member
גם אני פתחתי שירשור על דולסה

ודחפו את אנהי זו לא הפואנטה הפואנטה שצריך ךשים לזה סוףףףף

Christopher1

New member
אתם מסתדרים כי כל ה13 בנים שיש

כולכם אוהבים את דולסה וחמים על דולסה אז אין לכם על מה להתווכח

r a n e e

New member
אשכרה על מה תריבו איזה חזייה יותר י

יפה על דולסההה כולכם מטורפים עלייה בדם על מה בדיוק תריבו

chico malo

New member
אני הייתי מעדיף בלי חחחח כנסו רגע

נכון שכל הבנים מעריצים את דולסה אבל בכללי בנות תמיד רבות בנים פחות בנים רבים על נשים וכדורגל אבל לא כמו הבנות

Christopher1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח אתם הבנים

אין לכם תקנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סוכריה16

New member
זה לא דוגמה טובה חעחע

כי בקומונה של דולסה לכולם יש את אותה הדיעה חחח וזה לא נכון אנחנו לא משמיצות אותה ולא אומרות את זה היו ימים שהיה אתצ זה אני כבר חושבת שמלא זמן לא

OליושO

New member
את צודקת....

אבל למה תמיד מאשימים את מעריצי דולסה?!?!?! יש כאלה שלא עושים את הדברים האלה כמוני למשל אני בתור מעריצה שרופה ומכורה של דולסה המ!שלמת!!!!!! אף פעם לא לכלכתי על אנהי!!!למרות שאני חולה שרופה משוגעת על היופי של דולסה
אני חושבת שאנהי ממש מדהימה ואני ממש לא מזלזלת ביופי שלה כי הוא מדהים!!!! יכול להיות שאתם צודקים וחלק ממעריצי דולסה מגזימים לפעמים אבל זה לא רק הם!! יש גם את מעריצי אנהי שלא חסר להם!!! זה גם אשמתם של הילדים שפותחים שרשורים שיודעים שזה יגרור לריב!! הרי כולם יודעים שאם פותחים שירשור של השוואה בין דולסה לאנהי או בין פונצ'ו לכריס(בעיקרר בין דולסה לאנהי!!!!!) זה גורם לריבים בלי סוףף וגורם לסיכסוכים רבים!!!! צריך להפסיק לערוך השוואות כאלה וככה יהיה יותר נעים להכנס לפורו!!!

Christopher1

New member
אם תשימילב אז מעריצי אנהי יורדים על

דולסה הרבה יותר משמעריצי דולסה יורדים על אנהי ומי שלא מאמינהה שתיכנס לכמה שירשורים פה ותראה איך המעריצים של אנהי יורדים על המושלמת הזאת כאילו שהיא עשתה להם משהו ומעריצי ורב מעריצי דולסה שתקו כדי לא לריב כנסו לשירשור של התמונות בחתונות ואז תבינו מי יורד על מי

זה בגלל שכל אחד רואה את מה שהוא..

רוצה לראות..... אם אני מעריצה של אנהי אז אם ילכלכו על דולסה אני אפילו לא ישים לב לזה.... אבל על כל פיפס קטן שיאמרו על אנהי אני יעשה מהומה גדולה.... כנ"ל המעריצים של דולסה וכנ"ל לגבי דיון רבלדה- המורדים.... אולי במקום למצוא את הרע בשחקנים או בגרסאות שאתם פחות מעדיפים תמצאו את הטוב במה שאתם כן מעדיפים

OליושO

New member
נכון...את צודקת...

אני זוכרת שלפני שנכנסתי לפורום אז הייתי מסתכלת פה על הודעות והיה ריב גדולל עליהן(כמו תמיד) ומעריצי אנהי התחילו ללכלך על דולסה ולרדת עליה כל כך הרבה ואיזה ירידות כמו:היא שרה כמו צרעה,יש לה אף כמו של חזיר,היא נראית כמו ז*** וכו' ולמה כי איזה ילדה אמרה שאנהי עשתה ניתוח להגדלת חזה ושהשיניים לא שלה משו כזה!!

OליושO

New member
ואני לא אומרת שמעריצי...

דולסה קדושים!!! גם להם לא חסר!!!! אבל לא חייבים להאשים רק אותם... אני חושבת שלא צריך להשוות ולא צריך לריב... שכל אחד יאהב את מי שהוא רוצה ונגמר הסיפור.. שתיהן מושלמות וזה מה שחשוב אז תפסיקו כבר לריב!!!!

yaRBDen

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק היום (דווקה היום
) המלצתי לחברה שלי על הפורום, היא נכנסה לפורום לשניה וברחה מרוב הריבים
וחבל היא אחלה ילדה!! וגם אני חושבת כמוך!!

סוכריה16

New member
אויי מסכנים מעריציי דולסה

לדולסה יש אף יפה אין מצב שמישוו רשם את זה ... זכור לי שפעם סתם מישוו רשם וחוץ מזה, המעריצים של דולסה היו מפוצצים תפ]ורום הזה בדולסה וכשמדברים על אנהי מדברים עלייה רע.. זו הייתה הסיבה אז

למעלה