חלאס אתם עם התמונות שלכם

yogev klx300r

New member
DR../images/Emo35.gif ויפה../images/Emo35.gif במשפט אחד../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יש פה בעיה תחבירית

*Trinity*

New member
איזו תמונה?? ../images/Emo12.gif

יש לנו דייט מחר? רוצה לעשות פילטרים? לנקות שרשראות? (להחליף גומיית איטום בראש מנוע?)

הרושמת

New member
האמת, להחליף מניפולד וקפיץ של

מותחן טיימינג, עם הכלים שלי או שלך??

הרושמת

New member
אבל מי יצלם??? ../images/Emo98.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

*Trinity*

New member
../images/Emo62.gif

יש לי מקום מצויין! הכלים כבר שם. העזרה בהישג יד. הרכילות is just a phone call away. ואפילו יש צלם שיסכים לשמור על החולצות רטובות, אם רק נבקש.

45degrees

New member
אפשר לקיים תחרות רוכבות:

נקרא לה: תחרות הטי-שרט הרטובה. התחרות תתקיים על אופנועי סופרמוטו, הרוכבות ירכבו בביגוד מגן מינימלי, קרי: מכנסי שטח, מגפי שטח, וטי שרט לבן (אפשר עם לוגו של ספונסרים) במהלך הרכיבה ידרשו הרוכבות לעבור מסלול מכשולי סופרמוטו הכולל: מזרקות צמיגים ממטרות קונוסים כתומים של מע"ץ מפל מים עוד צמיגים מיסוך מים מזרנוק כיבוי אש אמריקאי מקפצת טריפל הידרנט פתוח כל עבר סקשן של באמפים השופטים ימוקמו בנקודות אסטרטגיות על המסלול: מיד אחרי המזרקות, הממטרות, מפל המים שופטים נבחרים, שהליגה והנהלת הפורום רוצים בטובתם ימוקמו בנחיתה מקפיצת הטריפל השופט הבכיר ביותר - יזכה לשפוט בקטע ב RYTHM - ידוע יותר בכינוי - קטע הבאמפים. הפרס לרוכבות האמיצות יוענק קולקטיבית - זמן שידור וחשיפה מירביים בכל רשתות הטלוויזיה שכבר הביעו עניין בתופעה המוטורית המתפשטת (תרתי משמע) כאש בשדה קוצים ברחבי העולם. קריינות לארוע תוענק על ידי נציגת פלייבוי הישראלית. למנצחת - תוענק כפרס קסדתו של השפיץ מהתקופה בה זכה לחסות של רשת ארוס... נ.ב. נכתב כהודעת סאטירה בלבד. הרוכבות מתבקשות לא לשייך לי כל סימבול גזעני, שוביניסטי, או מפלה.

הרושמת

New member
45 יקירי...

אם סוף סוף תבוא לרכב.. אני מוכנה לרכב עם מיגונים מהמותן ומטה, וחולצת טי. תפסיק לפקה פקה ובוא לרכב!

למעלה