חלאס אתם עם התמונות שלכם

STIVENZ 426

New member
חלאס אתם עם התמונות שלכם../images/Emo3.gif

גם ס. רוצה להתבטא.. ובכן, דרושה עצתכם הקוסמטית. הפציאנט? DR350. שלדה נצבעה בשחור-אפור יפייפה. במלאי נמצאים: 1. 2 מיכלי דלק מפח (אין בעיה לצבוע) 2. כנף קדמית שחורה, של RM. 3. פלסטיקה לבנה עם הצביעה של שנת 92 (אדום-סגול) המקורית.(חדשה אגב). והמון רצון טוב. השאלה היא איך לחבר בין כל אלה, באופן שהחיבור שיתקבל יהיה נעים לעין.. את הפלסטיקים יש בעיה לצבוע, לא כן? ולפיכך חשבתי להדביק עליה מדבקת טפט בצבע אחיד (כתום או צהוב) האם אתם, שידועים בשגעונות העיצוב שלכם, תוכלו לייעץ לי איך להפוך נבלה לנסיכה? (פתרונות זולים יהיו עדיפים....)
תודה! ס.

45degrees

New member
אתה בפורום הנכון?

הרבה רוכבים כאן צבעו את האופנוע - בדרך כלל הצבע לא מחזיק מעמד על חלקי פלסטיק. גם המדבקות טפט לא משהו - בייחוד בקצות הפלסטיק. הכי יפה ויזואלית הוא לקנות ערכת מדבקות מתאימה - אלה העבות מויניל, ולהדביק. או לחילופין - להשיג ערכת פלסטיק קומפלט בצבע אחיד, ועליה לשים מדבקות כרצונך.

כRובי

New member
לעשות DR 350 "יפה"?

שים ג'אנטים בקוטר הנכון, תיפטר מצמיגי הקוביות המכוערים לעין ו...הופה, יש לך DR "יפה".

Dr XR

New member
שחור אפור זה יפה

צביעת פלסטיקים גמישים תתפוצץ ותתקלף מהר מאוד, לכן תוריד אותה מהפרק. צבע את מיכל הדלק בשחור עם איזה אלמנט שישבור את השחור (כמו למשל הכיתוב DR בצבע חי שאתה תחליט עליו). כנף שחורה זה טוב. טפט לפלסטיקים זה רעיון נחמד, אך תצטרך לחדש את הטפט מדי פעם כי הוא מתקלף מהר ונשרט בנפילות. אם אתה יכול לארגן כנף אחורית שחורה (של דגמי 97-8 או כנף אוניברסלית), יצאת ונטיל. תשקיע 200 שקל בכיסוי המושב. שיהיה שילוב של שחור למעלה והצבע שבחרת למיכל הדלק (למשל אדום) בצדדים. על הצדדיות שים טפט, אבל לא שחור אלא אפור. לדעתי - שחור - אפור - אדום או שחור - אפור - צהוב הצבע הדומיננטי יהיה שחור, אח"כ אפור וכמה נגיעות קלות של צהוב.

Dr XR

New member
קבל

DR650 לשעבר של חבר. במקום הצדדיות השחורות, לך על אפורות. במקום כחול שיהיה צהוב. ייראה טוב.

מושב אדום/שחור - אבל הפוך

זה מה שאני עשיתי לג'מוס של פעם - אפילו יותר יפה. בנוסף להחלפת הכיסוי המקורי (שהתקשה עם השנים וקרע לי את השושנה) הוספתי שכבת ספוג להשטחת המושב והגבהתו - שינוי מבורך בתנוחת הרכיבה. כל זה עלה כ-300 שקלים לפני שנה בערך.

bikerman

New member
הוא שלי כי אני לא מוכן למכור במחיר

זנות,האופנוע דנדש לגמרי.ועדיין-שלי יותר יפה.קפיש?

אז תעשה כמוני - תמכור במחירון

שקל לא פחות (נו בסדר, 500 לא נחשב). אבל זה כי שלי היה מכוער תחת.

bikerman

New member
לא אמרתי חלילה ששלך היה מכוער!

אבל הוא היה פחות יפה משלי(לדעתי-עניין של טעם).זה הכל.

R750-Girl

New member
גמני רוצה

איפה עשיתם את הריפוד? צריכה לרפד את טוויטי - המושב כבר קרוע

alophind

New member
שלי !!!

בקרוב נתחיל להוריד מה שלא צריך (וינקרים... סבל... וכו'...)

למעלה