וכתבו לי במילים האלה ...מר אנדי דו זרמים היקר ידוע לנו שהצריכה החודשית שלך גורמת למתח גבוה בעמוד החשמל ברחוב שאתה מתגורר , תשתדל להוריד קצת מקצב הזרמים על מנת שנמשיך לתת לך שירות טוב ואדיב .
אני שומע רעש של פייפר ,אני מסתכל החוצה אני רואה את מעניש על הפייפר עם דגל ישראל ומנפנף לכולםםםםםםםםם .הקטע שאני מסתכל עם משקפת למעלה ואני רואה שהוא גם מחייך .רגע הוא חושב שרואים מלמטה אם הוא מחייך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםם
בגללך הבטן כואבת לייייייייייייייייי.... חחחחחחחחחחחחחחחחח... המעניש על פייפר!!!!!!!!!! מחייך... לא בטוח.... יותר בכיוון של היסטרי (חחחחחחחחחחחחחח) איייייייייייי..... נראה לי כל השבוע אשאר בבית.... אתה בעד אנדי??????????? (חחחחחחחחחחחחחח)
עם הכובע !!!!!!!!!!!!!!!!! וואלה.. הוא נפתח לחגורת הצלה ושתדע שתמיד יש איתו כובע ספייר (חחחחחח) משוט לעת מצוא..... כשהוא חוזר לכאן... אנחנו בורחים חחחחחחחחחחחחחחחח
באמת נשאר כאן כולנו ללא מילים.... יש מקלט בסביבה שלך?????????????? (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) לא... סתם לדעת אם בעת הצורך יהיה מקום למשוט (לכובע נו חחחח) אותי הוא תולה ראשונה .....
תשלח קצת לירושלים הקואה... בבוקר יצאתי עם האינדיאני הגדול מהבית היתה שמש.. בחיי... מי מאמין לחזאים.. סנדלים,בלי מעיל בלי מטריה.. 2 בצהרים חטפתי שטיפה בפון... המללפון התחרפן כשלקח אותו מביהס.. נרטבו משהו פחד.. כאילו מה? בחיי בבוקר היתה