חלאסססססססססס

תאמין לי...... (חחחחחחחחחחחחח)

יהיו לך חיים ארוכים!!!!!!!!! רגע... עצור!!!!!!!!!!! אנדי שלח לך סופגניות סופר סופר.... תאכל ורוץ ליחידה (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
פסייייייי הם החזירו מכתב בחזרה

וכתבו לי במילים האלה ...מר אנדי דו זרמים היקר ידוע לנו שהצריכה החודשית שלך גורמת למתח גבוה בעמוד החשמל ברחוב שאתה מתגורר , תשתדל להוריד קצת מקצב הזרמים על מנת שנמשיך לתת לך שירות טוב ואדיב .

יווווווווווווווו....

הם מדברים על ירידת מתח באזור.... נשמע לא טוב (חחחחחחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
פסי מה שהם לא יודעים זה

הזרמים הולכים וגוברים ,העמוד קורס ,צוות תורן בכוננות מתמדת . במרפסת שלט ענקקקקקקקק .....הזרמיםםםםם לשלטון ,בחרת זרמים בחרת נכון .

אנדי 43

New member
יאאאאאאאאאאאאאאא

אני שומע רעש של פייפר ,אני מסתכל החוצה אני רואה את מעניש על הפייפר עם דגל ישראל ומנפנף לכולםםםםםםםםם .הקטע שאני מסתכל עם משקפת למעלה ואני רואה שהוא גם מחייך .רגע הוא חושב שרואים מלמטה אם הוא מחייך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםם

אנדיייייייייייייייייייייייי....

בגללך הבטן כואבת לייייייייייייייייי.... חחחחחחחחחחחחחחחחח... המעניש על פייפר!!!!!!!!!! מחייך... לא בטוח.... יותר בכיוון של היסטרי (חחחחחחחחחחחחחח) איייייייייייי..... נראה לי כל השבוע אשאר בבית.... אתה בעד אנדי??????????? (חחחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
פסיייייייייייייייייייייייי אל תשאלי

מעניש בא לנחות עם הפייפררררררררר ,נחת על המים ,אבל אל תדאגו חברה מזל שהוא היה עם הכובע שלו למה בשעת צרה הכובע נפתח לחגורת הצלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אין... גמרת אותי.....

עם הכובע !!!!!!!!!!!!!!!!! וואלה.. הוא נפתח לחגורת הצלה ושתדע שתמיד יש איתו כובע ספייר (חחחחחח) משוט לעת מצוא..... כשהוא חוזר לכאן... אנחנו בורחים חחחחחחחחחחחחחחחח

חכי... הוא עוד מעט מגיע...

באמת נשאר כאן כולנו ללא מילים.... יש מקלט בסביבה שלך?????????????? (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) לא... סתם לדעת אם בעת הצורך יהיה מקום למשוט (לכובע נו חחחח) אותי הוא תולה ראשונה .....

חולה../images/Emo35.gif

מי חולה למה חולה איך חולה כמה חולה
העיקר עכשיו בריאה? רק בריאות ממוש...

אנדי 43

New member
וואלהההההה אחתתתת הצפון

קר וגשום ,אבל עם מלאן אנרגיות חיוביות .

הכי חשוב חיוביות..

תשלח קצת לירושלים הקואה... בבוקר יצאתי עם האינדיאני הגדול מהבית היתה שמש.. בחיי... מי מאמין לחזאים.. סנדלים,בלי מעיל בלי מטריה.. 2 בצהרים חטפתי שטיפה בפון... המללפון התחרפן כשלקח אותו מביהס.. נרטבו משהו פחד.. כאילו מה? בחיי בבוקר היתה
מה לעשות שפתאום נהייה חורף??????

אחתוששששששששששש......

לא שמת לב שיומיים היה שקט בפורום?????? יומיים של חולי אבל.. זהו... אנדי לא מרשה לי יותר ! מתחילה להבריא...

למעלה