חלאסססססססססס

פתאום שמתי לב....

שהמון אנשים ניתלים על הרכב (חחחחחחחחחחחחחחחחח) מה קרה???????????????????????????

אנדי 43

New member
את מדמיינת פסייייי ,זה הצל של

המטיילים ברחובבבבבבבב חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני אומרת לך....

זה ענניה שאירגן את כל הבלאגן הזה.... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) לא מדמיינת ולא נעליים.... ענניה לקבלה... ענניה! נ.ב צריך להחליף לו את הפעמון בקבלה...נשחק נו.. (חחחחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
את הפעמון בקבלה החלפתי מזמן

אם תישמעי צליל של מצלתיים תדעי שמדובר בקבלה

שמעתי... שמעתי....

אבל מה... לא ידעתי שהחלפת את הפעמון... מסתיר הא? חכה.. חכה בבית... (חחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
אייך תישמעי אייך????.

נתתי הוראה בקבלה לא להפעיל את המצלתיים בזמן שאת ישנה כי את לא הרגשת טוב ,,בקרוב ישמעו את המצלתיים עד פורום טניס שדה

Netta79

New member
יאמי!!!

יאללה אנדי ... אני עדיין מחכה ...
~נטע

אפשר ... אפשר...

אפילו רצוי!!!!!!!! מרגישה יותר טוב.. ואפילו הרווחתי עוד יום חופש מחר!!!!!! חוץ מזה.. יומיים בלי להכניס פירור לפה... ת'כווצתי לגמרי (חחחחחח) בואי.. נעלה להסעה של אנדי ... יש סופגנות!!!!!!!!!!!!!!!!! ישששששש...

זאת אומרת שנעלמת לגמרי...

כי מראש לא היה מה לכווץ אצלך... אז הנה מלאן נשיקות....
ותזהרי עם הסופגניות...שמעתי שכמה יצאו כמו פלטה....חחחחחחחחח

עזבי פלטה (חחחחחחחחחחחחח)

תביאי ת'ריבה! זהו... התעוררתי לחיים! (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

אייייייייייייי אלוהיםםםםםםםםםםםםם

אנדי דו.... הבראתי! באלוהים... הבראתי!!!!!!!!!!!! ושאף אחד לא יתקרב לקצפת.... (חייבת להדביק קלוריות חחחחחחחחחחחחח) אנרגיה נו...

אל תגלי... אבל!

אחרי ההתעלפות הקטנה אתמול.... אין מצב שידבקו! הרס אותי אנדי דו עם התמונה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!

אנדי 43

New member
../images/Emo73.gif אנננננננננ אנננננננננננננננ

פסייייייייי ,לוקחתתתתתתת ,הבאתי סופגנויות תוצרת חוץ מה אתן ממליצות מי יקבל אותם???

אההה....

תוצרת חוץ לא נוגעת! רק תוצרת כחול לבן (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) ידעתי... לא רואים ת'ריבה....

אנדי 43

New member
הסופגניות האלה מיועדות לבן האדם

הראשוןןןןןןן שיגיע לריבה כמה שיותר מהר

למעלה