חלאסססססססססס

אנדיייייייייייייייייייי דוווווווווו

לא יודעת מה כתבת אבל!!!!!!!!!!!!! פתאום... כולם דוחפים .... אחד את השני! בלאגן (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) מה כתבת??????????????

אנדי 43

New member
לא יודע פסי ,אני הבאתי סופגניות

אני רואה אותם דוחפים אבל אני עומד בצד מחייך ואוכל את הסופגניות שלי ,רק שלי .יאאאאאאאאאאא אני רואה מכות שםםםםםם ,פסי אותי נשחרר עוד תמונה בשביל שהמצב ירגע?

אנדיייייייייייייי....

אתה חייב לשחרר עוד תמונה! אחרת... נגמור את הערב כולנו במעצר!!!!!!!!! (חחחחחחחחחחחחחחחחח)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אלוהים אדירים.... לוקחת... מה ביקשנו??????? מה.... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
שיעיז איזה גבר להניח את הראש

באמצע ,נראה מתכון בטוח של חניקה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מכירה....

אחד ... שבתור עונש (חחחחחחחחחחחחח) ישמח להחנק שם! מה אכפת לי ... אני בחופש מחר (חחחחחח)

חחחחחחחחחח לוקחתתתתתתת

אני לא אחראית לתגובת המעניש..... אני בחופשת מחלה זוכרת????????. (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

אין מצב!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איבדתי שליטה על עצמי מזמן.... איך אקח אחריות על צונח מפייפר??????????????????? (חחחחחחחחחחחחחחחחחח)

תעזוב בחיית...אלה סופגניות לגברים.

של הנשים נראות לגמרי אחרת....
הרבה יותר קטנות ומצורפת להם נקניקיית גוליבר

פויה (חחחחחחחחחחחחחחחח)

אנחנו לא מערבבות ריבה ובשר... (חחחחחחחחחחחחח) לוקחתית... תראי אותם... איזה אקשן... כולי פרועה... דחיפות... מכות! נו.. יש זוכה?! (חחחחחחחחחחחחחחח)

מי זה "אותם" כפרע?../images/Emo12.gif

מה קרה? מי דחף לך? אופססס אותך....חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה לא מערבבת...הכי טעים זה ריבה על הקצה...חחחחחחחחחחח מי זוכה ? במה?

תזהרי עם זה (חחחחחחחחחחחחח)

זרם?????????? זרמיםםםםםםםםםםםםםם..... את מכירה אותו כבר.... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
היום קיבלתי מכתב מחברת חשמל

הקטע שהיה כתוב על המכתב ...אל מר אנדי דו זרמים ,שלחתי להם מכתב בחזרה וכתבתי שם כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אין... אין.....

(חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) תגיד לי... אתכם אפשר להיות חולים?????????? הרסת אותי סופית....

למעלה