"חכמת נשים"..
כשהאישה מתחת למי המקווה יוצאות ממנה כל הרוחות הרעות וכשהיא עולה למעלה היא שואפת לתוכה את רוח הקודש, רוח האלוהים שמרחפת על פני המים.
המים האלו נמשכים מהמים העליונים שלפני הבריאה שעליהם נאמר: "ורוח אלוהים מרחפת על פני המים.."
חיי הנישואים שלי לקראת הסוף:
כשהאישה מרגישה טמאה כי בעלה טימא את גופה בימי נידתה והכריח אותה לספק את רצונו......
תאור:
את עומדת על המדרגה הראשונה של המקווה והמים נוגעים בכפות רגלייך.
זה לא מים טהורים!! זה מים מרופשים!!!!!!!
ביצה טובענית ששואבת אותך אליה אם כל מדרגה נוספת שאת יורדת.
בוץ ורפש שעוטף את נשמתך.
יש לך דמעות בלב השסוע, קרוע שלך.
בכל פעם שאת מכניסה את הראש מתחת למים את שומעת את הבלנית שאומרת: כשר ואת אומרת בלב טמא!!!
ושוב: כשר....... הכל מרגיש לך טמא!!
כשר... את לא רוצה להוציא את הראש מהמים.
את טובעת בתוך עצמך, את לא מרגישה נקיה או טהורה, המים עוטפים את הנשמה שלך
את האני שלך
את בוכה...
את לא רוצה לחזור לבעל שעשה תשובה ומחכה לך בכליון עיניים ובפרצוף מדושן עונג, אונס את נשמתך ומחלל את גופך.
את רוצה למות בדרך, לא להיות קיימת
הנשמה שלך מוכתמת
האני שלך מחולל
אין לך אישיות
את לא נמצאת במקום שבו הגוף שלך שוכב, את בוכה כי לקחו לך את האני שלך.
"..... כבר בהליכתה של האישה למקווה מלווים אותה כיתות של מלאכי רחמים שאילו היתה רואה אותם היתה מסתנוורת מהאור שלהם, וביציאתה מהמקוה רבבות של נשמות יורדות מהשמיים ללוות אותה חזרה..."
והבעל שלי חושב בליבו: "....אחטא ואשוב.. כי תמיד אפשר לעשות תשובה.. בן זונה!!!!!
(בעקבות התגובות שלכם בפוסט הקודם שלי ובכלל, מרשה לעצמי לשתף אותכם בתהליכים שעברתי בשנים האחרונות..אין צורך לרחם או לחשוב שאני מסכנה או סובלת כי זה נכתב לפני שנים ונמצא מאחורי והיום אני חזקה, גאה ומאושרת בדרכי. זה רק חלק קטן מהתהליך בדרך לשלמות אישית פנימית. שוב תודה לכם)
כשהאישה מתחת למי המקווה יוצאות ממנה כל הרוחות הרעות וכשהיא עולה למעלה היא שואפת לתוכה את רוח הקודש, רוח האלוהים שמרחפת על פני המים.
המים האלו נמשכים מהמים העליונים שלפני הבריאה שעליהם נאמר: "ורוח אלוהים מרחפת על פני המים.."
חיי הנישואים שלי לקראת הסוף:
כשהאישה מרגישה טמאה כי בעלה טימא את גופה בימי נידתה והכריח אותה לספק את רצונו......
תאור:
את עומדת על המדרגה הראשונה של המקווה והמים נוגעים בכפות רגלייך.
זה לא מים טהורים!! זה מים מרופשים!!!!!!!
ביצה טובענית ששואבת אותך אליה אם כל מדרגה נוספת שאת יורדת.
בוץ ורפש שעוטף את נשמתך.
יש לך דמעות בלב השסוע, קרוע שלך.
בכל פעם שאת מכניסה את הראש מתחת למים את שומעת את הבלנית שאומרת: כשר ואת אומרת בלב טמא!!!
ושוב: כשר....... הכל מרגיש לך טמא!!
כשר... את לא רוצה להוציא את הראש מהמים.
את טובעת בתוך עצמך, את לא מרגישה נקיה או טהורה, המים עוטפים את הנשמה שלך
את האני שלך
את בוכה...
את לא רוצה לחזור לבעל שעשה תשובה ומחכה לך בכליון עיניים ובפרצוף מדושן עונג, אונס את נשמתך ומחלל את גופך.
את רוצה למות בדרך, לא להיות קיימת
הנשמה שלך מוכתמת
האני שלך מחולל
אין לך אישיות
את לא נמצאת במקום שבו הגוף שלך שוכב, את בוכה כי לקחו לך את האני שלך.
"..... כבר בהליכתה של האישה למקווה מלווים אותה כיתות של מלאכי רחמים שאילו היתה רואה אותם היתה מסתנוורת מהאור שלהם, וביציאתה מהמקוה רבבות של נשמות יורדות מהשמיים ללוות אותה חזרה..."
והבעל שלי חושב בליבו: "....אחטא ואשוב.. כי תמיד אפשר לעשות תשובה.. בן זונה!!!!!
(בעקבות התגובות שלכם בפוסט הקודם שלי ובכלל, מרשה לעצמי לשתף אותכם בתהליכים שעברתי בשנים האחרונות..אין צורך לרחם או לחשוב שאני מסכנה או סובלת כי זה נכתב לפני שנים ונמצא מאחורי והיום אני חזקה, גאה ומאושרת בדרכי. זה רק חלק קטן מהתהליך בדרך לשלמות אישית פנימית. שוב תודה לכם)