"חכמת נשים"..

lovly7

New member
"חכמת נשים"..

כשהאישה מתחת למי המקווה יוצאות ממנה כל הרוחות הרעות וכשהיא עולה למעלה היא שואפת לתוכה את רוח הקודש, רוח האלוהים שמרחפת על פני המים.

המים האלו נמשכים מהמים העליונים שלפני הבריאה שעליהם נאמר: "ורוח אלוהים מרחפת על פני המים.."

חיי הנישואים שלי לקראת הסוף:

כשהאישה מרגישה טמאה כי בעלה טימא את גופה בימי נידתה והכריח אותה לספק את רצונו......

תאור:

את עומדת על המדרגה הראשונה של המקווה והמים נוגעים בכפות רגלייך.

זה לא מים טהורים!! זה מים מרופשים!!!!!!!

ביצה טובענית ששואבת אותך אליה אם כל מדרגה נוספת שאת יורדת.

בוץ ורפש שעוטף את נשמתך.

יש לך דמעות בלב השסוע, קרוע שלך.

בכל פעם שאת מכניסה את הראש מתחת למים את שומעת את הבלנית שאומרת: כשר ואת אומרת בלב טמא!!!

ושוב: כשר....... הכל מרגיש לך טמא!!

כשר... את לא רוצה להוציא את הראש מהמים.

את טובעת בתוך עצמך, את לא מרגישה נקיה או טהורה, המים עוטפים את הנשמה שלך

את האני שלך

את בוכה...

את לא רוצה לחזור לבעל שעשה תשובה ומחכה לך בכליון עיניים ובפרצוף מדושן עונג, אונס את נשמתך ומחלל את גופך.

את רוצה למות בדרך, לא להיות קיימת

הנשמה שלך מוכתמת

האני שלך מחולל

אין לך אישיות

את לא נמצאת במקום שבו הגוף שלך שוכב, את בוכה כי לקחו לך את האני שלך.

"..... כבר בהליכתה של האישה למקווה מלווים אותה כיתות של מלאכי רחמים שאילו היתה רואה אותם היתה מסתנוורת מהאור שלהם, וביציאתה מהמקוה רבבות של נשמות יורדות מהשמיים ללוות אותה חזרה..."

והבעל שלי חושב בליבו: "....אחטא ואשוב.. כי תמיד אפשר לעשות תשובה.. בן זונה!!!!!

(בעקבות התגובות שלכם בפוסט הקודם שלי ובכלל, מרשה לעצמי לשתף אותכם בתהליכים שעברתי בשנים האחרונות..אין צורך לרחם או לחשוב שאני מסכנה או סובלת כי זה נכתב לפני שנים ונמצא מאחורי והיום אני חזקה, גאה ומאושרת בדרכי. זה רק חלק קטן מהתהליך בדרך לשלמות אישית פנימית. שוב תודה לכם)

אין לי הרבה מה לומר לך,

רק לשמוח בשבילך שהצלת את עצמך ויצאת משם. מגיע לך כל כך הרבה יותר טוב.
ואגב, את כותבת מדהים.

EFF8

New member
מקווה

התיאור שלך איננו מעיד על התנהגות דתית כלשהיא אלא על (לא רוצה לטעות שנית במילה, אבל...) תיעוב של בעלך

אני מכיר נשים רבות שהולכות למקווה בשמחה כהכנה לאהבה שהן הולכות לעשות עם בעליהן,

והבלנית,,, הוי הבלנית , אם היא היתה עדינת נפש וחכמה את באמת חושבת שהיא היתה בלנית ????

lovly7

New member
צודק

בתחילת חיי הנישואים שלי אהבתי אותו ובאמת הרגשתי טהורה אחרי המקווה.
ביציאה מהמקווה הייתי הולכת עם עיניים למעלה ואומרת בשקט: .."שמים וכוכבים, אתם עדים שטבלתי כראוי ואני טהורה..."
בחיי שזו היתה תחושה מדהימה.
באיזה-שהוא שלב התחלתי להכיר את הבן אדם האמיתי ומשם הגיע התעוב כלפיו.
(כמו שרובכם מכירים אצל החסידים לא מכירים לפני.. נפגשים פעם אחת ואחרי כמה חודשים פגישה שניה בחופה ובמיטה . חיפשתי סמיילי מקיא ולא מצאתי)

EFF8

New member
אהבה

דווקא אצל רוב הזוגות הצעירים החרדים שאני מכיר, ואני מכיר הרבה, זה הולך הפוך.

בתחילה ישנה החרדה, החשש והבושה, זה בכל אופן מישהוא שאך רק הכרת ואת אינך מורגלת באינטימיות.
אבל לאחר מכן כשבני הזוג מתרגלים זה לזו ההערכה גוברת, ולאחר מכן גם האהבה.

נכון אני מכיר כאלה שזה לא בדיוק הלך, אבל זו אינה חברת ביטוח.

מאלה שאני מכיר, סיבוב שני, שגם הוא חרדי דווקא כן הצליח.

אני מבין שגם אצלך זה כך, ואם את עדיין לא בסיבוב שני, אני מאחל לך סיבוב מוצלח.

כואב הלב

אבל זה מזכיר לי בדיחה על בחור חסיד שהתארס, ונשאל על ידי מישהו,
מי המאושרת? והוא משיב בחיוך מר, אמא שלי!

המקווה כאן הוא רק המסגרת

היא מדברת על אונס. התיאור הוא של אונס חוזר ונשנה. ומעולם לא תועד מקרה בו האנס שאל את הנאנסת האם טבלה במקרה לפני כן במקווה.

כי הוא אמר ויהי זו אשה.

תנא, אשה חמת מלא צואה, ופיה מלא דם, והכל רצין אחריה.
(שבת קנב ע"א)

שלום לך.........

אני שמחה שיצאת מהסיוט הזה......בהחלט מבינה אותך אני צעירה בת 26 והספקתי להתגרש פעמיים פעם אחת היה לי בעל דוחה ומגעיל כמו האקס שלך......... ופעם שניה כפייתי שנהג להעליב אותי תמיד בפני בני משפחתי על עצם מחשבות הכפירה שהיו לי ועל הבושה לחיות איתי כי אני לא צנועה או לא שומרת כראוי........... למזלי אני בלי ילדים........ טוב שגילית את האור.........הסיפור שלך מדהים ועצוב ומאוד מאפיןן את המוני נשות ישראל התמימות שנופלות לנישואים מהסוג הזה....... אני שמחה לקרוא את הסיפורים שנמצאים פה.........

כן אני חדשה

ואני שמחה שפנית אליי.....אני הייתי חרדית למדתי בבית יעקב והכל....... התגרשתי מבעל חרדי לפני 3 חודשים ומאז אני חילונית גמורה.........שמחה שגיליתי את האור ועוד יותר שמחה למצוא אנשים שעברו את מה שעברתי........ אני עברתי ממש התעללות נפשית מהבעל החרדי שלי........... הוא היה מעליב אותי ומשפיל אותי מול כל המשפחה החרדית שלי........ וכשכבר רציתי לעזוב אז הוא אמר להם שזה בגלל שיש לי מישהו אחר.... והם האמינו לו.......... אבל אני כבר אחרי ואני שמחה לפגוש אותכם ואני ישמח להתכתב פה בפורום ולשמוע על אחרים וגם לספר וגם לתמוך במי שרוצה לעבור את התהליך שעברתי....... הפורום הזה מאוד חשוב וגורם לי להרגיש שייכת........

פרפקטית

New member

אם את כבר חילוניה גומורה כדברייך,
אולי תהני יותר בפורום יוצאים..

את כותבת מקסים.

כלכך עצוב.את אמורה להיות גיבורה כלכך כדי לצאת משם.

הסיפור הוא באמת לא על דת אלא על אונס.אבל יש בו הרבה על דת .

מה עושה בחורה תמימה שלמדה שכל מה שבעלה אומר קדוש הוא ונופלת היא על נבל שכזה?

חלקן מספרות להורים.חלק מההורים עוזרים.ומה עם השאר?כמה קורבנות שקטות כאלו חיות בינינו ?

אולי זה דבר שאפשר לתקן.לדבר עם מדריכות כלות ללמד את הבנות מה היא התנהגות תקינה ומה היא לא.נראה לכם שיש סיכוי ?

חי שארף

New member
מילה אחת "ואו"

זו כתיבה ממש משובחת.

את כותבת שיצאת מזה, ושהיום טוב לך. מחכה לפוסט שתכתבי על התהליך איך יצאת

למעלה