חכמים הזהרו....

mangoyarok

New member
את צוחקת, סבתא ?

לאט לאט בגילך צריך כבר להזהר

mangoyarok

New member
דווקא יש אייקון מתאים

מתאים לך, באפן מיוחד
מייצג אותך נאמנה.

ראי ראי קק חביבי ../images/Emo6.gif

אם בעניני צלופחים משועממים אנו עוסקים... ולגבי החסומים? נילישש גאיה111 שדמתי /שדמתו / שדמתם שאמשיך?

טלי06

New member
כן תמשיכי שמש חמה,

הנה את מלמדת אותנו פרק בהלכות שקרנות איך ברגע הפכת ניק אחד שהופיע פעם אחת לשלושה ניקים ולא שאני חייבת לך הסברים את בעלת הניקים היותר מרובים משלי, (על פו9 שמעת? שמש חמה כבר אמרנו.)

חולת רוח היית ונשארת...

אבל למה להפגין זאת בראש חוצות? האם לא בשל כך את מסתתרת מעין רואה?

טלי06

New member
אריה,

לא חלילה, "אוייב " כתבתי לא בגלל שמאל/ימין אלא בלי שום קשר לכך. הוא אוייבי , נבור בארכיון קרא הודעותיו כלפיי ואז תבין למה אני מכנה אותו כך, חבל שאתה סתם כך קופץ למסקנות והן שגויות וללא ביסוסים. אנונוימיות?? הצחקת אותי. מי כאן לא אנונימי?? ואם שמי הוא כזה או אחר, או שמך, וכי זה משנה ? אגב מניין אתה יודע אם צעירה אני אם לאוו? הרשת בנוייה על אנונימיות, גם אתה אנונימי מבחינתי, הערתי לך על נקודה שמצאתי בה טעם לפגם חבל שאינך יודע לקבל ביקורת בטח שמעת על "המלבין פני חברו ברבים" ולכך התכוונתי והלא בדבריך לשי בעצם הזמנת את זה ואגב לא נורא אם תעיר לחברתך יעל על סגנונה האומלל פה וגם התוכן של דבריה. תודה לך. תשתדל להיות קצת אובייקטיבי אתה מעיר לי על לא כלום והנה כאן הודעה גועלית של יעלרום ואתה עובר עליה לסדר היום?? זה מה שנקרא להיות בעל מוסר כפול.

אריה-ממך אני מצפה לפחות לבגרות

אם יעלי יכולה לכתוב בשרשור הזה,ככה סתם: "אנא ממך התעלם מהיצור גס הרוח שהגיב להודעתך. שורצי פורומים בטלנים שאין דבר בחייהם העלובים פרט לעולם הוירטואלי מחפשים ACTION וויכוחים בכל הזדמנות- כדי להביא מזור לנפשם המעורערת. היצור הבזוי המחמיא לעצמו מעז גם לחנך ולהטיף כאן. ושוב - התעלם מהתופעה שהרי בעולמינו גם זכותם של יצורים אלה להתקיים.... ולגבי SHY - כולנו יודעים מי הוא... ומי המתועבת המכפישה אותו. וחוץ מזה שיהיה לך יום מקסים!!! יעלי ========================================== ואתה שותק ? מתפלא עליך... אגב,השמאל לא מסוגל להתמודד עם טיעונים של הימין בשום תחום,ועם שום גולש-בין אם גבר או אישה. זאת,מהטעם הפשוט-שבכל פעם שויתרנו לערבים במישור הטריטוריאלי-זה עלה לנו בדמים. וכך גם במקרה של שרון שאמנם טען שהוא ימין אבל בפועל הפך למשרת בזןי של השמאל.

mangoyarok

New member
הגיון ימנוני "צרוף"

"בכל פעם שויתרנו לערבים במישור הטריטוריאלי-זה עלה לנו בדמים" תגיד לי, מר חוכמולוג בלירה: וכאשר כבשנו ? זה עלה לנו בדבש ? לא בדמים ? וכאשר אנחנו כובשים ? זה עולה לנו בגרעיני חמניות ? או בדמים ? חחחחחחחחחחח, ואתה עוד מקשקש על "טיעונים של הימין" לימין אין טיעונים, לימין יש חור-שחור במקום חומר-אפור ואתה ? איש ימין לתפארת מדינת-הגמדים

זו האמת והאמת בלבד.

הכותבת ההיא היא אכן יצור בזוי ומשועמם המבלה ימים כלילות בפורומים - וזאת כיוון שאין לה מעש אחר בחייה העלובים.

יש כמה גרועים יותר

היא כאן לא יותר ממך או ממני. אבל מסרים כמשל...על ניקיו. גר פה,מחרבן פה,מורח ולא מנגב. אז מה דעתך עליו ?

אתה קלקלן אתה? ../images/Emo4.gif

שהרי אפילו לספור שעות אינך מסוגל... ומסרים איננו חלק מהשיחה כאן. צא מהאובססיה בה נדבקת!

"האשמות"...

שבת שלום טלי06 בעל מוסר כפול... איני יודע לקבל ביקורת... איני אובייקטיבי.... הצחקתי אותך במאבקי נגד האנונימיות המוחלטת. לכל אחת מההאשמות הכבדות בהן האשמת אותי, יש לי תשובה, לעניות דעתי, תשובה אובייקטיבית.... אך למרות היותי במקצת יהיר... לא אאבק על כבודי... צדקת, איני יודע את גילך, בעיני כל גולש צעיר הוא גם אם עבר את גיל ששים ובודאי אם הגולש אישה היא, אישה תמיד מעירה בעיני.... ידידתי יעל וידידי שי ספגו ממני יותר מפעם נזיפה אם נגררו לשפה מעליבה או רדודה.... את מתייחסת לכתיבה מסוימת של יעל, רק לא מציינת היכן אני יכול למצאה. אני מאוד נהנה לגלוש.... משתמש במחשב עשרות שנים, אבל מודה בשנים האחרונות נתקלים בקשיים. (למצוא חומר, למצוא כתבות ישנות ועוד בכלל עם השנים המחשב מתחיל לשלוט בי...) על אשמה אחת אעיר: "קופץ למסקנות חפוזות".... כתבת לפי מיטב זכרוני: העלבת את השמאלניים וסיימת להשאיר לאויבי להשיב... יתכן ואני גם קשה הבנה, מה הייתי אמור להבין ממשפט זה. ששי1 אויב אישי שלך? איני נבון כמוך... ואיני רהוט כמוך, לכן אשתדל בעתיד להתאפק מלהגיב...

טלי06

New member
בעיניך הרי אין שפה מעליבה

שחור יכול לסמן לבן ולהיפך.

הודעות גועליות מיועדות לכותבים

מעוררי גועל מסוגך, נילישש. אין בך טיפת כבוד לכותב מבוגר ממך היכול ללמדך רבות. רדי מגבו קרציה משועממת.

למעלה