חכמים הזהרו....

לא בקשתי לפתוח תיבת פנדורה.

שלום לכולם, מחד, צר לי מאוד שגררתי אתכם לוויכוחי סרק ועלבונות הדדיים. מאידך, בהזדמנות זו הכרתי גולשים שעד היום לא הכרתי, לדבריהם הם נבונים ורהוטים... (מסכים עמם הם רהוטים!) אולם ידידי, מדוע להיגרר לשפת ביבים? מדוע להעליב? חוזר ומזכיר: אם צועק אתה אולי שומעים אותך אבל לא מקשיבים לך! אם רדודה ומעליבה תשתמש, לרוב לא יתחסו כלל לדבריך ולרוב יחזירו לך בסגנונך.ידידי הן מבקשים אתם להעביר מסר, להסביר ואולי גם לשכנע. כתבתי לכם על פורום "גמלאים יוצאים לדרך" הנפגשים מדי פעם, תענוג לקרא את שהם כותבים... הם לא קשישים, הגיל הממוצע 60 ויש גם בני תשחורת. איני מפנה אתכם לפורום זה על מנת להשתתף בו, הם ישמחו לקבל כל גולש נוסף... אני מבקש רק, כי תנסו לראות ולהתרשם שאפשר גם אחרת.

טלי06

New member
רהוטים ולא חכמים? זה מה שאתה רוצה

לומר<? כמה אנשים רהוטים ולא חכמים אתה מכיר? מניסיוני זה בדכ הולך ביחד בעייה בפני עצמה היא של אנשים שאין להם יכולת לזהות אנשים אינטי' וזה כבר מעיד עליהם עצמם.

במקרה שלך נילישש -

רהיטותך איננה בספק כמו טירופך ורשעותך. אינטליגנציה? את היחידה המעידה על העיסה שבין אזניך....
ואולי הקק...

את גוררת אותי גב' טלי...

שבת שלום, הבטחתי לעצמי לא להגרר, כנראה אין לי אופי. (איני אוהב להסתתר מאחורי תירוצים גיל, עייף וכדומה). מאחר ואנשים מבוגרים אנחנו איני משחק ב"ברוגז" (גם לילדים לא כדאי לשחק בבורגז) לכן כאשר תכתבי בלשון בני אדם (בעיני) גם אם תתקפי אותי קשה אשמח להגיב.... א. הכרתי מקרוב אנשים רהוטים, יותר מכך, פרופסורים, ממלאי תפקידים בכירים ביותר שהיו לצערי רדודים ביותר, גם אם במקצוע בו עסקו היה להם ידע רב. איני חפץ להעליב אך הרשימה ארוכה. ב. לזהות\להכיר את הזולת? גברתי עסקתי שני עשורים בכוח אדם... למדתי כל הקשור למבחנים, (פסיכולגיים, פסיכוטכנאיים, גפולוגיים וכדומה) ולמרות לימודי ונסיון בעבודה.. מצהיר בכנות... את רעיתי לה אני נשוי זה כ 55 שנה, איני לא אמר שאני מכיר ב 100%. אגב לדעתי ולא רק לדעתי, אדם שמשוכנע, כי הוא מכיר את עצמו היטב עלול\עשוי להיות מופתע. שבת שלום

למעלה