אני לא מצדיק את מה שהיה לפני
ההתנתקות כמו שאני לא מצדיק את מה שקורה היום. אני חושב שלתקשורת יש חלק רב בדברים האלו, בכלל, ההתנהלות של התקשורת היא אסון למדינה והיא רוכבת בצורה מוגזמת מאוד על "זכות הציבור לדעת" ושוכחת שלפעמים השתיקה עדיפה כשם שעדיפה זכות הציבור לחיים ובטחון. כל הפרסומים של מקום נפילות הקטיושות, דקות לאחר שנפלו, פגעו מאוד במדינה, ולא מעט מדינאים ואנשים צבא בעבר ובהווה יצאו נגד זה, כשכל מה שהתקשורת אומרת זה " אנחנו נעשה את העבודה שלנו". גועל נפש של דבר. האשמת צה"ל בפשעי מלחמה הם לדעתי כן תמיכה בחיזבאללה משום שאני רואה את זה כתפיסה מוטעת של מה שצה"ל עושה ורצון שטחי להפסיק את המלחמה. מה גם שהפגנות השמאל מתמקדות בגנות הממשלה וצה"ל והמפגינים שוכחים לפעמים באיזה צד הם של המפה. הם משקפים יותר דעות של אנשים תומכי חיזבאללה, שלבטח גם אומרים שצה"ל משליט טרור ומבצע פשעי מלחמה, מאשר שיקוף דעות כמו של רוב המדינה המוחלט ( נלך לפי סקר שפורסם היום במעריב ) שתומך במלחמה ובפעולה. אין כמעט הזכרה בהפגנות על מה שקורה לישראלים, או לחיילים החטופים, והמפגינים שמציעים מו"מ חושבים שמדובר כאן על איזה ארגון שלום או קייטנת נוער שאפשר לדבר איתו בכזאת קלות. הם לא מבין שזה ארגון טרור שנשבע להרוס את ישראל. תמיכה בהפסקת לחימה בארגון כזה, היא כמו תמיכה בארגון הזה. ישירה או עקיפה, תמיכה היא תמיכה.