ח''כים ערבים

Ootch

New member
אז אני באמת לא מבינה את זה..

איך אפשר להגיד שירי הקטיושות הוא לא איום על מדינת ישראל (או קיומה..)?

כי מאות קטיושות ביום לא מתקרבות

אפילו להיות איום על קיומה של מדינת ישראל. פשוט.

Continuum

New member
ובכן,

זה די הולך להיפך - אם היית מבלה קצת זמן *מחוץ* לאיזור שמפציצים אותו היית מבינה שרובם המוחלט של האזרחים די בטוחים מהסכנה (ואפילו ממשיכים לאכול סושי), ואם היית מבלה קצת זמן בלבנון נניח והיית רואה מה הם סופגים היית מבינה שאם הם סופגים את ההפגזות שלנו ועדיין קיימים, אז הקטיושות בוודאי ובוודאי שלא מאיימות על קיומנו אנו. אני אישית חושב שהעבודות על צומת חורב הן סיבה הרבה יותר טובה לצאת מחיפה מאשר קטיושות.

סלוניק

New member
הוא לא יביא לסופה של המדינה

או לחורבנה. בבחינה זו הוא לא בגדר איום קיומי.

Ootch

New member
מה אתה אומר?

אתה באמת חושב שהחיזבאללה יסתפקו בירי על הצפון? המטרה שלהם היא "התפשטות" טילים על כל המדינה, תוך שימוש בנשק מתקדם יותר מסוריה ואיראן. הם אפילו לא מכחישים את זה ומדווחים את זה בגאווה לכל העולם. אנחנו עוצמים את העיניים.

סלוניק

New member
גם זה לא בגדר איום קיומי.

פלישה צבאית, או תכנית האטום האיראנית הן כן בגדר איום שכזה.

iRoNBaLLz

New member
כי הוא איום על אזרחי מדינה ישראל.

סיבה מספיק טובה לדעתי למבצע שנעשה בלבנון.

מה אתה לוקח ברצינות

מה שהיא רושמת... סתם מנסה להצחיק כל הזמן היא לא רצינית

SensaiToro

New member
אני אוהב שאנשים בוחרים

להתפס על ביטוי אחד ולנסות לצאת שנונים. הפגנה נגד דפוס הפעולה של המדינה שלך היא מקובלת. אבל עידוד האוייב, במיוחד כשהוא במתכונת שאחת ממטרותיה היא להפסיק את קיומך ולבוא על חשבונו במיוחד בתקופה רגישה שכזו, היא איום על מדינת ישראל. בדיוק כמו התחברות עם מחבלים (טלי פחימה), או נסיון פירוק של מחסום צה"לי. כשיש כל כך הרבה אוייבים מסביב שרוצים להחריב את המדינה, צריך למנוע חורבן שבא מבפנים. ולא ענית לי בקשר להנפת דגל המפלגה הנאצית. זה לא היה מפריע לך?

על שנאת חינם חרב בית המקדש.

אלפי שמאלנים הוזים מסתובבים בין כיכר רבין לדיזנגוף, אחי, אמץ שמאלני עוד היום.

שרירי86

New member
איך צחקתי מתי ש

שהעיפו את החבר כנסת הערבי
זה היה ממש קורע איך באו אליו השומרים ומתי שהוא יצא הוא התחיל לצעוק כמו משוגע !!!!

A L1

New member
לפי דעתי צריך להוציא אותם להורג

בתלייה.

במדינת ישראל אין עונש מוות.

מלבד ו.. לאף מילה אין זכות, ובוודאי שלא את החובה, לעונש מוות.

A L1

New member
"מה אתה אומר"

אני יודע שאין עונש מוות בישראל! לדעתי צריכים לעשות חוק כזה ושיהיה בתלייה ולא כיסא חשמלי.

A L1

New member
למה שאני אהיה הומני

למחבלים ושונאי ישראל?. אני סופר ברוטאלי וברברי לאוייבים האלה. ובחיים לא אהיה הומני ולא אתחשב בהם כי הם אוייבים שבעד השמדת העם היהודי וא"י.

תלייה זאת שיטה הומנית במידה ועושים

זאת כראוי. המפרקת נשברת מיד ואין כאבים. לעומת זאת, בכסא חשמלי הנידונים למוות יספיקו לחרבן לפני את החיים שלהם, במידה ויתמזל להם למות בשוט הראשון.

iknow

New member
אני בטוח שכסא חשמלי מודרני

הומאני קצת יותר מהכסא המדובר. אבל בכל זאת צריך לבדוק בזאפ אם זה שווה כלכלית בכלל.

למעלה