חכו שניה בקשה!!

roieroie

New member
ועוד דבר...

מארק לא שר בניו פאונד גלורי ולא כלוםםםםםםם! די לחשוב את זה... גם בלינק וגם ניו פאונד גלורי חתומים ב mca records... והם יוצאים ביחד לאותו מסע הופעות ונפגשים מלא... ובגללללללל זה מארק עולה לעתים רחוקות להופיע עם ניו פאונד גלורי ולנגן איתם... חוצמזה... אין בניהם שום קשר!!! מארק לא שייך לניו פאונד בכלל...

eb182

New member
זהו

הוא שר איתם שיר אחד בהופעה וזהו הם לא הולכים להתפרק הם אוהבים את מה שהם עושים ואת אחד השני יותר מדי בשביל זה

eb182

New member
אופס

התכוונתי הוא ניגן איתם שיר אחד על תעשו מזה עניין גדול. אני באמת לא צריכה לקום בשעות כאלה...

מאיה182

New member
דייייייייייייייייייייייייייייייייי!

עמק!!!!!! אתם לא מבינים שבלינק לא יתפרקו!! דיי לדבר על זה!! דיי!!! טום:"אנחנו לעולם לא נתפרק! אנחנו אוהבים את מה שאנחנו עושים יותר מדי!" "קראו לנו יותר מדי דברים ביחד...." קראתם?! הפנמתם?! יופי!! אין שום קשר של לעצבן את מארק בבוקס קאר!! זה פרוייקט!! זהו!! הם עושים מה שהם רוצים בלי להיות תלוייםהאחד בשני!! מה קשה כאן לראות?! הם טובים במה שהם עושים!! והם תמיד היו!! ככה זה!!

Zoey Z

New member
../images/Emo11.gifLOL

OR NOT... WHO GIVES A SHIT?
SO...SHUT UP P.S- SHIRA & RAN- I AM REALLY SORRY, BUT IT WAS DORESH
AND WHAT KIND OF NAME IS MAYA182? HOW LOW AND SHALLOW CAN PERSON BE?

מאיה182

New member
כמה קרצייתי אתה יכול להיות!!

יאללה !! קלטנו שאתה מבין אנגלית.....אתה לא היחיד...ויש לך בעיה אם השם שלי???!!! דפוק ת´ראש בקיר דביל!!!!

ּpine appleּ

New member
אוקי אני רוצה להבין../images/Emo70.gif

משהו בקשר לדיון הזה.... למה זה כל כך משנה לכם אם בלינק יתפרקו או לא???? זתומרת זה ממש לא משנה גם ככה הסגנון שלהם עכשיו בזבל, אז אם הם ימשיכו לעשות מוסיקה היא לא תהיה טובה והרבה להקות טובות כבר לא קיימות היום אז מה זה משנה???? זה לא אומר שהמוסיקה שלהם תיעלם ופוף לא יהיה יותר. דווקא לדעתי הפוך, לא שזה אכפת לי, אבל זה ימשוך להם פול צומי, אז מי יודע? אולי בסופו של דבר כשייגמרו להם הרעיונות זה ישתלם להם להתפרק אתם יודעים, כתבות, ראיונות, בלאגנים די אידיוטי שזה כזה אכפת לכם

אה. אופס.... ההודעה שחיפשתי לא

בשירשור הזה... סליחה^ ונכון^ יהיה עצוב אם בלינק יתפרקו, אב ללא צריך לחשוב על זה יותר מידי ולהנות מזה שעכשיו הם מוציאים דיסקים, ועושים הופעות^ ואם הם ירצו להתפרק, זאת החלטה שלהם, ואני בטוחה שהם יעשו מה שנכון לעצמם^^

אה. אופס.... ההודעה שחיפשתי לא

בשירשור הזה... סליחה^ ונכון^ יהיה עצוב אם בלינק יתפרקו, אב ללא צריך לחשוב על זה יותר מידי ולהנות מזה שעכשיו הם מוציאים דיסקים, ועושים הופעות^ ואם הם ירצו להתפרק, זאת החלטה שלהם, ואני בטוחה שהם יעשו מה שנכון לעצמם^^

Conspiracy

New member
מה קשה להבין..

יש פה אנשים שעוד נהנים מהמוזיקה שהם עושים, ופשוט היו רוצים שהם ימשיכו לעשות אותה... שיהיו בריאים.

t o m 1 8 2

New member
תשמרי את הדעות שלך לעצמך

לאף אחד לא איכפת מה את חושבת על הסגנון של בלינק

למעלה