חכו שניה בקשה!!

מאיה182

New member
חכו שניה בקשה!!

חחחח איזה שיר מארק מופיע בו?? לראות !!! עכשיו!! איפה?? מתי?? איזה ערוץ?? איך קוראים לשיר?? :)

eb182

New member
כשפרסמת את ההודעה

זה היה כבר אחרי זה אבל זה השיר פתיחה של הסידרה אולי זאת אני ולא שומעים את החלק של מארק(גם בגלל שהוא מאוד קטן)

roieroie

New member
חחח אני מקווה שאני צודק...

את מדברת על השיר שמארק משתתף בו?! אבל לא שר... חחחח אני בספק אם תצליחי לראות אותו מתישהו בטלויזיה... אני לא ראיתי... השיר נקרא "all my fault" והוא של להקה שנקראת "fenix tx"... :)

eb182

New member
לא לא זה

השיר של סימפל פלאן שהוא שר בו לכמה שניות עכשיו הוא השיר פתיחה של סידרת טלוויזיה

eb182

New member
אבל יכול להיות שהיא התכוונה

באמת לקליפ שאמרת

ALMIGHTY

New member
הסבר פשוט ביותר!!!

הלהקה היא Simple Plan והשיר שמושמע בשיר הפתיחה והסיום של התוכנית Maybe It´s Me נקרא I´d Do Anything. זוהי גרסת הDemo של השיר וכמובן מארק לא השתתף בהקלטתו. הקטע הקטן שמארק משתתף בו הוקלט לכבוד האלבום של Simple Plan שנקרא No Pads,No Helmets...Just Balls.מי שמספר לכם אחרת,פשוט משקר.

אז איזה שיר להוריד מהקזה?

את מה שרשמו פה למעלה, או זה שרשם אני מקווה שנאי צודק? הורדתי את זה,, ואני יחפש עכשיו מה שאמרו על סימפל פלאן.... אבל מה זה מה שמארק מופיע בו? או שר? אה,, והורדתי סוף סוף את אליוויטור של בוקס קאר, איזה יפה זה! זה ממש חמודי!!!

מאיה182

New member
אבל מה?!

שניה פיפול....:) יש את הלהקה פניקס כו וכו.....עכשיו....יש להם קליפ?? מארק מ8פיע בו?? מארק שר בשיר?? זה הכל!!זה מה ששאלתי!! לגבי סימפל....מארק שר מהמם שמעתי את השיר.....לא רציתי לדעת לבגי השיר הזה.....:)תודה על התשומת לב :)

eb182

New member
הוא הופיע בקליפ של FENIX TX

אבל הוא לא שר שם והוא גם מופיע בקליפ של NFG(ניו פאונד גלורי)

roieroie

New member
באמת?!?!...

הוא מופיע בקליפ של ניו פאונד?! (שהם דרך אגב מעולים!!! :) באיזה קליפ?!?....

eb182

New member
אה לא טעיתי ../images/Emo67.gif

פשוט הבנתי משהו לא נכון מה שראיתי זה שהוא הוא ניגן איתם שיר אחד בסיבוב ההופעות שלהם ביחד בקיץ שעבר משהו שכבר ידעתי ובתגובה לזה טום אמר את מה שכתוב בחתימה שלי

מאיה182

New member
איזה שיר??

מי פרינדס אובר יו?? רק טרוויס שם!1:) מה באיזה חלק מארק מןופיע??

eb182

New member
אמרתי לכם התבלבלתי

הוא לא הופיע בשום קליפ(עד כמה שאני יודעת) הוא ניגן איתם שיר אחד באלבום שלהם ובהופעה או משהו כזה(בהופעה אני בטוחה בגלל הדיוידי והציטוט של טום בחתימה שלי "מוכיח" את זה)

ThE Fire GiRl

New member
מאיפה את יודעת שהוא אמר את זה?!!!?

איזה עצוב, אני חושבת שבלינק עתידים להתפרק עוד בערך שנה-שנתיים, לפי נה שלי נראה, ואם מה שאמרת אמיתי לגבי ניו פאונד גלורי והעובדה שמארק שר שם, אז אני חושבת שטום הקים את בוקס קאר רייסר בישביל לעצבן את מארק ובשביל להוכיח לו שהוא לא תלוי בו! אם אני צודקת (מה שאני לא) אז בלינק יתפרקו עוד מעט לדעתי, עם כל הפרוייקטים של טרוויס, עם בוקס קאר רייסר, עם ניו פאונד גלורי, עם הילדים של מארק וטום, לפי דעתי כל זה מצביע על התפרקות, eb182, מה דעתך על כל השטויות שרשמתי? כל שניה אני נרדמת, אל תתיחסו אליי ברצינות, לא שאי פעם התייחסת אבל בכל זאת...(=

xero1

New member
מאיפה היא יודעת??!?!?!

מאיפה היא יודעת עלק... זאתי צריכה לנהל את הפורום אני אומר לכם!! אם לא היה כ"כ כיף לחסום ילדות קטנות כבר מזמן הייתי נותן לה את הכבוד

roieroie

New member
תגידו מה עובר עליכם?!?!....

מישהו מכם ראה בכלל את הדיוידי השני של בלינק?!?! למה נראה לכם שבוקסקאר רייסר זה כדי לעצבן את מארק?!?!... הסיכוי שבלינק יתפרקו בשנה שנתיים הקרובות גדול כמו הסיכוי שאלוויס יחזור מחר... הסיבה שטום וטראויס הקימו את בוקסקאר זה כדי להרחיב את עצמם מבחינה מוזיקלית וכדי להתפתח... ומארק עשה את אותו הדבר עם פניקס טי אקס... שהוא לקח אותם בהתחלה תחת חסותו... מארק וטום חברים הכי טובים... והם גם אומרים את זה בדיוידי השני.. תראו! לדעתי אין סיכוי בעולם שהם יוותרו על מה שיש להם עכשיו ויפרקו את הלהקה... מה גם שטום מארק וטראויס יוצרים ביחד שלישיה מנצחת!!! והם יודעים את זה... אז אין להם שום סיבה לריב... לעצבן אחד את השני...או סתם להתפרק...

למעלה