חכו חכו !!!

חכו חכו !!!

תיראו מה נעשה לכם בטדי!!!!! גיהנום אנחנו גוב האריות הקהל הכי תותח בכל הליגה !! טועמה המחבל לא יזיק לנו!!!!

XSuperKi11erX

New member
תזכור מה שאומרים לבית"ר../images/Emo47.gif

הווו אני שונא ת´מנורה ירושלים אדומה משה סיני

שימותו האדומים וכל הערבים

עוד שבועיים האדומים ימותו מחכים לאדומים עם מקלות ואבנים המשטרה לא תעזור מי שנשאר חוטף מכות אני לובש צהוב שחור אבוקסיס רציתי שתדע כמה שונאים את הפועל בבירה אני שונא הפועל אני שונא הפועל תל אביב זונה זונה זונה הו הפועל זונה הפועל זונה הפועל זונה הפועל זונה כרגיל אתם פוחדים לבוא עצרו את יורי ההומו חחחחחחחחחח

pentagon89

New member
תמות

אתה מחכה לי עם מקלות ואבנים?? בוא תפגוש אותי בטדי לבד נראה אם אתה מחכה לי ככה.. תרשום לי איפה בפרטי נראה אם אתה לא אוהד אינטרנט..

XSuperKi11erX

New member
הוא אוהד אינטרנט../images/Emo47.gif

הוא אוהד בית"ר

מי שמדבר איזה אוהדים חוטפים מכות כל

משחק הפועל אוהד אינטרנט כן בטח אתם אוהדי אינטרנט אין לכם אומץ להגיע לטדי אני יהיה שם הומואים נראה אותכם מתקרבים למזרחי שאנחנו מאיימים אנחנו מבצעים בניגוד אליכם אוהד אינטרנט=אוהד הפועל כי אתם מלהבים באינטרנט ובמגרש בורחים אנחנו מכניסים לכם מכות חופשי אז על תבלבל במוח מחבל אדום

מה קרה אין לכם אומץ לעמוד ליד

המזרחי פנים מול פנים אני מפוצץ אותך אבל מה נראה אותך לבד או אם עוד אוהדים ליד המזרחי גם שאנחנו בבלומפילד אנחנו עושים בלאגן בוא אני יכסח אותך אבל נראה אותכם ליד המזרחי תמיד מפחדים

כמה שאתם מצדיקים את הקריאה "גן חיות

זה לא ייאמן... באים להודיע לנו על מכות ועל איך תפוצצו אותנו... שיתפוצץ לאמא שלכם המנוש... גוב הבבונים היה הרבה יותר מתאים לכם אתם חיים באשליה של גוב אריות עלק

west side

New member
אדומים..כנסו..

למה לקלל ולמה להתעצבן בכלל הצהובים האלו.. בואו לא נענה..אנחנו יודעים הרי מי הקבוצה השולטת!!!! תכלס..לא נענה להם..אז הם יסתמו ת´פה שלהם ויעפו מפה.. ואם במקרה נכנס אוהד מכבי אפשר לשיר לו " אווו אני אדום בנשמה ות"א היא אדומה..שלוש - אחד " וזהו.. עכשיו רציני - תתעלמו..וביחוד מאוהדי בית"ר האנלפבתים האלו שלא יודעים לכתוב מילה אחת בעברית נכונה בלי שגיאות

pentagon89

New member
אתם פשוט רוצים

כל כך שיהיה מכות בטדי.. אתם חיות...אבל אם אוהד בית"ר יתחיל איתי אני לא אברח ממנו.. ולכל אוהדי הפועל אל תפחדו מהם..הם סתם מזיינים ת´שכל ה"גוב האריות" שלהם..

matan_druker

New member
אני יהיה במשחק...

אני באופן אישי זורק חמישה רימוני עשן צבאיים לתוך היציע של בית"ר. ואחרי המשחק אני דוקר 8,9,10 אנשים. כל מי שיבוא.

למעלה