חי צומח דומם

חי צומח דומם

לתשומת לב כולם (בעיקר קובי) המשחק ללא ניקוד... שימו לב שנוספו קטגוריות.... חי- צומח- דומם- ארץ- עיר- שם של ילד- שם של ילדה- מאכל- אישיות- להקה\זמר\זמרת- דמות מהשמינייה- שחקן מהשמינייה- מוזיקאי ישראלי(לא זמר)- מוזיקאי מחו"ל(לא זמר)- שחקן ישראלי- שחקן מחו"ל- שיר- בהצלחה
מדגישומטיק

May Love Beli

New member
עונה

חי- ברבור צומח- בננה
דומם- בקבוק ארץ- בלגיה עיר- בת-ים שם של ילד- בן שם של ילדה- בת-אל מאכל- בצל (?) אישיות- בלינדההה
להקה\זמר\זמרת- בלינדה!!! דמות מהשמינייה- בןבן שחקן מהשמינייה- לא יודעת... מוזיקאי ישראלי(לא זמר)- אה? מוזיקאי מחו"ל(לא זמר)- לא הבנתי את זה... שחקן ישראלי- לא יודעת שחקן מחו"ל- בראד פיט שיר- באה אליכם- מירי מסיקה

עונה

חי-ברבור צומח-בננה דומם-בית ארץ-בלגיה עיר-באר-שבע שם של ילד-בן שם של ילדה-בר מאכל-בננה אישיות-בר רפאלי להקה\זמר\זמרת-ביטלס דמות מהשמינייה-בן בן שחקן מהשמינייה- מוזיקאי ישראלי(לא זמר)- מוזיקאי מחו"ל(לא זמר)- שחקן ישראלי-ברי סחרוף(אמרו לי..) שחקן מחו"ל-בואי דיויד-כנ"ל שיר-בואי תני יד ונלך..

הנה חדש...

חי-ברבור צומח-בננה דומם-בית ארץ-בלגיה עיר-באר-שבע שם של ילד-בן שם של ילדה-בר מאכל-בננה אישיות-בר רפאלי להקה\זמר\זמרת-ביטלס דמות מהשמינייה-בן בן שחקן מהשמינייה-ביין ליאת מוזיקאי ישראלי(לא זמר)-ברי סחרוף(אמרו לי..) מוזיקאי מחו"ל(לא זמר)-בואי דיויד-כנ"ל שחקן ישראלי-ביין ליאת שחקן מחו"ל-בראד פיט שיר-בואי תני יד ונלך..

אני רוצה מיייייייייל חזרה כבר ראבק

חי-בבון
צומח-בננה
דומם-בלון
ארץ-בלגיה
עיר-בני ברק
שם של ילד-בני
שם של ילדה-דון
מאכל-בורקס
אישיות-דון לני גבאי
להקה\זמר\זמרת-דון לני גבאי
דמות מהשמינייה-דון לני גבאי- רוני
שחקן מהשמינייה-דון לני גבאי
מוזיקאי ישראלי(לא זמר)-לא יודעת
מוזיקאי מחו"ל(לא זמר)-בנחמין רוחאס?
שחקן ישראלי-לא יודעת
שחקן מחו"ל-בנחמין רוחאס
שיר-"דון תחזירי לי מייל כבר ראבק"

KiShKooSh

New member
אוקיי אז אני../images/Emo26.gif

חי-ברווז צומח-בננה דומם-ברוקבק(זה שם של הר
!) ארץ-בוליביה עיר-ברצלונה שם של ילד-ברק שם של ילדה- נחשו
! מאכל-בננה אישיות-בני היל
(יותר מידי לופים של ערוץ הצחוק:S) להקה\זמר\זמרת- דמות מהשמינייה-
? שחקן מהשמינייה-
?2 מוזיקאי ישראלי(לא זמר)-
מוזיקאי מחו"ל(לא זמר)-בהטובן, בי בי קינג שחקן ישראלי- שחקן מחו"ל- שיר- "בשבילך"-אביב גפן

../images/Emo55.gifלא עניתי על הכל

חי- ברווז צומח- בננה דומם- בורג ארץ- ברזיל עיר- בת ים שם של ילד- בני שם של ילדה- בתיה מאכל- ברבוניה אישיות-בריטני ספירס להקה\זמר\זמרת- בית הבובות דמות מהשמינייה- בןבן

ShIr LoVe RoNi

New member
מנסה../images/Emo152.gif

חי-
צומח---
דומם-
ארץ-
עיר-
שם של ילד-בני
שם של ילדה-בר
מאכל-ביסקוויט
אישיות-ברי סחרוף[?]
להקה\זמר\זמרת-בקסטריז בויז
דמות מהשמינייה-בן-בן
שחקן מהשמינייה---
מוזיקאי ישראלי(לא זמר)-באמת שאני לא יודעת
מוזיקאי מחו"ל(לא זמר)-בטהובן, נחשב?
שחקן ישראלי---
שחקן מחו"ל---
שיר-בלעדיך-מאיה בוסקילה

dollzy

New member
מגניב../images/Emo6.gif נעם תנחשי אם מי דיברתי ../images/Emo6.gif

ואי אני מתחילה להישמע כמו פאקצה! חי- ברווז,בבון צומח-בטטה דומם-ברז
ארץ- בלגיה עיר- באר שבע שם של ילד- בן שם של ילדה-ברורית :S מאכל- בלינצ'ס.. אישיות-בריאן קראוס
להקה\זמר\זמרת- בריטני ספירס דמות מהשמינייה-בן בן שחקן מהשמינייה- ביין ליאת
מוזיקאי ישראלי(לא זמר)- מוזיקאי שלא זמר? :S אין לי שמץ מוזיקאי מחו"ל(לא זמר)-^ שחקן ישראלי- אין לי :( שחקן מחו"ל-בריאן קראוס שיר- באבל וואד.. מה זה מה שעלה לי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

נעמקה19

New member
אם מי דיברת?

אני חושבת שההשפעה שלו עלייך מעצבנת
זה עם מי דיברת!

נעמקה19

New member
זה היה בצחוק דודיע

אין לי בעיה שאת מדברת עליו! אני לגמרי מבינה אותך!

למעלה