חי צומח דומם

chen010189

New member
התחלתי לצייר, לערוך ולצבוע בפוטושופ

כיף. השפעה: אורי פינק בקרוב קומיקס
חי-בואש צומח-בננה דומם-בלון ארץ-ב עיר-באר שבע שם של ילד-בן שם של ילדה-בר מאכל-בננה אישיות-בוב מרלין להקה\זמר\זמרת-ברזיל דמות מהשמינייה-בןבן שחקן מהשמינייה-לא עולה לי... מוזיקאי ישראלי(לא זמר)-לא יודעת מוזיקאי מחו"ל(לא זמר)-לא יודעת שחקן ישראלי-בוריס אחנוב שחקן מחו"ל-בראד פיט שיר-בואי\הפרוייקט של עידן רייכל

סינטטית

New member
נו, גם ככה משעמם לי ../images/Emo122.gif

חי- ברווז צומח- ברוש דומם- בית ארץ- בולגריה עיר- באר שבע שם של ילד- בן שם של ילדה- בטי מאכל- במבה אישיות- בן ארצי להקה\זמר\זמרת- בית הבובות דמות מהשמינייה- בןבן שחקן מהשמינייה- לא יודעת מוזיקאי ישראלי(לא זמר)- בן ארצי, הוא גם מוזיקאי... חח מוזיקאי מחו"ל(לא זמר)- המ שחקן ישראלי- לא יודעת שחקן מחו"ל- ^ שיר- בוא (עברי לידר / ריטה) הודגש באמצעות מדגישומטיק

nWkobi

New member
עונה(שמתי לב נעה../images/Emo8.gif)

חי- בונה צומח- בננה דומם- בלטה ארץ- בולגריה עיר- בית שאן שם של ילד- בנימין שם של ילדה- ביקי
מאכל- בורקס אישיות- ביל גייטס להקה\זמר\זמרת- בנזין(להקה) דמות מהשמינייה- בן בן שחקן מהשמינייה- יש בכלל בב'? מוזיקאי ישראלי(לא זמר)- בני אמדורסקי ז"ל. מוזיקאי מחו"ל(לא זמר)-בוב דילן שחקן ישראלי- בומבה צור שחקן מחו"ל- ברוס וויליס
שיר- ברחובות שלנו/משינה

נעמקה19

New member
אני לא ../images/Emo3.gif

זו הסצינה היחידה שאדית שיחקה לא טוב
נו נו, תסקלו אותי

dollzy

New member
גם אני חושבת ככה!

אבל אני אוהבת אחר כך שהיא מתפלת בו!

Rioter

New member
חח אוקיי

חי- ברבור צומח- בננה דומם- בלון ארץ- בולגריה עיר- באר שבע שם של ילד- בני שם של ילדה- בתיה מאכל- ביצת הפתעה אישיות- בנימין זאב הרצל להקה\זמר\זמרת- בן ארצי D: דמות מהשמינייה- בןבן שחקן מהשמינייה- ביין-ליאת? מוזיקאי ישראלי(לא זמר)- ברי סחרוף. (הוא גם מלחין) מוזיקאי מחו"ל(לא זמר)- לאיודעת O: שחקן ישראלי- ביין ליאת? XD שחקן מחו"ל- בטאני פאולללללללללללללללללללללללל
!!! שיר- "בני בני ילד רע".. XD

מנסה בלי לראות מה אחרים רשמו~

חי- בבון צומח- בצל או בננה~
דומם- ברך....
ארץ- בולגריה עיר- בנימינה שם של ילד- בנימין שם של ילדה- בנימינה?אהה!..עיר בב' בנימינה~~~*עולה לרשום*...ממ..ביקי!! מאכל- בטטה של סבתא אישיות- בנימין זאב הרצל~ להקה\זמר\זמרת- בית הבובות
דמות מהשמינייה- בן בן~ שחקן מהשמינייה- ברקמן צק
מוזיקאי ישראלי(לא זמר)- צביקה פיק!
אה בב'..מממ... מוזיקאי מחו"ל(לא זמר)- אין לי רעיונות... שחקן ישראלי- ברוך דרור שחקן מחו"ל- בראד פיט שיר- ממ..ממ..ממ...בני בני ילד רע!~

עונה../images/Emo179.gif

חי-בנאדם
צומח-במבוק (תודה לשירוני
)
דומם-ביליארד (?)
ארץ-ברזיל
עיר-בברלי הילס
שם של ילד-בן
שם של ילדה-ביקי
מאכל-בולונז
אישיות-בלינדה (זאתי מחברים לנצח)
להקה\זמר\זמרת-בריטני ספירס