חי או מת?

BigKay

New member
ובגלל זה נעצה לך הודעות אירוסין של

היתד, וגם הביאה קטעי עיתונות של היתד, איזה היתממות... יעני משחק אותו תמים, יש סיכוי שתתישר?

אני שמחה שסוף כל סוף יש כאן מישהו

שמדבר עם הגיון. נדמה לי שה"תמימות" אמורה לשרת מטרה מסוימת...

BigKay

New member
ואני מייעץ לך שברגע שיגיע הדיסק

תשלחי אותו חזרה בדואר רשום, ויפה שעה אחד קודם, והמבין יבין. וזה כתבתי ברצינות, וזה שפחדו אפי להגיב לבחורה מהצט הביא אותי להבין שיש משהו בדבריה. תקנו אותי אם אני טועה..

אני יודעת שיש משהו בדבריה

אני גם יודעת שיש בפורום סוסים טרויאניים... ובקשר לדיסק: זה בדיוק מה שאני אעשה.

חנוך617

New member
אני לא יודע לאיזה קבוצה את משייכת

אותי אך אני יודע שאני לא קשור לאף אחד וכשיגיע הדיסק תראי את פרטי האשיים שם ותראי שאת טועה. אם יש שאלות תתקשרי לנייד.

מתנדב

New member
חנוך אתה לא יודע לאיזה קבוצה

אתה שייך?, אתה זוכר את האיומים שלך אתמול? שכתבת שעד שלא מחזירים את זאביק אתה מפסיק להביא לנו את המאורסים של אותו יום? אם אתה לא קשור אליהם אז מה האיומים האלו אמורים להביע? אני חושב בכלל שאריאלה עשתה טעות גדולה שהיא הסכימה לקחת ממך בכלל את הדיסק רציתי מזמן להגיד את זה אך שתקתי ולא רציתי להתערב לה, אבל אני חושב שביג קיי צודק ושהיא תשלח לך חזרה את הדיסק...

חנוך617

New member
לא הפריע לי הקטע של זאביק עצמו

אלא שהוא התקיף את זה שלא מחקו את ההודעות נגד הגאון מוילנא והרב שך. מה הקשר לדיסק?

מתנדב

New member
תענה לי מה הקשר שהוא התקיף

את זה שלא מחקו את ההודעות נגד הגאון מוילנא והרב ש"ך לבין האיומים שאיימת? מילא היית צריך למחות גם על זה שמבזים גדולי הדור, אבל בגלל שהוא התקיף על זה שלא מחקו, בגלל זה איימת? מה הקשר אחד לשני? ואחרי זה אני יענה לך מה הקשר לגבי הדיסק...

חנוך617

New member
היו רינונים שאריאלה חבדניקית והפריע

לי שמנהלי הפורום נוטים לצד אחד. כשהוברר שזו טעות- חזרתי בי.

מתנדב

New member
אתה שם לב איך אתה מסובב את עצמך

בגלל שחשבת שהיא חבדניקית או ליטאית או ברסלבית או חסידת גור, בגלל זה האיומים היו במקום? מה הקשר בין אחד לשני? עשית טעות חנוך, כולנו מוחלים לך ואני בטוח שגם אריאלה תמחל לך, אך אני חושב שמן הראוי שתתנצל בפני אריאלה ואיש הרוח על הבלגן שגרמת אתמול...

חנוך617

New member
לא גרמתי בלאגן אם כי, אולי, הוספתי

שמן למדורה. אני מתנצל בפני אריאלה ואיש הרוח על הטעויות של אתמול. אני מתנצל גם בפני גדולי האומה שבוזו ולא מחיתי.

מתנדב

New member
BigKay, אתה זוכר כשבן מלך הצטרף

לפורום הוא עקב אחרי דוסית והוא הביא הודעה אחת שהיא כתבה בפורום בגיל ההתבגרות? ואני שאלתי אותו אז כמה שאלות, והוא לא הגיב כלל, ומאז ידעתי שיש משהו מסריח עם כל הסיפור הזה, ודוסית לך אני אומר שתשמחי שיצאת מזה בשלום...

חנוך617

New member
אני לא. .

אני לא חבדניק (לא חבד ולא ניק...) ולכן אני לא יודע לענות אבל באמת על פניו תמוהה הדעה שהוא חי.

תקשיבו, אני יענה לכם בתור חבדניקית

נורמאלית. הרי מליובאויטש לא חי בגשמיות, הרבי מליובאוויטש, נפטר ב-ג' תמוז לפני 10 שנים, הוא לי חי!!!! אבל אנחנו בתור חבדניקים עושים את ההוראות שהוא נתן לנו, מקיימים את הדברים שהוא בזמנו ציוווה עלינו לעשות. כל האנשים שאומרים שהרבי חי בגוף הם אנשים משוגעים שנקראים משיחיסטים, וזה מיעוט!!!!! הם מיעוט בחב"ד, אבל הם נראים הרבה בגלל שהם עושים הרבה רעש!!! אבל הם מיעוט, והם משוגעים, הרבי לא חי בגוף, והם מתקשים לקבל את העובדה שהרבי נפטר וההלכה אומרת שצריך לכבר אותו ללנהוג כלפיו כמו שנוהגים אל מת. רוב החבדניקים לא חושבים כך, רוב החבדניקים נ-ו-ר-מ-א-ל-י-ם!!!!

לביא4

New member
מאוהבת בצ'אט - כל הכבוד!

אמרת את הדבר הנכון וכל השירשור הזה מיותר כי הוא בכוונה רצה להבעיר בלגן בשביל ליהנות מהמריבה חבל שנתנו לו את התענוג הזה. (לא ידעתי שגם את חבדניקית ויישר כח)

למעלה