הייתה פה אי הבנה, אני לא רוצה לדון בראיות עצמן.
לא רק זה, אין לי את הידע לדון בראיות עצמן. המקסימום שאני יכול לעשות זה להבין פלוס מינוס מה אתה אומר ולחפש באינטרנט מאמר או טור של מומחה שמפריך את דבריך (פחות או יותר כמו שהשפיפון עשה), וזה לא מעניין.

הדיון על הראיות עצמן עקר מבחינתי. גם אם תצליח לשכנע אותי, זה *עדיין* לא יהפוך אותי למומחה בביולוגיה. יותר סביר 99.99% מהאנשים שהקדישו את חייהם לתחום מסויים צודקים, מאשר להניח שאני יותר חכם מהם.
אם היית מביא מאמר מדעי (אמיתי, ולזה ניכנס עוד מעט) גם זה לא היה משכנע אותי בכלום כי, שוב 99.99% וכו', אבל זה כן היה גורם לי לתת מידה מזערית כלשהי של כבוד לבריאתנות.

באשר ללינקים - קודם כל, כן, התעלמתי מהלינק הראשון. ביקשתי מאמר אחד (כי אני די בטוח שאין אפילו אחד, אבל גם כדי לא לפצל את השיחה) ושלחת שניים אז בחרתי אחד מהם.
לגבי המאמר השני, המחבר שלו אומנם מומחה, אבל בתחום התרמודינמיקה ופעם אחרונה שבדקתי אבולוציה שייכת לתחום הביולוגיה.
פלוס, המוסד שפירסם את המחקר לא הבחין בין אבסטרקט אמיתי לבליל חסר משמעות של מילים (ואת זה לא אני אומר אלא חוקרים מאוניברסיטה אמיתית).
אז יש לך מאמר "מדעי" (הייתי מוסיף עוד מרכאות מסביב למילה "מדעי", אבל אני חושש לעבור את מגבלת התווים בהודעה) שנכתב ע"י בנאדם ללא השכלה ביולוגית ופורסם על ידי מוסד שכמעט בוודאות משקר, ולא עורך ביקורת עמיתים.