שצף קצף?
נראה שאתה קצת יוצא מגדרך כדי להגן על האדם הזה, גם אם דבריו לא לרוחך...
ולמה? רק בגלל שהוא רב? רק בגלל שיש חפיפה בין אמונתו לשלך?
בכל זמן שאני נמצא בפורום הזה, מעולם לא ראיתי מישהו כאן פותח שרשור באיזו הצהרה בומבסטית "אבולוציה נכונה".
אנשים כאן לא מצדיקים אבולוציה, הם רק מגיבים לדברים של אלה שמרגישים את הצורך להפריך אותה מפרסמים כאן, כל אחד לפי רמת הידע שלו.
אני מאמין שרוב המשתתפים האחרים, כמוני, עושים זאת למען מי שקורא בפורום ועושי לחשוב שחוסר מענה הוא הודעה בנכונות הדברים.
גם במקרה הזה, אם לא שמת לב, לא אני הבאתי כאן את הסרטון כדי לצאת בהשמצות על איזה רב.
רק פרסמתי את דעתי, אותה פותח השרשור ביקש.
נכון, לא סביר שמישהו יחזור בתשובה רק בגלל שתורת האבולוציה תופרך (אפילו אם היא תופרך באמת), אבל האם זו הצדקה בעיניך לפזר שקרים וסתם שטויות שגויות?
מה אם פותח השרשור שואל בכנות?
מה אם הוא באמת חושב שהרב הזה הוא סוג של סמכות או מישהו שמבין עניין?
החזרה בתשוב מבוצעת בשלבים, ורבנים בונים את הסמכות השקרית שלהם טיפין טיפין.
כל פעם מחזיר בתשובה גורם לאדם מסכן להאמין שהוא (המחב"ת) צודק, והמה שהסביבה של אותו אדם לימדה אותו שגוי, כך הוא מתקרב צעד אחד לשליטה על אותו אדם.
וזה דבר רע מאוד, שאיני רואה כל בעיה לצאת כנגדו בצורה תקיפה.
לא יותר מאשר לצאת נגד פרופוגנדה שמצדיקה טרור, גם ובמיוחד כשהיא מגיע מגורמים ישראלים \ יהודיים דווקא.
נראה שאתה קצת יוצא מגדרך כדי להגן על האדם הזה, גם אם דבריו לא לרוחך...
ולמה? רק בגלל שהוא רב? רק בגלל שיש חפיפה בין אמונתו לשלך?
בכל זמן שאני נמצא בפורום הזה, מעולם לא ראיתי מישהו כאן פותח שרשור באיזו הצהרה בומבסטית "אבולוציה נכונה".
אנשים כאן לא מצדיקים אבולוציה, הם רק מגיבים לדברים של אלה שמרגישים את הצורך להפריך אותה מפרסמים כאן, כל אחד לפי רמת הידע שלו.
אני מאמין שרוב המשתתפים האחרים, כמוני, עושים זאת למען מי שקורא בפורום ועושי לחשוב שחוסר מענה הוא הודעה בנכונות הדברים.
גם במקרה הזה, אם לא שמת לב, לא אני הבאתי כאן את הסרטון כדי לצאת בהשמצות על איזה רב.
רק פרסמתי את דעתי, אותה פותח השרשור ביקש.
נכון, לא סביר שמישהו יחזור בתשובה רק בגלל שתורת האבולוציה תופרך (אפילו אם היא תופרך באמת), אבל האם זו הצדקה בעיניך לפזר שקרים וסתם שטויות שגויות?
מה אם פותח השרשור שואל בכנות?
מה אם הוא באמת חושב שהרב הזה הוא סוג של סמכות או מישהו שמבין עניין?
החזרה בתשוב מבוצעת בשלבים, ורבנים בונים את הסמכות השקרית שלהם טיפין טיפין.
כל פעם מחזיר בתשובה גורם לאדם מסכן להאמין שהוא (המחב"ת) צודק, והמה שהסביבה של אותו אדם לימדה אותו שגוי, כך הוא מתקרב צעד אחד לשליטה על אותו אדם.
וזה דבר רע מאוד, שאיני רואה כל בעיה לצאת כנגדו בצורה תקיפה.
לא יותר מאשר לצאת נגד פרופוגנדה שמצדיקה טרור, גם ובמיוחד כשהיא מגיע מגורמים ישראלים \ יהודיים דווקא.