לילך אמרה שהיא גם עושה,לא?? חכי.. עוד מעט עוד יעשו... מישהו היה חייב להתחיל
N NaaMaZ 17 New member 23/10/05 #41 ../images/Emo79.gifלילך אמרה שהיא גם עושה,לא?? חכי.. עוד מעט עוד יעשו... מישהו היה חייב להתחיל
ר ריקוושש New member 23/10/05 #58 פפפפפשששש תשעמיי יש לךך קופיי אותו קוולל חח שוםם דברררר לא מוחקיםם כלווםם! זה מדהים
ס סוכריה16 New member 23/10/05 #70 לאאאאאאאאא אני אחקה שוב אותה ... בשביל שתאמינו.. אם זה קופץ זה כי ערכתי את כל ההקלטות כי רציתי רק חלקים..
לאאאאאאאאא אני אחקה שוב אותה ... בשביל שתאמינו.. אם זה קופץ זה כי ערכתי את כל ההקלטות כי רציתי רק חלקים..
G gal y kike New member 23/10/05 #71 ../images/Emo41.gifחח כןן יאלההה בא לי עוד חח ותפרסמי בהיד פארק חח או שאני יפרסמם חח
ס סוכריה16 New member 23/10/05 #72 לא חחחח זהווווווו אולי יום אחר אני אנסה שובבבבבבבב חחחחחחחח אין לי מה לאמר.. אני מתחילה לחרטט שטויות חעחע
לא חחחח זהווווווו אולי יום אחר אני אנסה שובבבבבבבב חחחחחחחח אין לי מה לאמר.. אני מתחילה לחרטט שטויות חעחע
N NaaMaZ 17 New member 23/10/05 #79 ../images/Emo79.gifאבל "אוסאה הלווווווווווו"../images/Emo2.gif תגידי!! נוווווו.. בבקשה!!!!!!!!!!!!
N NaaMaZ 17 New member 23/10/05 #81 ../images/Emo79.gifחח אוקיי:] אבל תזכרי!!! את אומרת!!!.. ומה הבעיה? תסתכלי באחד הסרטונים איתה...
ס סוכריה16 New member 23/10/05 #82 אין לי כבר סרטונים חעחעחעחעח... אני רק זוכרת שפעם אבא של ג'סי דפק בדלת וקיקה רצה לפתוח לו תדלת אז היא עשתה לו" "או סאה חלוו קיקה!!"
אין לי כבר סרטונים חעחעחעחעח... אני רק זוכרת שפעם אבא של ג'סי דפק בדלת וקיקה רצה לפתוח לו תדלת אז היא עשתה לו" "או סאה חלוו קיקה!!"
N NaaMaZ 17 New member 23/10/05 #83 ../images/Emo79.gifחח אני לא זוכרת את זה... אבל טוב... כשתיזכרי איך היא אומרת.. תקליטי!
ס סוכריה16 New member 23/10/05 #84 טוב בנתיים אני שומעת את השיר kissing you godbye מהבוקר בלי הפסקה ! אני לא יכולה לזוז מהמחשב בגלל ג'סי!!!
טוב בנתיים אני שומעת את השיר kissing you godbye מהבוקר בלי הפסקה ! אני לא יכולה לזוז מהמחשב בגלל ג'סי!!!
N NaaMaZ 17 New member 23/10/05 #85 ../images/Emo79.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אני לא מכירה ת'שיר הזה!!! אני מורידה עכשיוווווו.. ראיתי! באמת יש! וא-נ-י לא שמעתי אותו ג'סי בחתימה שלך יאא.. אנשים מתחילים להכיר ת'מושלם שלי
../images/Emo79.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אני לא מכירה ת'שיר הזה!!! אני מורידה עכשיוווווו.. ראיתי! באמת יש! וא-נ-י לא שמעתי אותו ג'סי בחתימה שלך יאא.. אנשים מתחילים להכיר ת'מושלם שלי
G gal y kike New member 23/10/05 #86 ../images/Emo41.gifחח השיר הזה לא משו !! ודיקלה תחקי לי את ג'סי פליזזזזזזזזז חח אני יודעת על איזה קטע את מדברת חח
../images/Emo41.gifחח השיר הזה לא משו !! ודיקלה תחקי לי את ג'סי פליזזזזזזזזז חח אני יודעת על איזה קטע את מדברת חח
N NaaMaZ 17 New member 23/10/05 #87 ../images/Emo79.gifזה לא משנה.. הקטע שזה שיר של ג'סי.. וא-נ-י לאאאא שמעתי אותו!!!
ס סוכריה16 New member 23/10/05 #91 חעעחעחעח אהה נכוןןןןןןןן אמרת לי אתמול שזה לא שלו אבל אני שוכחת חחחחחחחח את רואה זה שלו!! נעמהההההההההההההההההההההההההההההההההה !!!! לא הכרת שיר של ג'סייייייי ודיקלה הכירה ...
חעעחעחעח אהה נכוןןןןןןןן אמרת לי אתמול שזה לא שלו אבל אני שוכחת חחחחחחחח את רואה זה שלו!! נעמהההההההההההההההההההההההההההההההההה !!!! לא הכרת שיר של ג'סייייייי ודיקלה הכירה ...
N NaaMaZ 17 New member 24/10/05 #95 ../images/Emo79.gif../images/Emo7.gifחופצניה!!!../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif אבל.. זה לא אכפת לי כי השיר לא כזה מהמם:/ יש לו שירים הרבה יותר יפים חוצמזה הקול שלו מוזר פה... אולי זה בעצם שיר ישן חכי..אני עוד אברר מאיפה הוא צץ פתאום!!
../images/Emo79.gif../images/Emo7.gifחופצניה!!!../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif אבל.. זה לא אכפת לי כי השיר לא כזה מהמם:/ יש לו שירים הרבה יותר יפים חוצמזה הקול שלו מוזר פה... אולי זה בעצם שיר ישן חכי..אני עוד אברר מאיפה הוא צץ פתאום!!
ס סוכריה16 New member 23/10/05 #93 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כולי בדכאון שכחתי איך ג'סי הייתה מדברת בא לי לבכותתתתתתתתת אני אנסה ואעלה .. ואז תגידי לי מה לשנות! אני אדבר יותר נורמלי .. אני אנסה לאמר משפט של ג'סי!! אוףף אני פשוט לא זוכרת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כולי בדכאון שכחתי איך ג'סי הייתה מדברת בא לי לבכותתתתתתתתת אני אנסה ואעלה .. ואז תגידי לי מה לשנות! אני אדבר יותר נורמלי .. אני אנסה לאמר משפט של ג'סי!! אוףף אני פשוט לא זוכרת