חיקויים

סוכריה16

New member
ברוב פאדחנותי

http://s52.yousendit.com/d.aspx?id=0EKZYJ3A34X0W0O6CXDY79XFFI חחחחח... אני את אנהי מנסה וכולם תנסו גם כי בא לי למותתתת עכשיו וזה לא הכי טוב שלי באמת שאני יכולה ליותר כי גם לי יש קל צרוד, אבל כשאני מנסה לא מצליח! ולא לצחוק עליי אני מספיק כולי מתפדחת ולא מאמינה שבאמת הקלטתי תצמי חעחעחע (מקווה שהשרשור ירד מהר)

סוכריה16

New member
לא הוא לא חחח

אבל דומה ? יאללה גם את......... אם לא אני קופצת מהחלון ואני קומה 4 אני מזהירה אותכם

HEN0121

New member
ואייי איזה קול יפה יש לךךךך דיקלההה

חיקוווייייייייייי ממש טובבבבבבבבב

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifוווווווווואווווווווווווו../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

זה ממש דומה!!! במיוחד בקטע שאת אומרת "טה לו חורו" אויי זה נשמע כזה טובבבבב
ואין לך מה להתפדח.. את מחקה אותה מעולה!

sapir1000

New member
שיאווווווווווווווווווווווווו:-O

ס-בהלם ס-מת שיאווווווווווווווווו איזההההההההה דומהההההההההההההההההה ס-מת חחחחחח עם תדברי בקול יותר גבוהה ביכללל שיאוווווווווווווווווווו =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] !@#$%^()*&^%$

LemonLimeLilach

New member
אומייגאד

שקרניתתתתתתתת שמת קטע של אנהי דיייייייייי זה באמת את?! זה נשמע ב-ו-ל כמוה! אני בהלם! איזה מלכה! עכשיו תקליטי את עצמך שרה את salvame. רפידו רפידו!!!

סוכריה16

New member
נראה לך!? חברות שלי בוכות שאני שרה

זה ממש לא בשבילי.... אבל לדבר כמוהה בספרדית כן חחח... למרות שדייייי זה לא כזה ולא הקלטתי אותה
חחחחחחחחחח לאנהי יש טונים מהממים

סוכריה16

New member
מה? את כולך משוגעת אין מצבבבב

אין זה באמת לא ייצאאאאאאא!!! סמכי עליי ותקליטי תצמך כבררררררר

סוכריה16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ד"ש לדיקלה! כבודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד קולולולו לילך אוהבת אותי
חחחחחחחחחחח יופי שמרתי את זה :)

סוכריה16

New member
מכירות את פטי מבטי המכוערת?

למי שראה, הייתי מחקה אותה פעם ממש ממש דומההההה.. אבל עם השנים שהזדקנתי זה ברח... "פרו מרסההההההההההההההה"

Pollitaaaaaaa

New member
יו דקלה את מדברת בדיוקקק

כמו אנהייייייייייי
ממש בול 1 על 1
חחחח אני כמו מאיטההההההההההההההה,הלוואי היה לי מקרופוווןןןןןן חח גם כמו אנהי אבל פחותת

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifווווווווואיייייייייייי../images/Emo2.gifזה את?!

אני לא מאמינההההההההההההההההההההההה חעעחחעחעחעחעחעחעחעחעחעחחעחעעחעחעחח זה אותו דבר יזונההההההההההההה ווווווווואייייייייייייייייייייייייייי דיקלהההההההההההההההעע איך זה דומהההההההההה

למעלה