חיצוניות ופנימיות

GALI02

New member
אני חושבת ש..

שתנסי. תיפגשי איתו באיזה בית קפה או משהו כזה. כי אחרת תמיד תרגישי כאילו פיספסת משהו. אבל אל תגיעי אם יותר מדי צפיות לפגישה הזאת. לי אישית אין נסיון כל כך טוב מפגישות עיוורות אבל אני לא יכולה להעיד על כולם. ועובדה שיש כיום זוגות נשואים באושר(וביניהם גם אחותי) אז שיהיה המון
במידה ותחליטי שאת הולכת על זה וכמובן מחכה לסיפור המלא מחר

Queen Of Love

New member
יותר נכון מחרתיים...

או שבעצם, אתם תדעו על זה רק ביום ראשון תשארו קצת במתח לא נורא...האם לירי שרדה את הבליינדט?!....
תודה בכל אופן!

mariana

New member
רגע אני לא מבינה משהו

יש לך דייט ואת לא סיפרת לי????
לא משנה הפעם אני סולחת לך. אצליקודם בא המשיכה בחיצוניות ואז הפנימיות. ישנם כאלה שאני נידלקת עליהם אבל הם מכוערים בשביל מישהו אחר, אז טלוי בטעם. ואת יודעת ניפגשתי פעם עם מישהו מהצ´ט אמר לי שלא יהיה לי ממה להיתאכזב התלהבתי, אחרי שראיתי הייתה אכזה גדולה. והוא כמובן לא עזב אותי בשקט והמשיך להטריד גם למחרת. אז לא לצפות ליותר מדי, אהה ותחשבי כבר על משהו שיהיה לך להגיד אם זה לא ילך

Queen Of Love

New member
בובה!

עד היום זה לא היה בטוח! נראה לך שלא הייתי מספרת לך!! אני לא אוהבת בליינדטים, מקווה שזה לא יהיה על הפנים! בכל אופן אתם הולכים להרוויח סיפור כמו שג´סוס כבר אמרה
לאן את מציעה לצאת....חשבתי לסרט, זה רעיון טוב?

מיקי 35

New member
היופי הפנימי

אני מאלה שמאמינים שהיופי הפנימי הוא הקובע. קרה לי לא פעם ולא פעמיים שנמשכתי לנשים לא יפות ולא מושכות על פניו, אחרי שהשכלתי להכיר את עולמם הפנימי. מצד שני, אין מה לעשות יש גם פיזיקה וכימיה והורמונים, וגם זה צריך להסתדר. אז בקיצור ברור שלעולם הפנימי יש את המשקל המכריע, אבל גם אי אפשר להתעלם מההופעה החיצונית

למעלה