חיצוניות ופנימיות

Queen Of Love

New member
חיצוניות ופנימיות

אומרים שלא צריך להסתכל על הקנקן אלא על מה שיש בתוכו. אומרים שיופי אמיתי בא מבפנים. אז איך מסבירים את זה, שאתה יכול לדבר עם מישהי שעות, ימים, ובמפגש אחד שיהיה לך איתה, יעלם אצלך אותו "קליק" שהיה לך איתה בטלפון. האם זה הופך אותנו לאנשים שיטחיים? האם אנחנו צבועים כשאנחנו זורקים משפטים באוויר, כשמה שחשוב לנו זה בעיקר איך נראה אותו אדם? או שאולי זה מראה על התנהגות אינפנטלית, ילדותית שלנו. שלפעמים אנחנו לא מסוגלים לראות מעבר?? מה נראה לכם?

בת ה י ם

New member
אכן יופי אמיתי

בא מבפנים אבל אם נעצור לרגע ונהיה כנים עם עצמנו..... גם המראה החיצוני נחשב ..הרי לא תרצי להראות בחברת אדם שנראה ממש דוחה הרי בדר"כ מתאהבים בעיניים ואח"כ בנפש. העולם הורטואלי לוקח אותנו למחוזות כל כך רחוקים.....דימיון + ציפיות מעבר לכך שהכל עניין של טעם.

sidi

New member
ממממ

זה לא הופך אותנו לאנשים שטחיים, אני חושב ולפחות לי זה חשוב גם הפנימיות וגם החיצוניות באותה מידה. וכשאני אומר חיצוניות אני מתכוון פשוט שאני ארגיש אליה משיכה, הרי יופי הוא עניין של טעם (עזבו אתכן מג´ניפר לופז ושות´)

GALI02

New member
אני גם חושבת(ויש גם שאלה לכולם)

שזה לא הופך אותך לשטחית/ילדותית. סך הכל זאת לא עוד חברה ואת מגיעה עם ציפייה מסויימת. ומשיכה זה עניין של שנייה. לפי דעתי בשנייה הראשונה שאת רואה בן אדם את יכולה כבר לדעת אם את נמשכת אליו או לא. אבל להתאהב במישהו זה כבר סיפור אחר... השאלה היא האם יש טעם לתת צ´אנס למישהו שבמבט ראשון לא הרגשנו אליו משיכה. מה אתם אומרים???

קוויני לדעתי הכל יחד

אנחנו רוצים להאמין שמה שחשוב לנו זו הפנימיות אולי כדי להראות שהפנימיות שלנו היא טובה ואולי אנחנו באמת חושבים ככה אבל מה לעשות טבע האדם ... הכל יחד

Queen Of Love

New member
שאלתי כי פשוט...

יש לי מחר פגישה עיוורת עם מישהו שאני מדברת איתו כבר כמה זמן את האמת בהתחלה לא חשבתי שניפגש אבל השיחות שלנו התגלגלו והתגלגלו אני מאוד נהנית לדבר איתו בטלפון,אנחנו מדברים כמעט על הכל. ומצד אחד הייתי רוצה להכיר אותו יותר טוב, אבל גם קיים בי החשש שכשאראה אותו הכל יירד לי פתאום, מכירים את ההרגשה הזו?... לא יודעת בכלל אם להיפגש, או להשאיר אותו באשליה שהוא נסיך חלומות

jess ועוד

New member
יש אנשים

שהם משהו אחד בטלפון ומאבדים את הכל כשהם פנים מול פנים לא יודעת למה זה קורה אולי חוסר בטחון אולי אכזבה ממה שעומד להם מול הפרצוף אולי מליון ואחת דברים אבל הכי חשוב לא להאשים את עצמנו בזה הבעיה היא תמיד אצל זה שמולנו ולא אצלנו אנחנו מ ו ש ל מ י ם

jess ועוד

New member
חמור קופץ בראש

מה יש לך ??? איפה יש לך קוצים שקפצת כל כך גבוה???? אמרתי שאנחנו (קרי... הפורום האנשים שלנו פה כולנו נשים וגברים כאחד) יא סובל מתדמית גברית....

Queen Of Love

New member
../images/Emo6.gif

מצחיקולה... אז מה את אומרת, לנסות?? להיפגש עם הבחור?

מיקי 35

New member
לנסות ועוד איך !!

אל תוותרי על זה... את אף פעם לא יודעת מה יצמח משם. לכל הגרוע ביזבזת כמה שעות, אבל הפוטנציאל... אי אפשר לדעת לאן יוביל אותך. לכי על זה ובהצלחה !!

sidi

New member
אמנם אני

לא בעד כיוון שלפעמים זה מטעה אבל מה עם תמונה?

Queen Of Love

New member
תמונה זה רעיון טוב...אבל!

לא יצא לנו לשלוח מכיוון שבהתחלה מי בכלל חשב שזה יתגלגל בצורה כזו שנרצה להיפגש, אז רק היינו מדברים, ושכבר חשבנו שאולי ניפגש, לא יכלנו להחליף תמונות כי הוא לא היה בבית כל השבוע, וגם לי יצא לסרוק תמונה רק היום! אבל מחר אנחנו אמורים להיפגש..

sidi

New member
לא חשוב

תפגשי איתו בבית קפה או משהו כזה אבל לא הומה מדי ולא מקום שמכירים אותך יותר מדי (שלא יהיו פאדיחות
) ושיהיה לך ים של הצלחה.

בת ה י ם

New member
דקה לפני כיבוי אורות..

תנסי..תנבי ....תנסי.... מה כבר יכול להיות ? חיבוק חזק לדרך צלחה !!! הייתי (בת בת הולכת לגנון הפרטי שלה)

למעלה