חיפשתי....

R a c h e li

New member
חיפשתי....

אישה מחייכת עם שמחת חיים אישה עם אופטימיות וחוש הומור אישה שישבה והביטה על חיים כמשחק עם המון נעלמים.... היא פתאום נעלמה לי אותה אישה.... אישה שידעה מכל חרא להפוך לפרח אישה מכל כאב להפוך לצמח ישבה אותה אישה פעם מולי וסיפרה.... חיפשתי אותה שם בין המילים אפילו בין החיוכים באלוהים אפילו בנר חיפשתי בתוך הבלבולים אמרה לי לפני שברחה אותה אישה..... כניראה שלא אהייה יותר אותה אישה.....הפכתי לדממה אם תפגשו בה....אימרו לה שהתגעגעתי......

שירלי6

New member
אותה אישה

מה שיפה לה, לאותה אישה שעם החיוך, אפשר להבחין לפעמים גם בדמעה שעם הצחוק, יש רגישות שעם הנפש הצעירה והחיות יש בגרות ותובנות. יותר מורכבת, יותר עמוקה יותר..אישה. רגע..איפה חיפשת אותה? בתוך הבולבולים???

הלו

הרבה בולבולים יש בשירשור הזה... אסכולת פרויד הייתה כבר עושה מזה מטעמים, נו טוב, אבל אני מאסכולת יונג -)

איזה מהם?

יאנג הסיני הקטן? חושב שראיתי אותו ואת יין הולכים ביחד לחדר מאחור... או שמה התכוונת ליאנג האמריקאי? הוא כבר מזמן באיזה "אחוזת ראשונים" אמריקאית, יחד עם קרוסבי, סטילס ונאש.

R a c h e li

New member
מהתחלה פליזזזזזזזזזזזזז

לא הבתני כלום סוריייייייייי לפעמים צריך להסביר לי בלי קודים....

יערית

New member
אותה אישה

נמצאת שם תמיד תמיד תמיד. מכירה את המשחק מבוך הענק מהדשא הזה ?יוצאים מנקודה וצריכים להגיע ליציאה-ככה אני רואה את זה,בדרך מגלים אתגרים,פחדים, חששות,נחים על ספסל ומביטים על כברת הדרך שעברנו,פתאום מגלים שזה נעשה קשה יותר,לא אמרו לנו את זה בתחילת הדרך אבל גילינו את זה בד בבד שזה הולך ומסתבך ושוב ושוב ממשיכים בנחישות,כי אין ברירה אחרת,בסופו של "משחק" יש רק יציאה אחת. נדמה לי שכולנו עוברים במבוך הזה... בשביל אותה אישה בשבילי ובשביל הרבה אחרים היי שקטה, עכשיו הכל בסדר אפילו המחנק עומד להשתחרר זה לא הגיהנום ובטח לא גן עדן זה העולם שיש ואין עולם אחר. היי שקטה כאילו אין בך דופי כאילו האוויר נותן לה הגנה כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי כאילו מעפר פורחת שושנה. וזה פשוט משחרר את שק הדמעות.

R a c h e li

New member
אויששששששששששש.....

כבד לי.... כל הבלה בלה בלה....אבל על אמת מבינה...

מיקי 43

New member
אני חושב האישה הזאת

כל הזמן בסביבה הקרובה שלך רק שבעת האחרונה היא קצת התעייפה בקרוב היא תתאוש ותשוב במלא אונה מיקי

n o g a1

New member
להניח

פשוט להניח לחיפושים , יום בהיר ללא הודעה מוקדמת היא תשוב. העיסוק בחיפוש הוא אשר אינו מאפשר למצוא. כי מי שנעלם בלי שיסלקו אותו - שב בלי שיקראו לו:)

למעלה