חיפשתי....

אם יש כאן..

אחת שבתוכה היא מכילה את כל מה..שאישה מכילה..זאת את... לא חושבת שלאחרים יש את היכולת להכיל כלכך הרבה..ואישה מכילה הרבה בתוכה..כלכך הרבה.. בפעם האחרונה שנפגשנו..אמרת.."זוכרת איך הינו מתחרמנות פעם בריקוד..התבגרנו מאז.." ואז שאלתי לשלומך..ענית.."עוד יבואו ימים טובים יותר"..והרגשתי..וזכרתי לך מבט בעינים.. ולקראת הסוף..הוספת.."לך באמת התגעגעתי..".. ואת..אולי לא הרגשת..אבל אהבתי אותך על כך..

R a c h e li

New member
.."לך באמת התגעגעתי.."..

הלכתי אל

הספר שלנו... הוצאתי משם רגעים של נחמה...של חיפוש שקט . האור הזה שתמיד קרן ממנה עבורי האיר אותה את הדרך לפעמים נראתה קצת עמומה לפעמים ראיתי קו קטן קטן של אור לעיתים נראתה כלכך רחוקה ולפעמים קרובה<הושט היד וגע בה> סבך קוצים פילסתי והאור ממנה את ידי ניחם וכשחלום הופך למציאות הדרך נראית כלכך ברורה מוארת קסומה מרגשת מפרפרת בתוכי קשת צבעונית כמרבד לרגליי והשלמות הזו של התודעה מובילה אותנו לשם בביטחה לאושר שלנו~הנה הוא כבר פה (כך הוא כתב לי...) (אז עניתי לו) מרגישה כמו מי שמקיפה את הכוכבים מידי לילה בלאות נעימה שהולכת ומתעצמת לילה לילה כמהה למשהו מבודדת צבע צבע מצבעי הקשת מדשדשת בתוך ירוק עד מבהירה את השמש יוצקת עליה דבש מסלקת את כל השדונים מעלינו מחייכת למלאך האחד... טומנת בגינה זרעי אהבה ותשוקה מהם יצמח זר יפייפה בוערת במנעמי האש הזורמת בעורקנו ואז יגיע לו שקט... כי כולנו לפעמים הולכים קצת לאיבוד בתוך עצמנו... חיבוק לימים יפים נעימים בהירים יותר

R a c h e li

New member
והשלמות הזו של התודעה מובילה אותנו

ל......
וואלה היה כייף לי לקרא

אותה אישה

אותה אישה צריכה להבין שזה בסדר לא להפוך כול קושי להומור ונכון לפעמים להישבר. אותה אישה צריכה ללמוד שלפעמים חרא הוא חרא ולא להדחיק ולהפוך חרא לפרח. אותה אישה צריכה להבין שבלבול זה לא סוף העולם, ולא לכול דבר יש מילים. מותר שיהיה קשה, מותר להישבר, מותר לבכות, מותר לא להיות אופטימית. תרללם אוהבת

R a c h e li

New member
כפרות זה לא...

תרללם זה טרה לה לי טרה לה לה... או ש...טאדאםםםםםםםםםםם.....

יערית

New member
4 שנים ולא עוזר לאישה הזותי

נחובשקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

למעלה