חיפשתי....

n o g a1

New member
אותי ?

לא למכירה! מקסימום בהשאלה, מקסימום....

R a c h e li

New member
ועכשיו תדיגי לי ...

תקפצי לי או BITE ME מה הכי נכון
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ופליזזזזזזזזזזזזז בלי הרבה משחקי מילים והגיון חחחחחחחחחחחחח

N D R

New member
אני מדבר איתה בטלפון פעם או פעמיים

בשבוע. למסור לה משו?

מצוטטת

New member
Y

גמני מדברת עם אחת כזו אישה אחת ש......... שפורחת מתוך התקווה שבאופטימיות שכמו פרפר מרחפת בין חיוך לעצב שחיה על מסילת רכבת מתפתלת הרבה עולה אבל לפעמים גם מתהפכת והאישה הזו יודעת שאין, לא קיימת מסילה ישרה.......... והאישה הזו למדה שהחיים לא מסודרים כמו המילים בשירים בקצב אחיד ועם מלודייה קבועה... אני כבר אנסה ב'מת להסביר לה....... בדרכי שלי גם...

R a c h e li

New member
הרבה...

יש כאן להבין אבל יותר מכל אותך אני אוהבת...טאדאםםםםםםםםםםםםם

magic40

New member
לא מזמן היא חיבקה ואמרה מילים חמות

מילים שיצאו מה
עם צליל אופטימי אני מאמינה שהיא רק שמה שלט על הדלת coming soon

חדשה12

New member
אשה

אני אישה, כל בוקר חדשה, כל רגע משתנה מה שהייתי אמש, לא אהיה מחר.. אני אישה ,חכמה וטיפשה, אני אישה, מסובכת, פשוטה, עצומה, חלשה אני אישה מה אני מחפשת? מה אני רוצה? האם אי שם בעולם אמצא? אני אישה למה אני בוכה? למה אני שמחה? אני אישה, מה הקסם? מה הסוד? מה סוד הכוח הטמון בי? מה סוד הידע האצור בי? האם פעם אדע? איפה היית עד עכשיו? הם שואלים וגם אני איפה הייתי? איפה התחבאתי? בא לי לצעוק לעולם : אני פה בא לי להראות לכולם : אני פה אני נקודה זוהרת, מוארת, בהירה אני חלק משלם אני חלק מבריאה אני קטנה, אני גדולה אני אישה

רות 2

New member
כן בתחלס .. משהו מהחן נעלם

משהו באופטימיות ..נישחק וחוש הומור גםהוא..משתנה ומשחק עם נעלמים הופך... לטריבייה לא קלה ...... אבל....................ויש א ב ל ארוך ומתארך... האדם והבסיס שבו לא משתנה הוא פשוט מתגמד לו לעיתים, לתקופות, בשל מציאות כזו או אחרת..... ומולה האדם המודע למשתנים בחייו ... צריך לשנס מותנים ומרפקים....ופשוט להאמין ואז רק אז ..אותו בסיס עם אופטימזם הומור שוב יצוף............ האמיני את שומעת שם אישה.. האמיני

R a c h e li

New member
מה ../images/Emo35.gif

שמת לב
שהחן נעלם
עזבי כבר לא חשוב ....היא בטח תשלח לי איזה מייל של ככה זה החיים... מתגעגעת אלייך....ומבטיחה שאעזוב ואאמין...

למעלה