חיפוש

• פותח הנושא OMRK1
  • פורסם בתאריך

OMRK1

New member
חיפוש

שלום אני מעוניין להשיג לשימוש פרטי כמות קטנה של אשלגן או נתרן יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא?

redox

New member
שימוש פרטי?

זה לא שאתה יכול להסניף את זה, אתה יודע. מה אתה כבר רוצה מזה? לעשות מלח? תשיג גם כלור ותהייה לך וואחד מסיבה. וברצינות, חומרים אלו מאוד מסוכנים בטיפול לא מקצועי. הסיכוי שלך להשיג אותם הוא רק דרך קשרים וגם אז, בגלל שלאדם שממנו תבקש יש הכרות עם החומרים, הוא יסרב לתת לך. בכל מקרה עדיף שלא תתעסק עם החומרים האלה.

OMRK1

New member
תגובה

יש לי ניסיון עם החומר הזה כבר ואני צריך אותו בכמויות קטנות אולי חתיכה קטנה

2_be

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif, מצטרפת לתשובתו של נצח

redox

New member
תשובה

תרשה לי לשאול איזה ניסיון? ולמה אתה צריך?

באמת למה אתה צריך...?

אתה בטח רוצה לזרוק אותם למים .. אל תעשה את זה אלא אם כן המים הולכים להזרק כמו שצריך כי כאשר את זורק אשלגן למים נוצר לך במקום המים אשלגן הידרוקסידי KOH שהוא בסיס חזק אז תזהר עם זה!

אוליי לביגוע?

היזהרו,,, אוליי הוא רק במסווה של בקשה תמימה? אוליי זה איש ג'יהאד איסלאמי או מגדודי חללי אל אקצה? לא עשו אותנו באצבע זה ידוע שחומרים כימיים משמשים לפיגועים(ביגועים במבטא ערבי) מיד למרתפי השב"כ ! אתה תילקח לחקירה הכוללת טלטולים בערב כדי לספק לנו תשובות. כל מערכת תפוז מצויה תחת עיננו הבוחנות. שירות הביטחון הכללי

חחח יא שרוט... אל תדאג "ביגוע" הוא

לא יוכל לעשות עם זה אמנם זה כימיקל אבל זה לא חומר נפץ הוא יכול לעשות עם זה כל מיני חומרים יונים שמשמשים להכנת פצצות (וזה גם פצצות מאולתרות) אבל ביגוע -אין מצב

למעלה