חיפוש קרוב מפורסם

just myself

New member
עוד דבר -

ככל שידוע לי, אנחנו המשפחה היחידה שיש לו מעבר למשפחה שהוא בנה.

bilen

New member
סיבה טובה כדי לא לרצות משפחה....

חוזרת למה שאמרתי בהתחלה: הרבה עבודת הכנה בדיקת כל האופציות לגישה אליו. לא לקבוע מראש שזה יהיה במכתב. אולי אחרי בדיקה תמצאי שיש דרך טובה יותר באמצעות מישהו? בכל מקרה: קצר וענייני זה לא אומר שיהיה משהו דל במידע או לא אטרקטיבי. אפשר להעביר מסר מוצלח בכמה מילים או תמונה אחת. יש לי בשבילך הצעה של "איך", אעביר לך במסר.

just myself

New member
מחכה למסר ../images/Emo140.gif

לא ממש הבנתי את הכותרת.. לגבי הגישה אליו - האופציות הקיימות הן או גישה ישירה אליו (וכאן יש גם בעיה טכנית) או דרך מקורב אליו. אמו נפטרה וכך גם דודתו שידעה על הקשר והיתה מקורבת גם אליו וגם אלינו.

yairl1

New member
אישיות מפורסמת

בדיוק לדברים כאלה יש לו מן הסתם עוזר/ת (לפעמים יותר מאחד), ספרי לו את הסיפור, הפקידי בידיו את המכתב והמתיני לתגובה. בפניה לעוזר/ת הסבירי שאת בת משפחה שרוצה ליידע את האישיות בקרוביו החדשים.

just myself

New member
זה מה ששקלתי לעשות

ושוב נשאלת השאלה מה וכמה לכתוב - האם לספר את כל הסיפור לעוזר/חברו או רק לבש שיעביר את הדברים וכן הלאה, האם להיות עניינית מאד או שזה "מעט מדיי" בשביל לעורר עניין, וכו'

yairl1

New member
אישיות מפורסמת, המשך

לעניות דעתי, בקצאה תתארי את הקשר המשפחתי שביניכם ואחר כך תשאלי אם יוכל לסייע באיתור מישהו או משהו שמשותף לך ולאישיות. לעוזר ספרי בתמצית את כל הסיפור, אולי תזדקקי לו בהמשך ועדיף להפגש איתו. מנסיוני, יש לי ידיד קרוב שעודנו מפורסם למדי והיה אפילו שר בממשלת ישראל, דרכי ניסו כל מיני אנשים להגיע אליו, ומכיוון שהקשר שלי איתו היה חברי מנעורינו ולא פוליטי זה פשוט לא עזר לאף אחד, ואילו היה מגיע אלי סיפור כמו שלך הייתי מנסה לעניין אותו ואולי גם להשפיע אם יסרב, לפגוש את "בעל הסיפור". בהצלחה

just myself

New member
אצלנו אף אחד לא מתעסק בזה

אז חשבתי להרים את הכפפה. ייתכן גם שהוריי יסעו השנה לפולין.

just myself

New member
רשמתי לעצמי

לא בדואל (מודה שזה מה שתכננתי), אלא בדואר רגיל. אתה ממליץ להיות דווקא קצרה ועניינית? אבל מכתב כזה פחות מעורר המשך התעניינות, לא? אני אכין עץ משפחתי. תמונות - אני לא בטוחה שיש של כאלו שהוא מכיר. אני אבדוק. אבל יש שם משפחה משותף של אמי לפני הנישואין ושל אמו. לצערי, אני מסכימה ואפילו מבינה שמאוד טבעי דווקא לא לשתף פעולה. לא לכל אחד יש עניין ואנרגיות "לאמץ" עוד קרובי משפחה.

yairl1

New member
אישיות מפורסמת, המשך 2

מציע שבמכתב המתומצת תכתבי שיש ברשותך תמונות ומידע נוסף על המשפחה. תנסי להגיע לפגיה העוזר של האישיות ולו תוכלי להראות את החומר שצברת ותני לו להחליט מה הוא ירצה להעביר לבוס שלו (בלאו הכי הוא המחליט...). בידיו גם תפקידי את המכתב שמתאר את הקשר המשפחתי ביניכם - בתמצית ובקיצור (הם לא אוהבים מכתבים ארוכים). את המכתב בדואר רגיל כמו שכתבת, תמסרי לעוזר סגור (כי אולי האישיות אינה רוצה לתף אתה עוזר בעניני המשפחה). תנסי ליצור קשר עם העוזר ספרי לו את הקשר ביניכם (בלא פירוט מיותר) ותנסי לקבוע איתו פגישה. אם לא יסתייע והעוזר יתעלם, רק אז תכתבי ישירות לאישיות. שלב ראשון מציע שתנסי לשוחח עם העוזר בטלפון, אם את יכולה להשיג את המספר שלו (קל מאד להשיג מספרי טלפון של חברי הכנסת ועוזרים). שוב בהצלחה, יאיר

למעלה