חיפוש קרוב מפורסם

just myself

New member
חיפוש קרוב מפורסם

שלום לכם, זו תחילת המסע שלי.. בשלב הראשון, לפני בדיקה אחורה, אני מעוניינת ליצור קשר עם קרוב משפחה שאינו יודע עלינו, קרובי משפחתו כאן בארץ. כיוון שמדובר באישיות מפורסמת, זה מקשה עד יותר. - איך יצרתם קשר ראשון עם קרוב משפחה? לא קצת מרתיע "ליפול" על מישהו? - יש לכם הצעות למקרה שלי, כיוון שמדובר באישיות מפורסמת, אדם לא כ"כ נגיש ואולי גם חשדן?

bilen

New member
בהרבה מאוד. הם מוקפים ביועצים

מאוד חשדנים לכל אדם. קשה להגיע ישירות אליהם. אבל אני מאמינה שאפשר בהחלט להגיע אליהם ולהצליח.

גם בכך שהרבה מנסים להגיע אליהם

קרובים אמיתיים ופחות מכך,והם עלולים להרגיש מאויימים. דני

bilen

New member
בארץ או בחו"ל? ואם בחו"ל - איפה?

חשוב לדעת כדי להבין את המנטליות. שוויצרי ישתף פחות פעולה מאמריקאי למשל... לפעמים הבעיה היא אצלנו, ולא אצל המפורסמים. אתה צריך להיות מספיק החלטי ולעשות הרבה עבודה לפני הפניה. ללמוד היטב על הקשר ולהכין מסמך מסודר וברור שמראה את הקשרים במשפחה, יותר טוב מאשר היית מכין לכל אדם. ללמוד על כל האפשרויות להגיע אליו: בית? עבודה? בני משפחה שלו? אולי מכירים מישהו מהעיסוק שלו? יש לי נסיון עם דברים מהסוג הזה גם טרם עידן האינטרנט. יכולה לומר שהרבה תלוי בך. חשוב מאוד איך הקשר הראשון יתבצע - אח"כ זה כבר לא בעייתי בכלל. יש כאן שרשור משבוע שעבר שבו כתבתי למישהי על יצירת הקשר הראשון ובניית האמון הראשוני. נסה לקרוא את זה.

just myself

New member
תודה רבה

אמרת דברים נכונים - לגשת כבר עם מידע מהימן וקונקרטי. זה חשוב ביצירת האמון והקשר הראשוני. אני מאוד מתלבטת לגבי הדרך להגיע אליו.. האם כדאי לפנות לאנשים מסביבו, או שמא לנסות להגיע ישירות אליו (אין לי מושג איך)'.

Sadetsky

New member
מרתיע, אבל השאלה היא שונה

מה אתם רוצים ממנו? האם לברר אם יש קשר משפחתי או להודיע לו שיש? בשני המקרים זה אולי לא יעניין אותו אבל אם זה כדי לברר - החשדנות עלולה להמריא בקפיצות של 100%. אולי להתחיל עם קרובי המשפחה בארץ וכשיבינו שיש קשר הם יקרבו אתכם למפורסם!? אני למשל בעץ משפחתי אחד עם ברברה סטרייסנד. היה בינינו קשר כששהתה בארץ. דודה גר ממש מול המלון מרחק 5 דקות ברגל והיא לא היתה מעוניינת לפגוש אותו. אבל ברברה היא אסקמפלר לא קטן ולא כל אחד כמוה. בכל מקרה, מאחלת לכם הצלחה במשימה.

just myself

New member
אנחנו קרובי משפחה בוודאות

וגם די קרובים (סבא שלי בן דוד של אמא שלו). ההורים נפטרו. לא מדובר בסופרסטארית סנובית כמו ברברה
תודה רבה!

הגישה הישירה

לעולם אין לדעת עד שמנסים.... הייתי פונה בכתב (לא בדוא"ל), באופן אדיב וקצר. לדעתי, כדאי לצרף עץ משפחה מקוצר ו/או תמונה שבה מופיע מישהו קרוב לאותו מפורסם ושיש להניח שהוא מכיר. צריך לזכור, ש"מפורסם" או לא "מפורסם", יכול להיות שהוא/היא לא יגלו ענין בעניני משפחתולוגיה, ממש כאחד האדם. בהצלחה, רוני

nahumpur

New member
סיוע

שלום ארנון, אני מנסה לאתר את אמי, שידוע לי שהוא חבר וותיק בפורום. אודה לך מאד אם תוכל תת לי את הקישור אליו. אני רוצה להתייעץ איתו בנושאי גנאולוגיה. בתודה מראש, ושבת שלום נחום [email protected]

כוכה

New member
יש כאלה שכבר לא מתעניינים

כי כל העולם ואשתו מנסה להתחבר אליהם משפחתית בגלל סלבריותם ולא בגלל המשפחה.

just myself

New member
אולי אני תמימה

אבל קשה לי להאמין.. אני דווקא נרתעת וסקפטית כיוון שהוא מפורסם. חבל לי רק אם הוא יתקשה להיפתח ולבטוח בגלל הפרסום..

אנ י בדעה כזו

נכון שצריך להיות מוכן לתשובה שלילית מנסיוני הקצר , בכל משפחה יש מישהו שעוסק בענין - צריך להגיע אליו

nahumpur

New member
סיוע

שלום לך, זה לא יאומן, כרגע ביקשתי את עזרתו של ארנון במציאת קשר אליך, והנה ראיתי את הודעתך. אני מבקש ליצור איתך קשר כדי להתייעץ איתך בכמה ענינים גנאולוגיים. אודה לך מאד אם תיצור עימי קשר ל [email protected] תודה מראש, ושבת שלום, נחום

bilen

New member
אני שואלת בחלק מהמקרים, מיד בהתחלה

אם ידוע על מישהו במשפחה שחוקר את שורשיה. חוסך הרבה דיבורים ובזבוז זמן על מישהו שזה בכלל לא מעניין אותו. בשרשור משבוע שעבר על משפחת הרב לאו, באמת הפנו אותי למישהו לגמרי אחר מאלה שחיפשתי.

למעלה