חיפוש עצמי

חיפוש עצמי

שלום לכולם אני חדשה פה אני כל הזמן מחפשת אחר תשובות לחיים כל הזמן בדילמות על דברים ואף פעם אין לי מענה נכון להחלטותי אני מסיימת תואר ,אחרי זמן מה של פינטוז על כך החלטתי ללכת ללמוד טיפול באמצעות בע"ח אני באמת נורא רוצה ללמוד את זה ורוצה שלנות כיוון ותחום אבל יש לי פחד שמחלחל בי שא.אין בכך כל כך פרנסה ואני חושבת שאולי עלי להיות יותר ריאלית וב.שאולי אני משלה את עצמי ולא באמת אצליח לטפל באנשיםףהרי בקושי בעצמי אני מטפלת

שירשולי

New member
ברוכה הבאה לך../images/Emo140.gif

את באמת מתחבטת ,בשאלה רצינית אהבה לעבודה,או עבודה שמכניסה כסף..... אני אישית חושבת כסף כי בלי זה,קשה להיתקיים במיוחד במדינה שלנו. תשובות לחיים לאף אחד איין גם לי ...למרות שזכיתי להיות גם בצד השני..... ולמה שלא תצליחי לטפל בחיות/ אנשים מאיפו החוסר ביטחון ,בשביל לדעת צריך לנסות לא???. שיהיה לך בהצלחה בכל מה שתיבחרי.

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

אולי שווה לשאול אנשים שלמדו את זה אם יש בפועל עבודה, אולי לשקול מקצוע דומה אבל שכן יש בו עבודה בפועל. ותתפלאי שלפעמים אנחנו מטפלים יותר יפה באנשים אחרים מאשר בעצמנו, לפעמים אפילו יותר מידי.

חחח תודה

מה נשמע שם אצלכם?

nms24

New member
כמי שעבר התלבטויות דומות

תני לי לתת לך את העצה הפשוטה שאת קודם כל צריכה להעלות את הביטחון העצמי שלך לגבי היכולת לטפל באנשים. אין דבר כזה "אני לא אצליח" אם יש לך את המוטיבציה לעסוק בזה אז את תצליחי.הצלחה היא פונקציה של השקעה. אם תשקיעי תצליחי.כמובן שזה עדיין לא מבטיח שתצליחי למצוא בזה פרנסה.. תתחילי לאט לאט ותראי לאן זה מוביל.לנסות אף פעם לא מזיק. בהצלחה.

למעלה