חיפוש עצמי
כמו לפני כמה ימים אני כתבתי פה אני בן 22+ ואני לפני חודשיים בערך היתשחררתי מהשירות הצבאי המזהיר שלי
ואני אחרי שהיתשחררתי אני לא מבין מה אני הולך לעשות מה אני הולך ללמוד אומנם יש לי לאן ללכת ללמוד ואני יודע מה אבל אני מרגיש כיאלו שאני מין במקום שאני הולך אחרי כולם כלומר מה שכולם עושים אחרי השיחרור שלהם אני עושה אותה דבר טיול לימודים עבודה חתונה ילדים +2 כלב ואני מרגיש שאני לא יכול לעשות את הכל כמו כולם עושים כאילו שאני לא שייך למין אותה מעגל אנושי שאני חייב לעשות משהו אחר אחרי שיחרור אבל אני לא יודע מה אולי עוד שנתיים אני יתחתן אם מישהי שאני באמת אהוב אנחנו עברנו הרבה קשיים לפני כמה זמן היא אמרה שהיא לא יכולה להיות בלעדי ואני לא יכול להיות בלעדי אבל מתי אנחנו ביחיד לא היתסדרנו בתקופה צבאית שלנו שנינו היינו במקומות די קשים לכן אצלינו הייה די קשה להתפגש ואני יושב פה לבד כרגע בבית של הורים שלי ואני מנסה לתחנן את חיים שלי הרי עוד כמה חודשיים אני אהייה בן 23
אנשים בגילי כבר בדרך לתואר או עובדים במקומות טובים אני לא חושב שאני אהייה מסוגל ללכת אחרי כולם
כמו לפני כמה ימים אני כתבתי פה אני בן 22+ ואני לפני חודשיים בערך היתשחררתי מהשירות הצבאי המזהיר שלי