חיפוש עצמי

varui

New member
חיפוש עצמי

כמו לפני כמה ימים אני כתבתי פה אני בן 22+ ואני לפני חודשיים בערך היתשחררתי מהשירות הצבאי המזהיר שלי
ואני אחרי שהיתשחררתי אני לא מבין מה אני הולך לעשות מה אני הולך ללמוד אומנם יש לי לאן ללכת ללמוד ואני יודע מה אבל אני מרגיש כיאלו שאני מין במקום שאני הולך אחרי כולם כלומר מה שכולם עושים אחרי השיחרור שלהם אני עושה אותה דבר טיול לימודים עבודה חתונה ילדים +2 כלב ואני מרגיש שאני לא יכול לעשות את הכל כמו כולם עושים כאילו שאני לא שייך למין אותה מעגל אנושי שאני חייב לעשות משהו אחר אחרי שיחרור אבל אני לא יודע מה אולי עוד שנתיים אני יתחתן אם מישהי שאני באמת אהוב אנחנו עברנו הרבה קשיים לפני כמה זמן היא אמרה שהיא לא יכולה להיות בלעדי ואני לא יכול להיות בלעדי אבל מתי אנחנו ביחיד לא היתסדרנו בתקופה צבאית שלנו שנינו היינו במקומות די קשים לכן אצלינו הייה די קשה להתפגש ואני יושב פה לבד כרגע בבית של הורים שלי ואני מנסה לתחנן את חיים שלי הרי עוד כמה חודשיים אני אהייה בן 23
אנשים בגילי כבר בדרך לתואר או עובדים במקומות טובים אני לא חושב שאני אהייה מסוגל ללכת אחרי כולם

קודם כל שתה כוס מים ותירגע.

עכשיו לך לאימא שלך ותגיד לה שלא תצפה לנכדים בעתיד הקרוב חחח. ועכשיו ברצינות , לאן אתה ממהר? אני אישית מכירה כמה אנשים שהתחילו את התוא שלהם בגיל 30 , אין לזה זמן ספציפי מתי שמרגישים מוכנים הולכים ללמוד לימודים זה לא משהו שעושים בשביל הלמידה כנ"ל לגביי חתונה. אתה לא חייב לעשות את הכל כמו כולם זה היופי בחיים שיש לך בחירה לעשות מה בא לך מתי שבא לך. שב עם עצמך בזמן שלך ותתחיל צעד צעד, קודם כל תתחיל לחשוב מה מעניין אותך ואחר כך תחליט אם בא לך ללמוד את זה. כל עוד לא סיימת שלב מסוים בחיים אין טעם לקפוץ לשלב אחר, אתה עכשיו בשלב שאתה יכול לעשות סתלבט אז תהנה מזה.

varui

New member
מצד אחד

צודקת בכל מילה שלך אבל את יודעת למה אנשים בכלל עושים הדברים האלו כמו אני הזכרתי כי הם מיסתכלים על אנשים אחרים נגיד מישפחה הורים + ילדים נגיד כיום הם כבר אחד בן 28 ואחד בן 26 בן 28: יש לו כבר תואר ויש לו בעבודה יחסית טובה וגם הוא היתחן לפני כמה חודשיים בן 26: הוא רואה מיסתכל על אחיו הגדול והוא אומר לעצמו אני רוצה לעשות אותה דבר להתסדר בחיים מבחינת כל הדברים כמו "אחי" ואני יכול להגיד לך אני עבדתי לפני 3+ שנים בחברה מאוד רצנית לפני גיוס הרבה עובדים שם הם 30+ יחסית אין שם אנשים צעירים חלקם היתסדר בחיים אבל אני פגשתי כמה אנשים יש להם משכורת טובה עבודה טוביה אבל בחיים אישים שלהם הם לא היתסדרו בכלל והם כל הזמן נימצאים אם מישפחה שלהם אני לא אומר שזה לא בסדר אבל מצד אחד אני חושב שזה גם לא בסדר בגיל 40+ לא היות נושוי כי אני חושב כל באנדם הוא צריך להקים את מישפחה שלו שאהייה לו את פינה שלו בחיים שהוא יידע לאן לבוא בעת צורך לקבלת עזרה כמו לבת או לבן זוג קבוע וגם ילדים אני לא חושב שתמיד צריך להיות קשורים לאחים או בת דודה או ועוד קרובי מישפחה

אתה רואה את זה כשחור ולבן.

החיים הם לא או ככה או ככה. אתה יכול לבחור סדרך שנראת לך נכונה ולזרום על זה , אני לוקחת את החיים בצורה הכי פשוטה. לפני שנתיים רציתי ללמוד ומצאתי מה ללמוד והרגשתי שאני עדיין לא מוכנה, מה עשיתי? לקחתי שנה חופש נסעתי, טיילתי, עשיתי כל מה שבא לי. שנה שעברה התחלתי ללמוד בראש שקט, ידעתי שעכשיו אני מקדישה ת עצמי אך ורק ללימודים . אם עדיין לא הייתי מרגישה שאני מוכנה ללמוד לא הייתי הולכת אני לא חושבת שצריך לעשות דברים כי ככה כולם עושים. החיים הם מוואה ממש פשוטה חבל שאנשים מסתבכים איתם, כל בעיה ניתן לפתור זה ממש קל, לא בא לך ללמוד? אל תלמד שיבוא לך באמת תלך ללמוד גם אם זה יהיה בגיל 30 אבל העיקר תדע שבחרת את הדבר הנכון. אתה לא חייב להתחתן עוד שנתיים אבל אם מצאת את האחת אז למה לא, למה לסבך כל דבר? תעשה מה שנראה לך לנכון אל תחשוב על אף אחד חוץ מעצמך לפני הכל. אני יכולה להגיד לך בלב שלם שאני שמחה שלא הלכתי ללמוד לפני שנתיים כי לא באמת הייתי מקדישה את עצמי ללימודים האלה , השנה חופש שלקחתי סידרה לי אהחיים בצורה דיי טובה. לכל אחד יש קשיים ולאף אחד החיים לא מושלמים השאלה היא איך אתה מסתכל על זה, כמה אתה חזק, כמה תמיכה יש לך מהסביבה, וכמה אתה הולך עם הקול הפנימי שלך.

ChilD SouL

New member
לא.

זה יבגני. פנה לפורום סדירים שיסבירו לך איך לטפל בבעיה שנקראת "יבגני", לי... אין כוח היום. בהצלחה.

ניסיון בחיפוש עצמי :)

שלום לך , אז ככה , בקיצור , אתה לא רוצה להיות כמו כולם . אז אל תיהייה ! גם להתחתן לא צריך , העיקר שיש מישהי לצידך , מערכת יחסים. אני בגיל 23 אמנם למדתי , אבל לא סיימתי תואר . מקום עבודה ממש טוב , לא עבדתי . התחלתי לעבוד ברצינות רק בגיל כמעט 28, ומקום עבודה טוב , רק פחות משנה , בסביבות גיל 29 , פחות מ30 . אז ככה שזה בסדר . אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה , אתה יכול לקחת את החיים בקלות , ובאיטיות , כל עוד יש לך תמיכה כלכלית מההורים . רק חשוב לשמור על הבריאות , ועל הקיים .
. :) בהצלחה
:0)

למעלה