חיפוש עבודה

חיפוש עבודה

שלום לכןלם , אישתי ואני מתכננים להגיע לקנדה - טורונטו בסביבות מרץ - אפריל אני מחפש עבודה מהארץ , אך אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי אני בעל תעודה של B.A בתעשיה וניהול ןסיימתי שנה ראשונה באוניברסיטה הפתוחה תואר שני במנהל עסקים . יש לי 4 שנות ניסיון בתשעיה וניהול בתחום התפ"י - תכנון , פיקוח וייצור . אני בן 32 . אודה לכולם על העזרה האפשרית . עדי

levav1

New member
יש לך אישור להגירה?

גם עם אישור קשה למצוא עבודה. בלי אישור זה פשוט בלתי אפשרי

tazmania2

New member
מצב קשה מאד

גם אם אישורים כמעט בלתי אפשרי למצוא עבודה בלי קשרים!!!!!!!!!!!11 קנדה אמנם מעודדת הגירה אך מצד שני המהגרים לא מוצים עבודה ואם מוצאים השכר נמוך, אני יודע שזה מדכא לשמוע, אך זו המציאות מציאות קשה

שרונה44

New member
לא להגזים

צריך פעם לעשות סקר מסודר בעניין, אבל מהאנשים שאני מכירה סביב, הרבה מסתדרים בסופו של דבר בעבודה. גם אם מתפשרים בהתחלה על התפקיד והשכר אחרי שנה-שנתיים רבים מוצאים עבודות טובות. זה תלוי בסוג המקצוע שלך, ביכולת ההתמדה בחיפוש וגם במזל כמובן

tazmania2

New member
לא מדובר על שנה שנתיים

אלא על העבודה הראשונה בלי נסיון קנדי!!!!1 עדיף לא לענות אם אין לך נסיון,אני יכול לספר לך על הרבה חברים שישבו בבית חצי שנה לפני מציאת עבודה הרבה מהמהגרים העתידיים לא לוקחים פקטור זה בחשבון החיים קשים פה בהתחלה!

99 אחוז

New member
זה לא זמן חריג

6 חודשים זה זמן חיפוש עבודה סביר גם בארץ כיום. אני מצאתי עבודה עוד מישראל וקיבלתי גם מענק מעבר (קטן). זוג שכנים ישראלים מצאו עבודה תוך כחודשיים.

שאלה

שלום לכולם , מגיעים אלינו כל מני דיווחים סותרים בקשר לעבודה בקנדה . האם מישהו יכול לעשות סדר בבלגן ? האם ניתן לעבוד בקנדה עם אשרת עבודה ? ז"א אם מקום עבודה מציע עבודה בתנאי שעוברים את כל המבחנים - שפה , ידע , ראיון עבודה . האם המעביד יכול לארגן אישור עבודה עבורי ? תודה מראש עדי

yoav2040

New member
עבודה בקנדה

בשביל לעבוד בקנדה ראשית כל צריך להוציא ניירות הגירה מסודרים, שנית כל אין מה לחפש מהארץ עבודה, חבל"ז, צריך להגיע הנה עם כל הכוחות... עבודה ראשונה כאן קשה מאד למצוא אך לא בלתי אפשרי, ברוב המקרים אנשים בסופו של דבר מצאו עבודה לאחד זה לקח חודשיים לשני 8 חודשים, כמובן צריך להיות מוכנים להתפשר על תפקיד ושכר, הכי חשוב זה להערך כלכלית לתקופה ארוכה ללא הכנסה, כמובן שאם מגיעים שני בני זוג אז ברגע שאחד מוצא עבודה כבר המצב משתפר. לסיכום - נדרשת מוטיבציה גדולה לעשות את המעבר בשילוב איתנות כלכלית ופיננסית לא מבוטלת

dana2401

New member
סיכויים קטנים

רק אם יהיו לכם כל הניירות אז יזמנו לראיון......... גם אם כל האישורים,קשה למצוא עבודה,בלי קשרים

למעלה