נכון, רק ההיצע בעייתי.
בקורות חיים אני פועל כך.
מכוון לדברים האטרקטיביים, שאני טוב בהם ויכול להיות מתוגמל בצורה הכי הולמת.
אז בהתחלה תפקידים בכירים - אני לא מתפזר, אך אם עוברים כבר מספר חודשים, אז מתחילים הלחצים (לא רק ממני) - גם שבועיים לעתים הקריזות עולות במשפחה, ואז מתחילים להילחץ ולהתקפל (גם אם כלכלית אני מסתדר טוב, ואני יודע לנהל את כלכלתי בצורה מאוד מחושבת. גם אם זה כסף בצד, ויש לי אורך רוח לעבודה טובה.
למשפחתי אין אורך רוח כשלי - להשאר בבית פשוט יטריף אותי מדעתי, וגם את משפחתי).
כשמתחילים הלחצים, אני גם מחפש תפקידים אחרים - מה שיש. גם אם התחלתי במאוד גבוה (יזמות), אני יכול לרדת לניהול פרוייקטים, ניתוח, ותכנות
(שאגב, גם מרוויחים לא רע בתכנות, וכל תפקיד כשלעצמו יכול להיות מאוד אטרקטיבי).
בלחץ הכי אטומי, אני יכול גם לוותר על המקצוע - גם סבלות זה בסדר. העיקר לברוח מהבית, ולעשות משהו מכובד שמביא פרנסה.
העניין שבלינקדאין - אני לא יכול לרשום גם יזם, גם מנהל פרוייקטים, וגם מתכנת. המיקוד קצת יותר בעייתי ואני צריך להיות יותר מקובע.
אנשים ניגשים ללינקדין - רואים את הפרטים (אני משמיט לא מעט ניסיון כדי למקד מה שחשוב, ומה שאני באותה התקופה מחפש), אך מה אם אני מחליט לשנות את המיקוד בהתאם - לשנות בלינקדאין זה לא כמו לשנות בקורות חיים (זה כאילו קיבעת משהו שמלווה אותך להמשך ... שינויים מתקבלים קצת אחרת. בקורות חיים אני שולח למישהו אחר ואני יודע למי אני שולח, כך שהוא בדר"כ לא מקבל סגנון שונה של קורות חיים).
תודה.