חיפוש מטפלים

מחפשת מטפל ברפואה משלימה

אני מחפשת מטפל אלטרנטיבי שעובד במגוון טיפולים מהרפואה המשלימה, כולל דיקור סיני, ונמצא באיזור חיפה והקריות. רצוי מישהו שמגיע הביתה אבל לא חובה. מכירים מישהו טוב ומומלץ?

geshw

New member
הומאופתית רינה מרקוביץ

האם משהוא היה או מטופל נמצא של דר' רינה מרקוביץ? התגובות ניתן לשלוח לדואר [email protected] תודה

0 אור 0

New member
המלצות במסרים בלבד כמובן

ואת גם יכולה לבדוק בלוחות הפורום

galigal33

New member
לא יודעת לגבי רינה מרקוביץ

אבל חשוב לעשות תאום ציפיות עם ההומאופט לפני ולבדוק מהי מידת הזמינות שלו. יש אופנה חדשה בקרב הרבה הומאופטים של להתעלם מהמטופל, לא לענות לטלפונים ולהתכתב בSMS -ים על דברים חשובים.

טאוֹ

New member
חיפוש מטפלים

אם מישהו מעוניין להמליץ על מטפל/ת או לתת חוות דעת על מטפל ששמו צויין בהודעה הראשית, נא לעשות זאת במסרים בלבד.

gili667

Member
מחפש דחוף מטפל מומחה בתוספים (ויטמינים מינרלי

אם הנכם מכירים מומחים אשר עיסוקם הוא בדרך הטיפול של תוספים (ויטמינים מירליםפ וכו) אודה להודעות ולהקשרות , אם יש להם אתר אינטרנט או שכותבים בפורומים אודה לקישור ע"מ שאוכל להתרשם (לצערי יש שרלטנים רבים בתחום) זוהי הודעה דחופה הנדרשת ע"מ להציר מי שהינה במצב חלש ביותר וכל יום חשוב אבקש להתיחס להודעה זו ברצינות אציין שבעצמי עסקתי מעט בנושא בצורה חובבנית לפני שנים רבות אם הנכם מכירים פורומים מתאימים יותר ברשת לשאול שאלה זו אודה לקישורים תודה מראש

ינוקא1

New member
מי אמר לך

שכדי לטפל במישהי במצב קשה עם חולשה הדרך האידאלית זה וויטמינים ומינרלים ? אולי תפרט מעט יותר במה מדובר - יתכן שיש דברים הרבה הרבה יותר טובים.

gili667

Member
אף אחד לא אמר ליך כך , לרפואה המודרנית אין לה

להועיל לנו ולדעתי זהו שלב ראשון של בנית בסיס - זוהי דעתי בלבד וזה יותר טוב מכלום ולבטח יותר טוב לנסות מאשר להמתין לברור : ניתוחים מיותרים שיחלישו עוד יותר את הגוף החלש מאד ותועלת לא יביאו מה להפסיד אין לנו , וגם לא נגרום כאב .... נימת התגובה היא די בעיתית לטעמי

ינוקא1

New member
לא ניתוחים.

מה עם שיטות מגע מסוימות - שיאצו או רפלקסולוגיה או סתם עיסוי באופן קבוע - יעזור בדרך כלל יותר טוב מכל מינרל או וויטמין. גםן בבעיות קשות וקשות מאוד (סרטן , אנורקסיה בשלבים מתקדמים ועוד) הדברים הללו יכולים לעשות המון טוב. טוב לגוף ובעיקר לנשמה - ואדם חלש צריך בדרך כלל הרבה עידוד לנשמה. יותר מאשר וויטמין זה או אחר. אפשר גם דיקור , אפשר צמחים , אפשר דמיון מודרך - ממש לא חסרות שיטות שאינן ניתוחים. אבל כדאי להגיד באופן כללי מה הבעיה , כך נוכל לכווין אותך יותר.

gili667

Member
ינוקא , ניעתוחים הם החלטת רופאים

מעבר לזמן מסוים לטענתם יש להעביר את ה"כלכלה" במקום מהזונדה דרך האף ישירות לבטן.... זה דורש ניתוח.... כל המדדים תקינים לטענת הרופאים אך האישה חלשה ביותר ביכולה לפתוח מעט עינים ולסמן עם הבהן..... - זו יכולתה המטרה -> לחזקה כך שתוכל לאכול לבד חוסרי ויטמנים מילרלים ויסודות נוספים הם אבן יסוד , ברור לחלוטין שהם חסרים מזה זמן רב ע"מ לבנות בנין עם אלף ואחת שיטות נדרש ראשית כל חומרי הבנין בלעדיהם שום שיטה לא תועיל

המלצתי - הומאופתיה ורפלקסולוגיה

לא חייב לבוא במקביל. אני רפלקסולוגית ויודעת עד כמה זה יכול לשנות מקצה לקצה. לגבי הומאופתיה אין לי נסיון טיפולי (אני לא הומאופתית, אך ראיתי מקרה של שיפור מדהים בחולה כמו שאת מתארת. התרופות ההומאופתיות לא יקרות בכלל, על גבול 35 ש"ח פלוס, ממליצה בחום)

ינוקא1

New member
במצב כזה

במצב כזה אף מינרל או וויטמין לא יועיל בלי חיזוק של הנשמה. ואני ממליץ על מגע - רפלקסולוגיה , שיאצו , ואפילו סתם ליטופים - מאוד מאוד חשוב. אני מניח שהיא גם לא רוצה לחיות חיים של סבל , והיא יודעת שחייה מתקרבים לקיצם. המגע בנוסף להיותו מחזק הוא מאוד מאוד מנחם. היא יכולה בעזרתו להוריד קצת מהכעסים וההרגשות שמסתובבים אצלה בפנים. גם אם תמצא איזשהו וויטמין או מינרל מדהים שיעזור לה במקום לסמן עם הבוהן לסמן עם כל היד - אתה חושב שהארכת חיים כזאת זה דבר רצוי עבורה ? ההמלצה שלי חד משמעית - עזוב תוספי תזונה , מינרלים , ויטמינים , צמחים , הומאופטים וכו' וכו'. היא צריכה הרבה מגע וכמה שיותר.

"עזוב תוספי תזונה"...?

לא הייתי מזלזל כל כך בהם. מגע חשוב, ואני לרגע לא מזלזל בו, ולהיפך- אני ממש בעד. אבל גם לשניה לא הייתי זונח את החשיבות של ההזנה. זרימה של דם היא חשובה. חלק מהפעילות שלה תורם להזנה התאית, ולפינוי רעלים. אבל אם אין במה להזין את התאים, או איך להתמודד עם הרעלים- התרומה פחותה יותר. מה גם שניתן, באמצעות תוספים וצמחים גם להמריץ את זרימת הדם, כך שאם הייתה בחירה- הייתי הולך על הזנה טובה, ואספקה של אבני הבניין, וסומך על הגוף שיעשה את שלו. אישית למדתי לשלב בין השניים, ולנסיוני זו הדרך הטובה ביותר.

ינוקא1

New member
יש דברים שגם אני הייתי ממליץ בהם על צמחים

וכל מיני תוספים. לא במצב כזה. לפחות לא כטיפול העיקרי. אולי כאיזושהיא תמיכה.

gili667

Member
נ.ב.

טפול בויטמינים ומירלים איננו מציאת מינרל מיוחד שיחולל נפלאות - סליחה אך תגובתך מלמדת על בורות

gili667

Member
האשה הזו היא אלופה בנשמה

אני כבנה גם לא קוטל קנים מה לעשות וכל בנין -כולל גוף האדם- קורס אם אין לו אבני היסוד?! כזה זה וע"כ יש צורך באבני יסוד תתפלא , אבל גם בלי המלצתך היא זוכה להרבה מאד אהבה ומגע סוף החיים כלל לא ברור , ולא ברור כלל מהיכן העוז והחוצפה לקבוע עבורה מה מתאים לה, היה בטוח כי ביום שבו תרצה לעזוב את העולם הזה כך יהיה , זוהי דרכו של עולם האם לשיטתך כל הקשישים הנדרשים לטיפול צמוד של מטפל זר מין הסתם חיהם אינם חיים?! ועדיף להורגם?! האם מצב שהיא נמצאת בביתה וזוכה לאהבת המשפחה היא חיים חסרי טעם רק בגלל שתדרש לעזרה בהרבה דברים? אינני יודע מה עיסוקך , אך מהתבטאויותך הינני מקווה שאינך מטפל התבטאויותך הן צעקות של אני אני אני(יודע הכי טוב?) זאת בזמן שתכונה בסיסית של מטפל היא הקשבה תגובתך , במצב בו כולנו נמצאים , היא פשוט לא לענין ולא במקום , אינני יודע אם ניתן להיות חסרי טעם יותר וסליחה אם התגובה תוקפנית מה

ינוקא1

New member
החלטתי לכתוב עוד כמה מילים

אני מקווה שלא תכעס עלי בנוסף למה שאתה כבר . . . אני לא שופט אותך , ואני חושב שיש לך את כל ההצדקה לכתוב את מה שכתבת. ועם זאת אני זוכר משפט שפעם אמר לי מטפל ברפואה סינית שמתמחה בסרטן (יוסי מורגנשטרן) - הוא אמר שהכי קשה לחולי הסרטן שהוא טיפל בהם זו ההרגשה שמשקרים להם. כשאומרים להם "יהיה טוב" והם עצמם כבר יודעים מה שיודעים. לפעמים , לא צריך להילחם. לפעמים צריך פשוט "לקבל" את הדברים כפי שהם. בין אם זה אומר ריפוי , ובין אם לא. ברגע שאתה מקבל את הדברים כפי שהם , יורדים ממך טונות של מתח. ברגע שזה יורד ממך , אז אתה מסוגל לבוא ממקום אמיתי , ולפעמים גם להביא ריפוי. אבל חשוב להשלים עם כל מציאות. סרטן עצמו היא מחלה שלדעת כמה וכמה מטפלים היא פשוט "טינה" או "כעס" שתקוע אצלינו בפנים. זה יכול להיות כעס על אנשים אחרים , זה יכול להיות גם כעס על עצמינו. לשיטתם , הדרך "להילחם" בזה , היא לסלוח , לוותר , לשחרר , להיות "רך" - בדיוק ההיפך ממלחמה. דהיינו , הדרך היא עדינות , ויתור וסליחה. סליחה לעצמינו , סליחה לאחרים. לא להיצמד לתוצאות מסוימות. סרטן זה דבר קשה , תקוע , אלים. תא שמתפרע , ואף אחד לא יכול עליו. קושי מעורר קושי. רוך מעורר רוך. לפעמים התא המתפרע הזה צריך רק ליטוף , צריך שיקבלו אותו כמו שהוא. בדיוק כמו ילד. ואם תהיה איתו רך , גם הוא יתרכך. (אני מאוד מאוד ממליץ על ספרה של ברנדון בייס -"המסע". גם על ספריה של לואיז היי. אני מאוד ממליץ גם על קריאה של המאמר למטה) יש משהו שאני עושה לפעמים - " סליחות". אני מקדיש זמן לסלוח לכל מיני אנשים שכעסתי עליהם בעבר - בצדק או לא בצדק. בסוף הרשימה - גם להורים שלי ולקרובים אלי. ובסוף בסוף - גם לעצמי. לפעמים כשאני עושה זאת , עולות כל מיני אפיזודות מטופשות לחלוטין מהעבר. אך בשורה תחתונה , גם אלו דברים שעליהם צריך לסלוח. (למשל , אם כשהייתי ילד רציתי מאוד שאמא תקנה לי ממתק והיא לא קנתה וכעסתי - גם על זה צריך לסלוח. ואם אני כעסתי על עצמי על כך שהייתי פחות מוצלח באיזה משחק מטופש - גם על זה צריך לסלוח לעצמי. וכן הלאה וכן הלאה). אינני יודע האם אמך יכולה לעשות זאת. אך אתה יכול לעשות זאת. ומכיוון שיש בינכם קשר אנרגטי של אם - בן , זה משפיע במידה מסוימת. אינני יודע אם עד כדי ריפוי , אבל זה משפיע. ככל שתסלח לאחרים , תסלח לה , תסלח לעצמך , תהיה רך, תגיע להשלמה - אתה יוצר ריפוי ברמה אנרגטית. המציאות פחות משנה. (כפי שכתבת - יום אחד כולנו נגיע לשם . . .)

gili667

Member
ינוקא אני חוזר וקורא הודעתך ובמימד הזמן היא פ

פשוט תלושה מצבה היום טוב בהרבה , כל יום יש השתפרות היום כבר מרימה ידים , את שתיהם תנועות רבות הם פרי יוזמתה שלה (מבלי שנבקש ממנה) - מה שמלמד על הרצון הרב שלה כלכך הפוך מתגובתך

למעלה