חיפוש גרפולוג.

sneakers

New member
מלי, ימספר שאלות לי אליך

נראה לי שהראית בקיאות בכל הנושא שלו. אז 1. מה מקור הידע שלך על החומר שהוא מלמד וכיצד קבעת שהוא פשטני? אין אני סותר את דבריך אבל על מה את מתבססת? 2. מה זה 'מקורות מיסטיים' בכלל ו'אפלים' בפרט? כאחד שאינו 'מאמין' בשטויות מן הסוג הזה אנא הסברך. (מה זה מיסטיקה בכלל?) 3. מה זה כח אינטואיטיבי לפי הגדרתך? אינטואיציה הרי זו תחושת בטן שמקורה בתת-מודע ונובעת בין היתר מידע שנצבר שם במשך החיים. אז איך ניתן לאבחן אופים ותכונותיהם של אנשים זרים ועוד כ"כ רבים על סמך זה? העובדה היא שהוא מנתח דרך כתב היד וגם פוגע. אז היכן באמת הוא הילד מבגדי המלך החדשים? 4. כשאמרת 'לפי כל הדעות' על מה הסתמכת? לי למשל אין כלל דיעה בנדון. לא לכאן ולא לשם עד אשר יוצגו 'עובדות'. הרי אין להרשיע אדם כל עוד עודנו חף? שימי לב שכל הנושא הוא הרבה יותר רציני מאשר סתם הפרחת יונים..... אנא התיחסותך ואולי יהיה זה פתח לעוד דיון מענין בפורום.

גאיה111

New member
עד שמלי תגיב, משהו מ

התוכנית של אתמול שאוליי יאיר לך משהו: איילון לאשה- את בהריון, ושכחת לקחת את כדורי הברזל שנתנו לך עד שהאשה מתאפסת איתו, או כי לא שומעת או כי לא הבינה, והוא חוזר מס. פעמים על דבריו לפיהם היא שוכחת לקחת את הכדורים, מסתבר שאכן נתנו לה כדורי ברזל (בדכ נשים בהריון לוקחות ברזל), אולם היא מקפידה בלקיחתם. אופס! פיספוס. איילון לאשה: יופי, אז תתמידי בלקיחתם, כי יש לך עדיין חולשה בגלל ההריון.

גאיה111

New member
עוד משהו

איך לעזאזל הוא יכול לדעת מהכתב לדעתך, שתוך חצי שנה יהיה קשר זוגי חדש לבחורה? איך?? גם על חסר בי12 קשה לדעת מהכתב... וגם על אם רגשנית... ואילו הייתי מאזינה לו יותר מן הסתם היו לי הרבה יותר דוגמאות להביא לך אך כולן באותו הסגנון יש לו ידע בגרפולוגיה, זה ברור אבל גם אם הוא יוצא מתוך הגרפולוגיה הוא מתפשט למקומות שהגרפולוגיה עם כל הכבוד לה, אין לה דריסת רגל בהם. אמירה ככ נחושה לגבי העתיד, למשל, לא יכולה לבוא מהגרפולוגיה. סורי.

גאיה111

New member
ואחרון-

לא תמיד לאנשים נעים להגיד לו בפנים שהוא טועה. למשל פעם הייתה אשה שהוא ייחס לה קושי בראייה. אבל היא העזה, ואמרה כי אין לה שום בעייה בראייה. לא כולם מעזים הוא אומר הרבה דברים, שחלק מהם מ תאימים, וחלק לא תשים לב שהרבה דברים מתוך מה שהוא אומר יכולים להתאים גם לך למשל איך למשל הוא יודע שלאותה אשה שכתבה לו, יש ילד מדהים?? זה לא מגוחך? התשובה פשוטה, למי אין ילד מדהים? אין ספק שהאיש מוכשר. השאלה היא מה מהות הכישרון. כוחות מיסטיים? משהו אחר? פעם היה כאן מישהו שהגדיר היטב מה שהוא כנראה עושה חבל שזה לא שמור איפהשהוא במקום נגיש.

001mali

New member
ובכן.

פשטני- חומר בסיסי. הוא לא מסביר לא בספריו ולא לתלמידיו כיצד ניתן לראות בכתב את תחזיותיו. פשוט , לא? המסקנה המתבקשת: ברגע שאתה לא מנמק גרפולוגית את תחזיותיך כנראה שהמקור לידיעות המופלאות הללו אינו מגיע מהגרפולוגיה. לגבי מקור הכוחות שלו, צר לי לאכזבך, אך אין לי מושגים בתחומים מעין אלו. אגב, הבן אדם העמיד ומעמיד תלמידים הרבה, האם מישהו מהם גם כן מיטיב לחזות כמוהו?.. אני מניחה שאם כן היינו כבר שומעים עליו. ושוב הגענו לאותה מסקנה. כמה פשוט.

sneakers

New member
מלי חביבה, תודה על התשובות אבל...

לא ענית לי על שאלותי
שאלתי מה מקור הידע שלך לחומר הנלמד בשעוריו. לדוגמא איך את יודעת האם הוא מתרכז נטו בגרפולוגיה כשהוא מלמד או באמת האם הוא מלמד אותם לחזות עתידות...? ענית לי שהחומר בספריו הוא בסיסי כלומר פשטני. הרי קיים הבדל מהותי בין חומר בסיסי שיכול להיות הן מורכב והן מופשט. אני מסכים לנאמר בהמשך השרשור שספרו רחוק מלהיות ה'קלאסה' של בסיס הגרפולוגיה העברית אבל משום מה הספר הוא לטעמי אותה גברת בשינוי אדרת של חנה'לה ושמלת השבת והמבין יבין. טענת שאת כוחו הוא שואב ממקורות 'מיסטיים אפלים' ולאחר מכן את מודה ש'צר לך לאכזב אותי' שאין לך מושג בתחומים אלו. לא איכזבתני, נהפוך הוא, את תומכת בהשגתי שמיסטיקה אינה אלא בליל של שטויות ואמונות תפלות. לכן מסקנתך היתה נמהרת וסותרת את עצמה. גם לגבי יכולותיו האינטואיטיביות לא התיחסת. אין ספק שהוא ניחן ביכולות שכאלה אבל....... אינטואיציה הוא שידור פנימי פתאומי ועד כמה שידוע לי אינו נובע בצרורות, והרי מה שהוא עושה בא בצרורות ולכן אני מניח שמקור הידע העכשווי ולא הנבואי נסמך למרות הכל על 'בקיאותו' (אם תרצי) בגרפולוגיה. מה שקורה כאן להערכתי הוא לינץ' תקשורתי על מה שלדעתי האישית (בהדגשה) היא ספין שווקי אדיר של האיש. הרי מלי לא את, לא שייקה, לא גאיה ובמיוחד לא אני יודעים מה קורה בחדרי חדרים כשהוא יושב עם לקוח לצרכי 'הכוונה מקצועית' או 'התאמה זוגית'. (סתם זרקתי דוגמאות באקראי). חבל שהאיש לא עולה לפורום להגיב בעצמו ואני תוהה אם הוא יודע על קיום הפורום הזה בכלל.

001mali

New member
אותה גברת בשינוי אדרת.

לא באתי לנתח את יכולותיו האיטואטיביות, המסטיות, וכו וכו. אין לי מושג בהם כפי שהצהרתי חזור והצהור, רק הרשתי לעצמי לשער. אותי מענין רק מבחן התוצאה והוא- ההסבר הגרפולוגי המדויק. עם הסימנים המדויקים לתחזיות שהוא מפיק. ואת זה הבן אדם לא מספק. מה יש לאמר מעבר לזה?

sneakers

New member
כלומר מלי, כל מה שטענת לעיל היה

בגדר השערות בלבד. טוב קבלתי. בהקשר לתחזיות העתידיות בלבד!! שהוא מפיק; האם שמעת או אולי ראית אותו אומר או טוען שהוא נשען על מידע גרפולוגי? כן או לא? בבקשה ללא השערות. אני אינני יודע אבל גם לי מותר ל'שער'. אני משער שזה ספין פרסומי שעובד בצורה יוצאת מן הכלל ותו לא. מה שנאמר ביעוצים פרטיים בינו לבין לקוחותיו רק הם יודעים. כנראה שהוא טוב אם הוא עסוק עד 2009...... אולי אקבע תור ל-2010 ואז אחזור לשרשור הזה לשתף אתכ בחוויות ממקור ראשון. אולי גם ארצה להשוות ליכולותיו של שייקה אבל אינני משוכנע בעליל שאזכה להתקבל אצלו כי הרי אתם יודעים שאת 2065 אזכה לראות רק אם אגיע לגילו של מתושלח.... זהו לא אעיף אתכם יותר ויש לי מספר דברים להשלים עד הערב.

001mali

New member
אני סבורה שאנשים עם רמת אינטלגנציה

סבירה, לא ישאלו את השאלה שאתה הופך בה . זה בערך כמו כמו שתשאל את השכוי למה הוא מתכון כשהוא קורא קוקוריקו. הבן אדם לוקח כתב. אומר מה שיש לו לגבי עבר הווה עתיד ציווי של המאובחן. יש לך עוד אופציות חוץ מגרפולוגיה? אתה מוזמן לפרט יא חביבתי.

sneakers

New member
שוב את סותרת את עצמך

כאן כתבת: "הבן אדם לוקח כתב. אומר מה שיש לו לגבי עבר הווה עתיד ציווי של המאובחן. יש לך עוד אופציות חוץ מגרפולוגיה?" ובתגובתך הקודמת ענית מראש לשאלתיך: "ברגע שאתה לא מנמק גרפולוגית את תחזיותיך כנראה שהמקור לידיעות המופלאות הללו אינו מגיע מהגרפולוגיה" נכון, 'נבואותיו' מגיעות כנראה (אני משער) מפן אחר שאינו ידוע לי ובודאות גמורה גם לא לך. כפי שאמרתי מקודם בצורה יוצאת דופן את השווק שלו. נסכם בזאת וערב טוב.

גאיה111

New member
גם אתה השיווק שלו!!

אני סבורה שלמרות שיש סתירות בדברי מלי, ויש, הן סמנטיות יותר מאשר מהותיות. והאחרונה שהבאת אינה דוגמא לסתירה כזאת כי אם פשוט אי הבנתך שלה את דבריה. בנוסף נראה לי כי כשם ששייקה "מוצת" כל אימת שהוא שומע את שמו, כך גם לך ישנה הצתה בכיוון ההפוך- רצון שמתעורר להגן ולסנגר על האדון הנדון. כך שגם אתה , לא פחות, הוא "השיווק שלו". אגב אם תרצה שאלותיי עדיין מונחות בפניך.

001mali

New member
אמרת יפה גאיה.

סניקרס יש לך בעיה בהבנת הנקרא. אתה מומן לחזור ולשנן שוב את דברי. גאיה - תשדלי להיות יותר ממוקדת כשאת מדברת על סתירות.

גאיה111

New member
חחח לשנן.....

כמו שאמרתי אני לא רואה בהן סתירות מהותיות זה יותר כאילו הוא "מחפש" אותך ולא יותר.

גאיה111

New member
אבל בבקשה, אם את דווקא רוצה:

ולמעשה כבר רמזתי לך על כך . את כותבת- "אי אפשר לחלוק על כך שיש לו תגליות פה ושם והוא לא שולף שפנים מהשרוול" אז ככה: תגליות אין לו, הוא הרי לא ממציא ולא מחדש. לא שולף שפנים- לכך יותר התכוונת, מן הסתם. לומר: שדבריו מבוססים והוא באמת לא ממציא דברים... (לא שולף מהשרוול- משמע אינו ממציא יש לו תגליות= ממציא כך שיש כאן סתירה לכאורה). בכל מקרה אני משערת שלא התכוונת לומר שהוא "מגלה" היינו ממציא דברים חדשים, ומאחר שהכוונה ברורה לא הייתי עושה מזה עניין.

sneakers

New member
מלי, הבנתי אותך מצוין

קביעותייך מבוססות על השערות בלבד. זו גישה שאני מכבד אבל לא מקבל. המשך יום נעים, אפשר להפרד כידידים גם מבלי להסכים

גאיה111

New member
עם כל הכבוד, כן

הבן אדם הוציא שני ספרי גרפולוגיה (יש לשער שהשלישי בדרך) ובתוכניותיו בתקשורת , הוא מתבסס על כתבי יד גם האתר שלו הוא אתר גרפולוגי לכל הדעות. תראה- זה שהוא עסוק עד שנת 2009 לא אומר דבר- ייתכן שהוא מקבל רק אחת לחודש, למשל (לקוח אחד לחודש, ואוליי אחד לשלושה חודשים) תראה כמה מקום נתת לו בשירשור הזה, ואחכ אתה בא וטוען שמתנגדיו הם משווקיו. בשאלותיך הפרובוקטיביות נתת לו במה לא רעה, והוא השיג את שלו.

גאיה111

New member
קיזוז

גם אתה לא התייחסת לשאלות שבעצם הפניתי אליך ונתתי לך מספר דוגמאות, איך תוכל להסביר- על סמך הגרפולוגיה- את שלוש הדוגמאות שהבאתי (חסר ברזל, אמירה על אם רגשנית, ניבוי על קשר זוגי שיתפתח בעוד חצי שנה) יש לי עוד מה להגיב על הודעתך אוליי בהמשך

על ה"ידע" הגרפולוגי של אילון אפשר

לקרוא בקישור למטה. זה לא אומר שאין לו אינטואציה גרפולוגית ואחרת, אבל השימוש מאחז העיניים שהוא עושה בגרפולוגיה הוא משהו שחשוב ליידע את הציבור שהוא שקרי.

למעלה