אתה תחת שם בדוי לקבוע אצלו תור ותווכח שבמקרה המסוים הזה השמצתך חסרת ביסוס. יחד עם זאת מדוע שלא תשקול פניה לילדה בפרטי והצע את שירותיך. בטוחני ששני הצדדים יצאו נשכרים.
חוצמ"ז שייקה הגיע הזמן שתטפל ב-trigger הזה שמקפיץ אותך כל אימת ששמו מוזכר בעקיפין או במישרין. הרי אתה כבר ילד גדול... המשך יום נעים.
זה חלק מיחסי הציבור שלו לתת לאנשים את הרושם שהוא בלתי מושג. יתכן שהוא באמת עמוס, אבל השימוש בהגזמות ובשקרים בולטים לצרכים שיווקים הם יחסי ציבור מן הסוג הנלוז ביותר. ולהצעתך, דוקא הצעתי לה תור לשנת 2064, אני מקווה שאתפנה עד אז...
יש לך מטען עליו, מורגש. יחסי ציבור, שמחסי ציבור. מפסיד לקוחות או לא מפסיד לקוחות? וזה לפני שהספקתי לשאול כמה הוא לוקח בכלל. (כ---ל ההודעות האלו, ותשובה עניינית אחת לשאלה עוד לא קיבלתי).
אבל קבלת פנים צוננת כמו זו שכאן לא ראיתי מימיי. כל הגרפולוגים כאלה ציניים חשדניים ונבחניים? מה יש לכם? עכשיו גם אתם רומזים שאני מנסה לעשות פרסומת או מה שלא יהיה? תשובה עניינית דווקא קיבלתי, בעקיפין: גרפולוג טוב? כאן? בטוח אין. חיים טובים שיהיו לכם.
בהמשך התכנית עליה סיפרתי, שראיתי אתמול, הוא אמר לבחור כי גם אמא שלו - של אותו בחור- הייתה רגישה כמוהו. אני מעט מאוד רואה אותו לכן סליחה אם אני "מתפעלת" ממה שאתם אוליי כבר מכירים מזמן...
קראתי את ספריו ואני לומדת גרפולוגיה ולא מוצאת פסול במידע שהוא מעביר נכון אילון גם מתקשר דרך גרפולוגיה - עוד לא הבנתי מה הפסול בכך? במי בדיוק הוא מצליח לפגוע? והאם זאת קנאה בהצלחתו? עזר כנגדו
פשטני. גם ספריו כאלו. אז איפה הילד הקטן שיקום ויצעק הגרפולוג עירום? מדוע הוא מתעטר באיצטלת הגרפולוגיה במקום להודות חד וחלק שהידע שלו מגיע ממקורות מיסטים אפלים? או כוחות אינטואטיבים למיניהם? אי אפשר לחלוק על כך שיש לו תגליות פה ושם והוא לא שולף שפנים מהשרוול. השאלה היא לגבי מקור הידע. וזה חד וחלק, לפי כל הדעות לא מגיע מהגרפולוגיה.