חיפוש אינפורמציה...

python 4

New member
עכשיו כשאתה אומר את זה

אני נזכר בחדר האוכל בבסיס שלי ומבין למה קוראים לזה mess.

בּני

New member
המשך

מסכים עם טוינג... הבעיה של 15 שרשורים בעמוד ידועה וברורה אבל צריך לשרשר בסדר מסויים. כלומר או בשרשור שבאותו נושא או כחיבור להודעה הראשית. נצלוש באמצע השרשור מערבב את הנושאים בעוד שחיבור מספר הודעות להודעה הראשונה שומר על סדר מסויים למרות החיבור. קשה להסביר את הערבוב, אני מקווה שהכוונה שלי הובנה
בכל אופן, טוינג, ראיתה את שני הקישורים לe-bay? נראה לי מאוד דומה, אתה יכול למסות לשלוח מייל למוכרים, אולי יש להם יותר מידע על הפטיפון.

כללי השרשור הנכון:

אני מסכים אתך, בני, בנוגע לכך שצריך לשרשר נכון וביעילות. אני מנחש שאתה כותב ממש ברגעים אלו את מאמר "כיצד לשרשר נכון", אותו נכניס לרשימת המאמרים, ואליו נפנה מידי פעם כשיהיו לנו משתתפים חדשים?... ואגב, טוינג - פתיחת שרשור לניצלושים גרמה לשרשור אחר, של מישהו אחר, להעלם מעמוד הפורום אל תוך הזכרון הקולקטיבי שלנו. חבל, לא? אפשר היה לנצל"ש את השרשור הקודם כדי לעשות את זה...

טוינג

New member
חלילה וחס!

אם בנסיון ה"הפיכה" הרדיקלי שלי, בו ניסיתי לבקש קשר כלשהו בין ההודעה המקורית לתגובות אליה, פגעתי במישהו, בעפתי מישהו לעמוד הבא, או שסיכנתי את רוחו האסוציאטיבי הנוכחי וגרמתי לו חלילה, להידמות לפורום הגויים- אני מתנצל ומבקש סליחה! כל כוונתי היתה טובה, ואם היה במעשה כלשהו שעשיתי כדי גרימת רע- אני לוקח את כל השרשור בחזרה ובולע אותו יחד עם הצפרדע... לפני חודש בקירוב, הודיעה מערכת הפורומים של תפוז על שיטת תצוגה חדשה. בשיטה זו, שרשור- ארוך ככל שיהיה, אינו עף לעמוד הבא, אלא 'מתקפל' לשורה אחת בה מופיעה ההודעה המקורית, המכריזה על תוכנו של אותו שרשור. אני מקווה שמבקרי הפורום הנוכחי, מכירים את אפשרות התצוגה היעילה, שהומצאה ככל הנראה, בעקבות סוררים שכמותי... לעניות דעתי הענייה בהחלט, מהות הפורום הינה לפתוח במודעה בעלת תוכן מסוים, כשלאחריו שרשרת (או שירשור- בשפת הגויים) של תגובות רלווטניות. ברגע בו לא מתקיים קשר תכני בין ההודעה לתגובות שלאחריה, הופך למעשה כל הפורום, לבליל של מודעות המסרבל את היכולת לעקוב ולאתר מידע. אינני מסתיר חלילה, את הקסם הרב שמילא אותי בפעמים הראשונות שביקרתי בפורום הנוכחי! תחושה של משפחתיות חמימה, של אסוסציאטיביות וזרימה חופשית, הביאה אותי לא אחת להרגשה, כי אני נמצא בפורום קשרים וקישורים, שאינו מתיימר לשמור על סדר אינפורמטיבי, המתובל בקמצוצי חוויות, זכרונות וריגושים. ושוב סליחה עם מי שנפגע.

powo

New member
טווינג

מגנקיונר לגנקיונר מקבל את ההיתנצלות

אוי ואבוי! עוד תואם פיתון!

טוינג חביבי, הכל ברוח טובה, אף אחד לא כועס, ואת הצפרדע אל תעיז לאכול - אמא של מישהו פה אוספת אותם... אשר לקיפול השרשורים, אתה טועה: הם אמנם מתקפלים, אבל עדיין לא נכנסים יותר מחמישה עשר לעמוד: זה רק נראה קצר יותר וחוסך את הצורך בסקרולינג.

בּני

New member
"כיצד לשרשר נכון" - והודעה

בדרכך החיננית הפלת עלי את המשימה
אין בעיה חוץ מזה שאני לא אהיה בבית כל שבוע הבא ומכאן שגם אעדר מן הפורום
אני מקווה שאצליח לעמוד בזה, מקסימום נחפש אינטרנט קפה בקצרין... בסוף שבוע הבא אני אכתוב את המאמר. בינתיים תשתדלו לשרשר יפה
ותשמרו על הגחלת!

תעשו חיים!

אני נזכר בהודעה שכתב סער, על אחד שמדגים הכנת כלי אבן באיזה מקום בגולן. לא זוכר את הפרטים, אבל כדאי לחפש אחורה. חוץ מזה, תמיד תוכלו ללכת לראות את אוסף הפותחנים של יוסף אבאס. ואל תשכחו לחזור בזמן למפגש! ולפני שאני שוכח - במסגרת השיטה של חבר מפיל חבר, אתה תמיד יכול להפיל הלאה, נגיד - מה דעתך שטוינג יכתוב את המאמר? הוא הרי התחיל...

בּני

New member
אני לא יעשה לו את זה ../images/Emo13.gif

את כלי הצור לא זכרתי, אני אחפש את ההודעה. את אספן הפותחנים זכרתי ואני מקווה שיצא לבקר אותו... אולי זה יפצה על החוסר של הפורום

למעלה