חלילה וחס!
אם בנסיון ה"הפיכה" הרדיקלי שלי, בו ניסיתי לבקש קשר כלשהו בין ההודעה המקורית לתגובות אליה, פגעתי במישהו, בעפתי מישהו לעמוד הבא, או שסיכנתי את רוחו האסוציאטיבי הנוכחי וגרמתי לו חלילה, להידמות לפורום הגויים- אני מתנצל ומבקש סליחה! כל כוונתי היתה טובה, ואם היה במעשה כלשהו שעשיתי כדי גרימת רע- אני לוקח את כל השרשור בחזרה ובולע אותו יחד עם הצפרדע... לפני חודש בקירוב, הודיעה מערכת הפורומים של תפוז על שיטת תצוגה חדשה. בשיטה זו, שרשור- ארוך ככל שיהיה, אינו עף לעמוד הבא, אלא 'מתקפל' לשורה אחת בה מופיעה ההודעה המקורית, המכריזה על תוכנו של אותו שרשור. אני מקווה שמבקרי הפורום הנוכחי, מכירים את אפשרות התצוגה היעילה, שהומצאה ככל הנראה, בעקבות סוררים שכמותי... לעניות דעתי הענייה בהחלט, מהות הפורום הינה לפתוח במודעה בעלת תוכן מסוים, כשלאחריו שרשרת (או שירשור- בשפת הגויים) של תגובות רלווטניות. ברגע בו לא מתקיים קשר תכני בין ההודעה לתגובות שלאחריה, הופך למעשה כל הפורום, לבליל של מודעות המסרבל את היכולת לעקוב ולאתר מידע. אינני מסתיר חלילה, את הקסם הרב שמילא אותי בפעמים הראשונות שביקרתי בפורום הנוכחי! תחושה של משפחתיות חמימה, של אסוסציאטיביות וזרימה חופשית, הביאה אותי לא אחת להרגשה, כי אני נמצא בפורום קשרים וקישורים, שאינו מתיימר לשמור על סדר אינפורמטיבי, המתובל בקמצוצי חוויות, זכרונות וריגושים. ושוב סליחה עם מי שנפגע.