קצת לגבי רכבות ומרכזי לימוד:
תיכון חדש: הליכה קצרה ברגל, דקות בודדות, מתחנת רכבת תל אביב מרכז (אני מניח שכבר ראית את התצ"א המתאים, אם לא תבקש ואוסיף קישור). סמינר הקיבוצים ואליאנס: מתחנת רכבת תל אביב מרכז יש תדירות מעולה של אוטובוסים ממש עד לשער שלהם ומדובר בנסיעה מאוד מאוד קצרה, ממש כמו ברכב פרטי (רק בלי לחפש חניה). לגבי הגעה אליהם מתחנת רכבת ת"א-אוניברסיטה, נראה לי שזה באזור ה-20 דקות. אני מניח שיש גם אוטובוסים ממנה אליהם, אבל אין לי מושג לגבי זה. אם אי פעם תחזור מחופשה באילת / קריית שמונה / עין יהב בטיסה ישירה למפגש ההנחיה, הם נמצאים גם במרחק הליכה קצרצרה רגל משדה התעופה של תל אביב (יש כידוע רק אחד כזה, שדה דב). קמפוס רמת אביב: מתחנת רכבת ת"א מרכז ראה את ההסבר לגבי אליאנס וסמינר הקיבוצים. לגבי הגעה מתחנת ת"א אוניברסיטה, קיימים אוטובוסים שאין לי מושג מהם ומה תדירותם אך מן הסתם אם תחפש תמצא אחרים שיודעים וכתבו (ואם לא תמצא תמיד אפשר לשאול). לגבי הליכה ברגל מתחנת תל אביב אוניברסיטה לקמפוס רמת אביב: יש מדרגות רבות. מדרגות אלו לא נראות לי כמו בעיה של ממש לסטודנט/ית בריא/ה. בסה"כ, המרחק מתחנת הרכבת לקמפוס הוא כ- 1600 מטר. זה אומר 16 דקות של הליכה בריאה וזריזה, או 20 דקות של הליכה סבירה של אדם סביר במצב בריא. נסיעות טובות, טיסות נעימות, ובהצלחה בלימודים !