חיפה קריות צפון

duduplus

New member
חיפה קריות צפון

היי חברים! בטוח הרבה כאן קראו את המודעה שלי ושאלו את עצמם מה זה? להזכירכם: אני בן 23 נראה טוב 1.76 עיניים ירוקות יפות שיער חום קוצים בהיר וחלק טבעי לא מעשן! הרעיון שלי הוא בילוי שיחה והכירות בכיף, כולל מסאז מפנק עם שמן, אור נרות ומוזיקה מרגיעה. אוירה רומנטית ותרפית. וכמובן סקס אני מגיע מהצפון עד אזור המרכז, השרות בתשלום. אין לי מיקום. אז נשתמע ונתראה. (תחזיקו מעמד) 055-805522 בקרוב האתר שלי

גלעד יא

New member
במקום לצעוק על אנשים

אולי תעני איזו להקת בנים יותר יפה? (דישוואלה זאת לא אופציה, להזכירך, וגם לא לינקין פארק).

אני צעקתי?

פשוט צריך זמן כדי לחשוב על סקר כזה עמוק. וחבל שלינקין פארק לא אופציה, הסולן שלהם יאמי

גלעד יא

New member
כן כן, יאמי יאמי...

הסקר, מה עם הסקר? אני חושב שאני יודע במי את תבחרי...

גלעד יא

New member
לא משעמם לי

אני חולה (שלא לומר גוסס) בבית, לבד, בלי אף אחד שיטפל בי...

וכולם ביחד...

הווווווווווווווווווווווו תרגיש טוב. גם אני גססתי לפני כמה ימים אבל עכשיו חזרתי לחיים (חבל רק שנתפס לי הצוואר ומתחיל לכאוב לי הגרון
אני לאט לאט מתפרקת) למה החבר לא מטפל בך?

גלעד יא

New member
אה....סליחה....

אם אני באמת חולה מסכן, למה אני לא מקבל טלפון ממך ששואל מה שלומי, אולי אני צריך משהו? יפה איך בנונשלאנט עברת לקשקש עם אמילי באיציק...עם כאלה חברים...

יווווווווווווווו ../images/Emo70.gif

איזה צומי!
ואיזה מאמי... חכה חכה... עוגי חשב שאתה צריך מנוחה ממנו (איזה תירוץ עלוב...). אבל אין בעייה... בקרוב אצלך...
ותפסיק כבר להיות כזה פולניה "עברת לקשקש עם אמילי באיציק"... לרחם עליך ממש...

לירונר

New member
שאלה טובה...

אבל אני הבטחתי לו שאני עושה מאמץ, ואני משתדל... בעזרת ה´, ישו ואללה אני אראה אותו מאוד בקרוב

למעלה