חיפה- מעבר ללימודים

shaggi

New member
חיפה- מעבר ללימודים

אז ככה: לכבוד תחילת הלימודים בחיפה (שנה א', ריפוי בעיסוק) אני וחברה שלי תכננו טיול בכרמל - חיפה של יומיים עם לינה בדירה (הפריבילגיה של לגור קרוב וגם קפוא בחוץ). אז פתחתי מפה של סימון שבילים וגיליתי שיש לא מעט (אפשר אפילו להגיד די הרבה)מסלולים עירוניים(. שיוצאים ממש מכל מיני רחובות בעיר). התכנון שלי הוא לעשות איזה מסלול או שניים מהמסלולים. אבל אני החלטתי להכיר קצת את ה"טבע" של העיר (מעיינות, מסלולים באזור חיפה והכרמל) ומחפשת מי שרוצה להכיר איתי את העיר בצורה הזו. אז מי שרוצה מתישהוא להתנתק קצת, לאוורר את הראש מהלימודים (למרות שרק עכשיו מתחילים) אז בכיף.

TheBigBrother

New member
עוד משהו

יש מקומות ממש ממש יפים בסמוך לאוניברסיטה, "מהכביש מטה" מה שנקרא, ויש שם אני חושב מסלולים מסומנים. מה שכן, פעם ניסיתי לטייל שם אללא-באבאלה עם ידידה שלי ותפס אותנו עובד בחווה שנמצאת לכיוון בית אורן ואמר שאם לא הולכים במסלולים מסומנים זה קנס של איזה 500 שקל :)

Alasse

New member
אם אתה רוצה

אני יכולה לתת לך המלצות על מסלולים (מאחר וחרשתי כבר כמה...)

אני אשמח להצטרף

אם כי אם מדובר בשבוע שבועיים הבאים זה כנראה יהיה טיפה בעייה מבחינתי, יש לי הפעם הרבה סידורים לעשות לקראת שנת הלימודים. אם מדובר על קצת אחרי, אשמח להצטרף (מתכנן משהו דומה כבר הרבה זמן... רק לא מצאתי אף חבר שלא עצלן מדי לזה) כשיהיו יותר פרטים אשמח לשמוע! (אפשר גם במסר)

shaggi

New member
אין יותר מידי פרטים

רק מידי פעם לצאת לטיול כשבא ויש איפה

amitk80

New member
יאללה בכיף

היי shaggi, אני משרשר אחריך, וגם אני אשמח להצטרף לעשות פה סיור באיזור לפני שיתחילו כל הגשמים ויהיה יחסית קר. count me in. עמית

אני ענת

New member
אם אפשר גם אני אשמח לטייל בחיפה

לא מכירה כמעט כלום בעיר מעדיפה כמובן (עקב גילי המתקדם) טיול לא למטיבי לכת מאוד שמחה להזדמנות להכיר מקומות מיוחדים

Lunar4D

New member
נשמע נחמד לגמרי...

איפה אפשר לראות מסלולים? יש איזה אתר באינטרנט שמצאת בו? אני אקח את חברה שלי .... =] לסיבובים.. בכיף כזה..

Alasse

New member
מנהלת הטיולים

זה אתר מאוד יעיל של משרד החינוך לבחירת מסלולי טיולים, השתמשתי בו הרבה כשעבדתי בתחום. הנה קישור למסלולים בכרמל

shaggi

New member
טיילתי ביומיים האחרונים

והיה מדהים- פשוט לא להאמין שיש מקומות כאלה. עשיתי ביום ראשון את נחל לוטם ונחל שיח והיום את נחל נדר,נחלגלים,כלח ושוויצריה הקטנה. והכל כל כך קרוב. מרחק של כמה תחנות אוטובוס בתוך העיר

למעלה