חיפאים יקרים.

בל בל

New member
ברור שהיית חסר אבל פשוט לא הבנתי

איך הספקת לנסוע 7 שעות לכל צד וכבר לחזור ועכשיו כשאתה אומר שטסת אז הכל מסתדר לי

amitush2

New member
נסיעה לאילת לוקחת פחות מ 7 שעות

איך עבר השבוע מה עם הלימודים

בל בל

New member
השבוע עבר מהר, אני עדיין בהרגשה

של היום יום ראשון, כנראה שזז לי קצת הסדר של השבוע כי ביום ראשון הייתי בטוחה שזה יום חמישי(זה מקשה קצת על התפקוד היומיומי כשחושבים שהיום זה יום אחר אז מתבלבלים אבל נו טוב זה קורה , לא?). וזהו אין לי מה עוד להוסיף חוץ מזה שלבן אדם שאני אוהבת היו השבוע שני ימי חופש וזה מצוין כי אז זכיתי לראות אותו יותר זמן, וזה כיף ואני מתה עליו! ואיך היה השבוע שלך?

amitush2

New member
אצלי השבוע היה טוב

היתי באילת את יודעת בתך מזה אילת עולם אחר ומי זה המאושר שאת אוהבת

בל בל

New member
אכן אילת זה עולם אחר, אך לצערי אין

לי חוויות יותר מדי טובות עם העולם הזה. והמאושר שאני אוהבת הוא דביר שהוא כמובן MAX D (הידוע גם בכינויו - אלוהים)

בל בל

New member
אין מקום ספציפי, איפה שרק אפשר

מה איתך, איפה אתה אוהב?

amitush2

New member
בכל מקום למשל היום../images/Emo140.gif

ההיתי באיזור בפארקים ביערות הכרמל יש שם מקומות נפלאים מפלי מים מעינות משהו משהו יש הרבה מקומות בארץ כאלה יפים שהרבה לו מכירים וחבל

בל בל

New member
אני חושבת שדווקא טוב שהרבה לא

מכירים כי ברגע שהרבה יכירו את האיזורים האלו אז יתחילו לטייל שם הרבה, ומספיק שיעבור שם ישראלי מצוי אחד והאיזור יזוהם כי זה הרי טבעו של הישראלי המצוי.ואז באמת יהיה חבל על המקומות האלה. נראה לי שמי שבאמת אוהב לטייל מכיר כמעט כל איזור,ואם הוא עדיין לא מכיר אז הוא יכיר, כי חלק מהחוויה זה לטייל במקומות שאף פעם לא היית בהם ולראות לאן תוביל אותך הדרך

בל בל

New member
בוקר טוב ליאור../images/Emo42.gif

מה שלומך? להפתעתי אכן ביליתי אתמול והיה ערב ממש מצחיק ונורא נהנתי (למרות ה40 חום שהיה לי- כן , כן אני עדיין חולה). מה איתך, בילית?

למעלה