חיפאים יקרים.

amitush2

New member
אני פה אני לא דואג

אני מנמנם קצת אבל בבקשה אל תריבי עם עצמך יש זמן לכתוב לאטטט לאטטט

בל בל

New member
טוב, אין בעיה, באמת אני חושבת שכדאי

שתנוח קצת לפני העבודה המסתורית שלך

genghis

New member
חיפאים יקרים.

טוב, אני משתתף די פסיבי בפורום, כך שהסיכוי שנתקלתם בי קטן, - מה גם שאני חייל ש(לפחות עד הזמן הזה..) לא ראה יותר מדי מחשב אזרחי. סתם החלטתי להפגין קצת נוכחות, לא תגידו לא אמרתי
אגב, איתי זה השם, קריית חיים זה המקום. ואם אכן יצא מפגש פורום לפועל והדבר יתאפשר, אני אשמח גם להפציע...
(בתקווה שאני מוזמן ומתקבל למועדון הפורום האקסקלוסיבי.. :) שיהיה לכם בכיף, GenghiS

tygger

New member
ברוך הבא.

כמובן שאתה יותר ממוזמן אלינו לפורום וגם למפגש. הייתי כמובן מציע שתרשום פה מעט יותר הודעות על מנת שהחברים יכירו אותך מעט יותר. כרטיס חבר יש?

בל בל

New member
ברוך הבא איתי!../images/Emo24.gif

נחמד לדעת שיש גם משתתפים פאסיביים בפורום הזה, וכמובן שנשמח לראותך במפגש שיצא לפועל ויתקיים ב15/2 בשעה 7 או בקפאין או במנדרין. המשך יום מקסים ענבל

הי ח'ברה../images/Emo13.gif

בסוף יהיה לכם מפגש רציני.. פעם הבאה אולי תעשו משהו באמצע שבוע... שיהיה אפשר להגיע באוטובוסים. חוץ מזה, תמיד אתם מדברים על תמונות וכאלה, ועד היום לא נראתה אף תמונה בפורום מאיזה שהוא מפגש! אז יאללה לעבודה!

genghis

New member
אבוי..

הממממ... צר לי. ב-15 אני פשוט לא אהיה כאן. (אשרת את המולדת בעוד שבת יקרה בחזית :). אגב, אם וכאשר יזדמן לקיים את המפגש בשבת אחרת (או אולי אפילו באמצע השבוע אחרי זה שיבוא -רגילה!!) אני אשמח גם להסיע איתי אנשים למקום שיקבע - ראיתי שלdaughter יש אי אלו בעיות שינוע למשל.. איתי

בל בל

New member
אוי, חבל שלא תוכל להגיע

והצחקת אותי עם זה שהצעת להסיע את DAUGHTER(שהיא מאיוש כמובן) מכיון שאתה כנראה לא יודע, שמאיוש שלנו גרה קצת רחוק מחיפה , בוא נגיד איזור השרון ולכן זה נראה לי קצת לא ריאלי, טוב אבל סתם, יפה שהצעת- קבל ח"ח. ונקווה לראותך במפגש הבא. המשך יום מקסים

genghis

New member
פחחחח.....

טוב נו.. בכל אופן ,תודיעי לי אם יהיו אי אלו שינויים או עידכונים.. -(אגב, מאיוש = מאיה או מאיוש = מאזור יהודה ושומרון (?) בהקשר מאד רלונטי מסתבר להודעה שהשארת לי.. שמסבירה שהיא לא ממש מכאן.. סתם בצחוק. הבנתי. שיהיה לכם בכיף. איתי.

תודה לכם! ../images/Emo13.gif

על האיכפתיות. גם אם אני מרחוק. ולא, לא מיהודה ושומרון
אני מקווה לראות אתכם מתי שהוא בקרוב. בכל אופן אני מתכננת לבקר בחיפה כשיזדמן לי, במהלך השבועות הקרובים. מקווה שיגיעו הרבה למפגש הפורום!

בל בל

New member
באמת?!

אז תודיעי ככה איזה שבוע וחצי לפני שאת באה ואולי נעשה מפגש ואז גם את וגם איתי תוכלו להיות בו

בל בל

New member
שלום ליאור, מה שלומך?

אני רואה שעדיין לא חזרת לכינוי שלך

amitush2

New member
מותר מותר מה שלומך חזרתי

לפני כמה שעות מאילת היה שיגעון עולם אחר ממש קיץ שם איזה באסה לחזור

בל בל

New member
וואלה, אני שמחה לשמוע

אבל מתי הספקת לנסוע לאילת? לא נעדרת כל כך הרבה זמן אני רוצה גם קיץ!!!(זה לא פייר)

למעלה