חיפאים - התפקדות

מאקי

New member
יפה... אומר ליוד לחפש את נון

ולבת אחותי שלא תחפשנה.. איזה יופי לה.. שהחליטה.. ועשתה. כל הכבוד לה. וצר לי שלא הפגנתי בקיאות בחומר... לגבי ניתוק שלהם אני מכירה את זה.. כל פעם אני על תקן דובר צהל.. והפרשן גם... אני לא שולחת לו כי אני לא רוצה לסבך אותו.. כשהוא פנוי הוא מתקשר והשיחות ביננו תמיד מצחיקות אותי.... הילד הזה מעלה לי חיוך.. תמיד. יום נפלא לכם.. תגידי לה שאיהיה לה בהצלחה במה שתבחר..

oshiko

New member
מאקי איזה קור רוח של ג'יימס בונד

אנחנו חיים בסרט מד"ב. לא להאמין שאנחנו מתכתבים כאן על דברים כאלה כאילו מדובר בחוויות מהפיקניק האחרון.

מאקי

New member
אין לי ארץ אחרת.... ככה שזה מובן

שהכל יהיה.. בסדר.. אחרת איך חיים אושיקו?? ו.. שתדע שכמה שעות אחרי אני רועדת. אני מהבקר מקבלת טלפונים מחברים מכל העולם .. שמתקשרים.. מכל הארץ.. דאגה וההזמנות של חברים לאירחנו.... של ספקים.. של שפים שעובדים איתי.. של המון המון אנשים.. ו.. הפתעת היום אירופאים שביום א אינם בעבודה.. מתקשרים ספקי חול שיודעים שאני זה חיפה... ומתענינים. בחיי כפר עולמי. וגיימס בונד?? זה סרט. פעם כשהייתי צעירה.. סבתתי עליה השלום.. אמרה ש.."פניקה והיסטריה... זה מותרות.."... רק מי שיכול להפיל את זה על ישהו אחר או שיש לו היכן להתפרק יכול להרשות לעצמו להכנס להיסטריה... ובנתיים צריך לתפקד. אחרת... האלטרנטיבה היא חדלון. אז כמי שאולף על זה.. אני באמת חושבת.. ועובדה שרק כשהיגעתי הביתה ואחרי שכולם היו בסדר והיגיע עוד מטח.. ... זה יצא.

oshiko

New member
גם אצלנו. מכתב מלקוח באוסטרליה

ממנהל רשת טלויזיה גדולה באוסטרליה שאנחנו מספקים לה טכנולוגיה. Dear XXX, Just a quick note to let you all know that we at XXXXX are very much with you in spirit in these difficult days and send all our most positive and heartfelt wishes to our many colleagues at XXX in Israel who will be having such a difficult time with the outrages from Hizbollah, Syria and the continuing issues with Hamas. I and my colleagues trust that you and your families are safe. I know I speak for all my colleagues in expressing our solidarity with you all in this difficult time and that we all hope for an early and workable peaceful resolution. With all my very best wishes, XXX אז יש מה שמדווחות רשתות החדשות העוינות בעולם, ויש את האנשים האמיתיים.

mikca

New member
מאקי ../images/Emo24.gif אחרי כל האקשן ואת מאד

רגועה . אין לי מילים. תשמרי על עצמך.

מאקי

New member
עכשיו שינו גם את פורמט ההודעות???

וואלה זה כמו אצלי.. יפה תפוז.. מיקה הסכיתי נא... אני את ועוד כול מיני פה.. עשוים מזן אחר.. ביננו?? שנסראלה יפחד. הוא עושה מעשים ממש ממש ממש ממש ממש ועוד פעם ממש .. לא יפים. אז יש שיגידו שאני נאיבית.. ויש שיאמרו שאני חיה בבועה.. גם אלה וגם אלה צודקים.. אבל זו הדרך שלי... לחיות... ולהנות מכל רגע. מקווה שנפגש ב שש של אחרי המלחמה.. אני מתכננת .. אם ירשו לחזור מחרתיים לפעילות. בנתיים מחר הוכרז כיום בית. גם אצלכם יש כל הזמן מטוסים????????

גם אצלי מחר יום בית

אנחנו בדיוק במסלול של המטוסים והמסוקים וכל היום עפים וחוזרות וחוזרות ועפים עם הרבה רעש. מה זה זה עם ההודעות האלה? איכס..

אממאא

New member
לזה התכוונו אולי כשאמרו

שנהיה עירניים? לזה שתפוז החליפו לנו את מסך ההודעות....

ועוד דווח מהשטח

אני חיפאית רק שאני על מדים ( לבנים )...... הדי הנפילות נשמעו כאן היטב ושירת הסירנות בישרה את הנפילות הרבות שבאו בעקבותיה. מיומנות הטיפול בנפגעים נרכשה, לצערי, אחרי המלחמות והשהות בבוץ הלבנוני בעבר........מקווה שהפעם אנחנו הולכים לתסריט שונה, למרות הפגיעות הכואבות בעורף. חזקו ואימצו אני מאמינה שגב חזק ( = עורף שלוו ) יאפשר לילדנו עוצמה נוספת באשר הם.

oshiko

New member
אני מניח שהאחריות שרובצת עליך ...

לא נותנת לך את הלוקסוס להיכנס לפניקה. ההמלצות להתמודדות עם המצב הן בין השאר להיות בפעילות אינטנסיבית.

ג'וקים מכניסים אותי לפניקה

יותר גדולה...... בזמן אמת, זמן חרום, הנסיון המקצועי מסייע לתקתק את הנדרש לבצע ( כמעט ) בלי מעורבות רגשית. אח"כ עולים המראות, הריוחת הפחדים ליקרים הפרטיים......אלו מותרות שאסור לתת להם לצוף שאנחנו נדרשים להיות במלוא היכולות שלנו. אינטנסיביות? עכשיו שקט פה... את המטופלים האמבולטוריים המועטים שלחנו הביתה אחרת איך הייתי כאן ברשת?

סמדר בנ

New member
לרגע חשבתי

שהתגייסת לחיל הים.... היום בהחלט יום כואב ביותר לעורף. מחזקים את ידיכם. מחזיר כמה שנים טובות אחורה - למלחמת המפרץ הראשונה, רק ששם לפחות היו כמה דקות של התראה. היום הודעות של פיקוד העורף שתושבי ת"א צפונה צריכים להיות עירנים (אם חושבים על זה, הנחייה די מטופשת, למה הכוונה - לעמוד בתצפית ולהתריע כשרואים טיל מגיע?
).בכל אופן, התחלתי לחשוב על קצת להתארגן (לפחות יש מרחב מוגן בבית), אני בעיקר מודאגת מהבן הצעיר שנמצא בקיטנת גלישה בים, רק לחשוב אם יהיו נפילות כשהוא שם. בעלי טוען שלא צריך לעשות כלום, להמשיך כרגיל ואם זה יגיע - נתמודד.

אני ירוקה לחלוטין בעברי

הלבן הוא הרקע מתחת לכנפיים..... ואת ה"קטנה" שלנו בקשנו היום בנימוס להשאר בבית ולא ללכת לפעילות הקייצת של התנועה. הם החרדות הקיומיות המוחשיות שלי הרבה יותר מאלו שנופלות כאן מסביב ולמרות שאנחנו גרים דרומית לחיפה נאוורר אחה"צ את הממ"ד , ( רק נגד עין רעה ) ..

אצלנו עברו עכשיו חיילים של פ. העורף

וחילקו דפים עם הנחיות מה לעשות במקרה ש... אצלנו יש תחנת הכוח כפי שאתם יודעים.. אז אמרתי תודה יפה. גם עכשיו אני במרחב המוגן ומזל שיש פה את המחשב ככה יש אפשרות לעדכן. בינתיים שקט אבל יש תכונה רבה של רכבי בטחון בעיר והעיר ריקה. אין אף אחד ברחובות. אני כולי מקווה שהצפוניים יהיו בסדר ויחזיקו מעמד. חיבוק גדול לכולםםםםם

../images/Emo24.gif ליבי עימכם תחזיקו מעמד בצפון ושימרו על עצמכם . . . ואושיקו -נוקי טסה לפולין ותחזור בסוף החודש . . . .

למעלה