חיפאים - התפקדות

oshiko

New member
חיפאים - התפקדות

נוקי, מאקי, וכל שאר החיפאים והקריותיים - שנדע שהכל בסדר.

אני מקווה שכולם יהיו בסדר!!

למרות הדיווחים הרעים

the gypsy

New member
כן המפקד - אנחנו בסדר, יושבים עם הק

הקטנה עם חבר בממ"ד, אני וחברה ברחבי הבית - הבעל בעבודה. שומעים הכל (נפילות והזעקות), ולקטנה יש הצעות לאולמרט...(דווקא מועילות ביותר...)

mikca

New member
../images/Emo24.gif לכל החיפאים ובכלל, תחזיקו

מעמד. חייב להיות בסדר בסוף. עלינו לסמוך על צה"ל והמנהיגים שלנו שלא יתנו לנו ליפול.

2mia

New member
בוקר לכולם. מצב מזופת- מקווה שכל

אלו בצפון בסדר ובמקומות מוגנים.לקחתי את הבן לרכבת היום.הוא היה אחרי רגילה והוא הולך להיות מ"כ של טירונים בבא"ח של הצנחנים.הוא היה מצוברח כי כל החברים נמצאים עבשיו בצפון והוא לא איתם.אני מאחלת לכולם שבוע טוב למרות ומצב הלא שפוי כאן.

הצעה

שלחי לו SMS ותגידי לו כמה חשובה העבודה שהוא הולך לעשות עכשיו: להכשיר טירונים להיות החיילים הלוחמים של מחר. שיהיה שבוע ללא בשורות קשות יותר....

2mia

New member
תודה על העצה - אעדה את זה בעוד

יומיים שיכנס לשגרה(אם אפשר).

סמדר בנ

New member
בהצלחה לבן ../images/Emo140.gif

במקרה הזה, לא נורא שיהיה מצוברח. ראשית, כי אתם תהיו יותר רגועים ושנית, כי הוא הולך לעשות עבודה חשובה ואני משערת שעד הבלאגן האחרון הוא היה מאוד מרוצה מזה.

מקווה שכל החברים בסדר. הבטן

מסתובבת לי מרגע הנפילות, ועוד יותר מסתובבת כשפיקוד העורף נתן הנחיה גם לתושבי המרכז. לא מסוגלת להתנתק מהטלביזיה. לא מסוגלת לעשות כלום.

paulika

New member
אוריתי

בסוף תגיעו כולכם אלי... סתם, אני מקווה שהכל יעבור בשלום. לא מאמינה שיגיעו עד למרכז. בכל מקרה, מחבקת אותך

שויו

New member
צפוניים יקרים, ליבי איתכם אתם

מוזמנים אלינו. באמת, ברצינות מי שבא לו להתאוורר מוזמן בכיף (ר"ג). שילחו מסר ותגיעו. אם כי אני לא יכולה להבטיח פה שקט. משום מה יש לי תחושה שאנחנו נחטוף מחר-מחרתיים. לא יודעת למה אבל זאת ההרגשה. יש ממ"ד קטן. נסתדר. כמו שהסתדרנו במלחמת המפרץ (אז עוד לא היה ממ"ד).

מאקי

New member
בקר אור.. מתוקים.. להלן העדכון..

ראשית תודה על הדאגה... במסרים בטלפונים בSMS ופה... היום פעם ראשונה בחיי.. חזרתי הביתה אחרי שנזכרתי ששכחתי משהו.. אני אף פעם לא חוזרת היום חזרתי... ואז נסעתי לי בכביש דורי יורדת לגשר פז... בישורת שלפני אני רואה לנגד עיני 3 נפילות... אחת ליד הצק פוסט... אחת על משהו שנראה ככביש 58.. ואחת למול עיני.. מרימה בבום ענק משהו באיזור חוף שמן... ממש ממש ממש ליד העסק שלי.. האוטו רעד אני בפנוכו.. והאמת?? חייכתי. זה היה ממש ממש קרוב... ניסיתי להתקשר לאיש שלי להגיד לו משהו.. אבל הטלפונים קרסו.. עוד הסתובבתי .. הודעתי מה שהודעתי ביטלתי את אירועי היום (סדנאות וכו)והופלה הביתה.... בואכה דרך הסופרמרקט.. איך שהתחלתי להכין למיצי ארוחת בקר התחילה שוב האזעקה... מסתבר שהעוזרת העירה אותם בבקר כשהיתה האזעקה ותרגלה איתם למקלט הביתי.... יוד הספיק להגיע לבאר שבע בזמן.. צלצל מוטרד.. כמובן שהרגעתי אותו. אנחנו אחלה.. אני אעבוד מהבית היום.. וכן אני מאוד רגועה. אני חושבת שאולי בגלל שזה הטבע שלי.. .. אני שוב מודה לכולכם.. מאקי

סמדר בנ

New member
אז ראית הכל

מהיציע
לא הבנתי את מי העוזרת תירגלה בבוקר? את החתולים? אתם רואים מה קורה? עכשיו הילדים מתחילים לדאוג להורים - לא סתם אמרו הבוקר שזו מלחמה של העורף. מקווה שלא יהיו עוד נפילות היום.

מאקי

New member
הצחקתני...

מיצי.. הוא בננו הצעיר.. החתלתול.... ואחותו גם היתה פה.. בדרך לרופא... אז אותם ואת רוי הלברדור תרגלה עוזרתנו. שתודו שזה אחלה. איך הולך להכנה?? היא מרוצה? הבנתי מבת אחותי שיש שם המון בנות. אני רוצה לאחל מפה לכולנו... בעיקר לאימות שבניהם שם.. כוח.. ורוגע.. ושישמור אותם האל עבורנו. והמבין יבין. סמדר.. תהיינה עוד ולא רק פה. אני מעריכה שכל השבוע תהיה לנו אימה. זה יגמר בהפסקת אש כזאת או אחרת.. תחת תנאים כאלה או אחרים.. כרגע צריך לעבור את הימים האלה. כולנו.

סמדר בנ

New member
הבנתי....

היא לא בהכנה - כפי שכתבתי כבר היא לא היתה מעונינת. נשלחה לשם, הודיעה שהיא לא רוצה, נשלחה לראיון במ"זי והסבירה שם שזה מוקדם מדי עבורה (רק התחילה להדריך שבוע קודם). החזירו אותה חזרה לבסיסה להדריך את הטנקיסטים (כרגע מהמחזור של יוד שלך) והכל בא על מקומו בשלום. כרגע התקשרה אלי בטענות שאני לא מעדכנת אותה בחדשות - הם מרגישים מאוד מנותקים - אין להם רדיו, הטלויזיה שבקה...קיבלתי פקודה לשלוח SMS כל פעם שקורה משהו.

אממאא

New member
סמדר - אפשר עדכונים דרך הפלאפון

22* מגיעים לשידורי ערוץ 2, לא זוכרת מה זה לערוץ 10, ככה הילדים שלי מתעדכנים.

למעלה