חיסוני קורונה

האם התחסנתם או שבכוונתם להתחסן?

• התחסנתי

Votes: 2 33.3%
  • אני מתלבט

Votes: 0 0.0%
  • לא אתחסן

• נקבע לי תור לחיסון

• Total voters
    6

dory30

Well-known member
לא מתחסן? הערים החרדיות האנטיציונית שם אחוז המתחסנים הכי נמוך ואין שום דוגמא אישית מההנהגה הרוחנית
אם אלו השותפים להבעת אי האמון שלך - דרשני.
מה לי ולחרדים? אני פשוט רוצה לדעת את מידת היעילות היחסית של החיסון. צריך גם להיות ביקורתיים ולא לבלוע כל מה שאומרים לך, אפרופו עדר.

דיברגנט חדש

Well-known member
מה לי ולחרדים? אני פשוט רוצה לדעת את מידת היעילות היחסית של החיסון. צריך גם להיות ביקורתיים ולא לבלוע כל מה שאומרים לך, אפרופו עדר.

מקדם ההדבקה מתקרב ל-1: "ייתכן שמתחילה עלייה מחודשת בתחלואה"

8,263 נדבקים אובחנו אתמול. אחת מכל 11 בדיקות - חיובית. מספר החולים שמצבם קשה הוא 1,138. מקדם ההדבקה בציבור הכללי כבר עומד על 1.02, בחברה הערבית 0.95 ואצל החרדים 0.87. באמ"ן מזהירים: "שיעור החיוביים לא ירד בזמן הסגר". משרד הבריאות: כ-20% מהציבור מחוסן בשתי מנות​

מישהו יכול להסביר לי, איך בדיוק החיסונים עוזרים שאפילו כשיש סגר, הם לא מצליחים להוריד את התחלואה?
תמשיכו להאמין ל-95% יעילות ותעבירו את המסכה לאף ולפה במקום לעיניים.

R 1 3

Well-known member

מקדם ההדבקה מתקרב ל-1: "ייתכן שמתחילה עלייה מחודשת בתחלואה"

8,263 נדבקים אובחנו אתמול. אחת מכל 11 בדיקות - חיובית. מספר החולים שמצבם קשה הוא 1,138. מקדם ההדבקה בציבור הכללי כבר עומד על 1.02, בחברה הערבית 0.95 ואצל החרדים 0.87. באמ"ן מזהירים: "שיעור החיוביים לא ירד בזמן הסגר". משרד הבריאות: כ-20% מהציבור מחוסן בשתי מנות​

מישהו יכול להסביר לי, איך בדיוק החיסונים עוזרים שאפילו כשיש סגר, הם לא מצליחים להוריד את התחלואה?
תמשיכו להאמין ל-95% יעילות ותעבירו את המסכה לאף ולפה במקום לעיניים.
אתה וחבריך החרדים אשמים בתחלואה - אתם מתקהלים בהלוויות מדביקים ותוקפים את החיסון. מה הפלא שירושלים מובילה?

דיברגנט חדש

Well-known member
אתה וחבריך החרדים אשמים בתחלואה - אתם מתקהלים בהלוויות מדביקים ותוקפים את החיסון. מה הפלא שירושלים מובילה?
הכל בגלל |טמבל| כמוך שיצאו ועדיין יוצאים להפגין, נתניהו הצליח לשכנע את הרבנים שמדובר בפיקוח נפש והם, אכן, צייתו להנחיות ולא התקהלו, אך כשהם ראו אתכם יוצאים להפגין, הבינו שלא מדובר בפיקוח נפש וחזרו ללמוד תורה ולעשות כמצוות התורה, לרבות מתן כבוד אחרון לנפטר חשוב.

WHAAAT

Active member
אין כאן ענין של דעה באין מדיניות ובאין הנהגה במדינה כולנו חייבים לתת כתף אפילו להסתכן באופן מזערי
לגמרי - עדיף על להשאיר את עתידנו לרולטה סינית. המטרה להגיע ל 5 מליון מחוסנים ואז יפתחו את המשק
יהיו די בעלי דרכון ירוק למלא את הקניונים והאולמות והטיסות. מי שמשתמט מחיסון סביר ברח גם משרות בצה״ל
או מתשלום מיסים וכל חובות האזרח.
הרי ההקרבה בחיסון היא פרומיל ביחס לצה״ל שלא לציין על השנים האבודות של מי שתורם ומתגייס כשהחובה כבר לא ממש
חובה וניתן להשתמט.
החיסון הוא צבא החילוץ הרפואי של ישראל וכל הקונספירטורים שילכו לעזאזל.
הסקר הזה במטוטא אווילי עד מתרפס לסוציומטים בחברה.
עוד היית נוקט בצד הפוליטי של המפה מי שייך לאן באיזו מידה, כל מה שהיית רושם היה משכנע פי כמה וכמה.

נערך לאחרונה ב:
אין כאן ענין של דעה באין מדיניות ובאין הנהגה במדינה כולנו חייבים לתת כתף אפילו להסתכן באופן מזערי
לגמרי - עדיף על להשאיר את עתידנו לרולטה סינית. המטרה להגיע ל 5 מליון מחוסנים ואז יפתחו את המשק
יהיו די בעלי דרכון ירוק למלא את הקניונים והאולמות והטיסות. מי שמשתמט מחיסון סביר ברח גם משרות בצה״ל
הרי ההקרבה בחיסון היא פרומיל ביחס לצה״ל שלא לציין על השנים האבודות של מי שתורם ומתגייס כשהחובה כבר לא ממש
חובה וניתן להשתמט.
החיסון הוא צבא החילוץ הרפואי של ישראל וכל הקונספירטורים שילכו לעזאזל.
הסקר הזה במטוטא אווילי עד מתרפס לסוציומטים בחברה.

קצת מצחיק שאתה טוען שאין כאן עניין של דעה ובהמשך של אותו משפט מביע את דעתך.

R 1 3

Well-known member
קצת מצחיק שאתה טוען שאין כאן עניין של דעה ובהמשך של אותו משפט מביע את דעתך.

באמת חיפשת סיבה לצחוק? הדעה שלי לגבי מהות החיסון לא קשורה להצהרה על הצורך להתחסן
- אלו שני דברים שאינם קשורים ישירות.

דיברגנט חדש

Well-known member
מי שמשתמט מחיסון סביר ברח גם משרות בצה״ל
מעניין, אצלי ההפך הוא הנכון.
גילוי נאות, מודה באשמה, הסתפקתי בשרות חובה בלבד ולא המשכתי לקבע למרות שהייתי חתום מראש, אך עשיתי מילואים עד שהצבא החליט לשחרר אותי מפאת גיל.

R 1 3

Well-known member
מעניין, אצלי ההפך הוא הנכון.
גילוי נאות, מודה באשמה, הסתפקתי בשרות חובה בלבד ולא המשכתי לקבע למרות שהייתי חתום מראש, אך עשיתי מילואים עד שהצבא החליט לשחרר אותי מפאת גיל.
היכן הסקת שמדובר בקבע.. ללא חוק גיוס לא הייתי מתקרב לצבא ליום אחד .. אך בידעבד החוק הזה נכון ונדרש
כדי להקנות לכל אחד בטחון. יש צווי חברתי שאינו מוגדר בחוק אך הופך לנורמה . מסוכן ביותר שנהפוך נורמה
את הברירה לא להתחסן - מסוכן לכל אחד מאיתנו כולל למי שמתחסן והוריד ב 95% את הסכוי שלו לחלות קשה.

דיברגנט חדש

Well-known member
היכן הסקת שמדובר בקבע.. ללא חוק גיוס לא הייתי מתקרב לצבא ליום אחד ..
אז אני מניח שהתחמקת ממילואים, העיקר שאתה חושב שמי שבספקנות כלפי החיסון, משתמט.
שכחתי, לרבי מותר, למרות שהוא אתאיסט.
מסוכן ביותר שנהפוך נורמה
את הברירה לא להתחסן - מסוכן לכל אחד מאיתנו כולל למי שמתחסן והוריד ב 95% את הסכוי שלו לחלות קשה.
אתה, שוב, משתמש בפייק של ה-95% כאשר מראים לך שזה פייק וזה בחיים לא נבדק.
ברגע, שבאמת, היעילות תהיה 95%, אז אתה צודק, אך כל עוד זה פייק אחד גדול, אין כל סיבה שאהיה שפן נסיונות של חב' תרופות.

R 1 3

Well-known member
אז אני מניח שהתחמקת ממילואים, העיקר שאתה חושב שמי שבספקנות כלפי החיסון, משתמט.
שכחתי, לרבי מותר, למרות שהוא אתאיסט.

אתה, שוב, משתמש בפייק של ה-95% כאשר מראים לך שזה פייק וזה בחיים לא נבדק.
ברגע, שבאמת, היעילות תהיה 95%, אז אתה צודק, אך כל עוד זה פייק אחד גדול, אין כל סיבה שאהיה שפן נסיונות של חב' תרופות.
כשאני טוען שיש חוק הוא תקף גם למילואים.. לא רק שלא התחמקתי אלא שרתתי ב2 חילות ועד גיל 45
מה זה נקרא להתחמק? זה בדיוק הפייק שלך להכפיש חברה בינלאומית שמרויחה על סמך מחקרים ועובדות
אין שום סיבה שנהיה שפני נסיונות של חולי רוח שמאמינים ברוחות ומשקרים כאילו יש אלהים שיגן עליהם.

PrivateBaldrick

Active member
כשאני טוען שיש חוק הוא תקף גם למילואים.. לא רק שלא התחמקתי אלא שרתתי ב2 חילות ועד גיל 45
מה זה נקרא להתחמק? זה בדיוק הפייק שלך להכפיש חברה בינלאומית שמרויחה על סמך מחקרים ועובדות
אין שום סיבה שנהיה שפני נסיונות של חולי רוח שמאמינים ברוחות ומשקרים כאילו יש אלהים שיגן עליהם.
מילואים או ערבות הדדית לא ממש רלוונטיים פה. מה שמשנה זה שבגלל מטורללים חובבי תאוריות קונספירציות, הרבה אנשים לא מתחסנים או מתלבטים וחושבים שהם "שקולים" ושיש לגיטימציה לדעה שלהם למרות שמדובר פה על צד אחד מדעי לגמרי, וצד שני, כאמור, מטורלל ומטומטם.

יש משהו מרתק במתנגדי החיסונים, רוב הטמטום האנושי מונע ע"י משהו. פה זה אנשים שהחליטו להיות מטומטמים בלי שום סיבה או תועלת חוץ מלהזיק לעצמם ולסביבה.

דיברגנט חדש

Well-known member
מילואים או ערבות הדדית לא ממש רלוונטיים פה. מה שמשנה זה שבגלל מטורללים חובבי תאוריות קונספירציות, הרבה אנשים לא מתחסנים או מתלבטים וחושבים שהם "שקולים" ושיש לגיטימציה לדעה שלהם למרות שמדובר פה על צד אחד מדעי לגמרי, וצד שני, כאמור, מטורלל ומטומטם.

יש משהו מרתק במתנגדי החיסונים, רוב הטמטום האנושי מונע ע"י משהו. פה זה אנשים שהחליטו להיות מטומטמים בלי שום סיבה או תועלת חוץ מלהזיק לעצמם ולסביבה.
מטומטם הוא מי שקונה כל מה שמוכרים לו ללא הפעלת היגיון פשוט ובמילה אחת 'ספקנות'.
אתה שקול לחייל או לדתי שמציית על עיוור גם כאשר מול העיניים שלו, כמו במשל של בן ה-5 שהיחיד שלא פחד להגיד את האמת שהמלך הוא ערום.
תמשיך להתעלם מהעובדות שלא רק שהחיסונים לא הועילו, התחלואה התגברה למרות שרובם המוחלט של הפגיעים למחלה מחוסן באופן הרמטי כפי שנדרש עפ"י הפרוטוקול (מרווח ביטחון של שבוע ואפילו 10 ימים מהמנה השנייה), כמו כן גם מחוסנים הפחות פגיעים ועם נתח פלח שוק מכובד של 20% ואני לא מעודכן (כנראה כבר יותר) ובכל זאת לא רק שאין ירידה, יש עלייה בתחלואה :(
זה עוד כאשר יש סגר, אז מה יהיה כשלא יהיה סגר?
אתה מוזמן להאמין לאיזה הסבר שאתה רוצה ולחשוב שהוא מדעי, אך העובדות מראים, לדאבוני, אחרת :(

בשורה תחתונה, ידוע מהסגרים הקודמים, שהסגר מוריד את התחלואה ואין הבדל במשמעת הסגר הנוכחי לסגר הקודם, שגם שם היו את אותן הפרות בוטות ובנוסף יש כמות מאוד יפה של מחוסנים, עפ"י הכתבה, 20% עברו את השבוע ביטחון מהמנה השנייה ורובם המוחלט הם היותר פגיעים למגיפה (קשישים, מדוכאי חיסון ועוד), לכן הייתי מצפה שהתחלואה תרד במידה והחיסונים היו, באמת, מחסנים כנגד המחלה.

אגב, שטיילתי בעולם במדינות עולם שלישי והתחסנתי לפני הטיול, לא דרשתי מהמקומיים להיות מחוסנים, אלא הסתמכתי על החיסון, אז למה כאן המחוסנים מאויימים ע"י הנגיף?

R 1 3

Well-known member
בעיקרון אתה צודק, אבל איש לא הוכיח לך את מידת היעילות של החיסון. אולי מודרנה או הרוסי עדיף על פייזר? אין קשר לקונספירציה, רק לספק בריא. גם לא שללתי אפשרות שכן אתחסן.
אנשים התחסנו לשפעת (אני מעולם לא) על סמך יעילות של 60% וללא סיכונים מוחשיים למוות או תסמינים מתמשכים ונכות
ראתית / עצבית כפי שמביאה הקורונה. אז נניח פספסו משהו והיעילות רק 90% ולא מונעת לגמרי אלא מורידה דרסטית את הסכוי להתאשפז?
כבר עדיף לכולנו. מבנה החיסון עצמו אין בו מרכיבים מסוכנים כמו שיש בתרופות מדף - אפילו אקומול מסוכן יותר..
מעדות אישית ועוד מקרים שחטפו הרעלת כבד ממינון סביר של 3 ביום. אז אקומול אני לא אטול אבל חיסון כזה כן .
כשאנשים נדבקים הם מביאים עומס על בתי החולים ומונעים טיפול ונתוחים מתחומים אחרים. מונעים את פתיחת המשק
וכל זה בשל הצורך לפקפק כחלק מתקיפת המדע והממסד? לא מוגזם?

לדעתי זה לא טמטום אלא השתמטות מוחצנת. ההשתמטות הנ״ל מנומקת בחוסר יעילות כביכול.
אדם יכול להשתמט מתרומה לחברה. אם הוא נבון, לא ישוויץ על כך ברשתות חברתיות אלא יצניע את מעשהו המביש.
אם מדובר בחשש סביר לנזק, יכול להיות שהוא מנסה להזהיר אחרים - אך כאמור אין לטענות הללו שום בסיס.
הבסיס להתנגדות הנ״ל או לטמטום כלל לא מרתק. מזכיר יותר ילד שרוקע על הרצפה מהתעקשות והתקפת בכי.

דיברגנט חדש

Well-known member
אז נניח פספסו משהו והיעילות רק 90% ולא מונעת לגמרי אלא מורידה דרסטית את הסכוי להתאשפז?
הלוואי שהיא הייתה 90%.
הסכוי להתאשפז מהמוטציות של הקורונה הוא נמוך, כי ידוע כבר שההדבקה קלה בהן אך המחלה ג"כ קלה יותר מאשר הקורונה המקורית.
מבנה החיסון עצמו אין בו מרכיבים מסוכנים כמו שיש בתרופות מדף - אפילו אקומול מסוכן יותר..
מעדות אישית ועוד מקרים שחטפו הרעלת כבד ממינון סביר של 3 ביום.
הרעלת כבד לא גורם למוות ואילו מהחיסונים כן נפטרו.
כשאנשים נדבקים הם מביאים עומס על בתי החולים ומונעים טיפול ונתוחים מתחומים אחרים. מונעים את פתיחת המשק
וכל זה בשל הצורך לפקפק כחלק מתקיפת המדע והממסד? לא מוגזם?
לא, כי העובדות בשטח מראות שאין לחיסונים השפעה והתחלואה ממשיכה לעלות כפי שהסברתי מעלה בתגובותיי הקודמות.
לדעתי זה לא טמטום אלא השתמטות מוחצנת. ההשתמטות הנ״ל מנומקת בחוסר יעילות כביכול.
העובדות מראות שזה לא כביכול, אלא כנראה וודאי.
אם מדובר בחשש סביר לנזק, יכול להיות שהוא מנסה להזהיר אחרים - אך כאמור אין לטענות הללו שום בסיס.
בוודאי שכן, כי אין לחיסון שום תועלת, אז נשאר רק הנזק האפרי ממנו.
בנוסף, אולי הוא, אפילו, תורם להגברת התחלואה, אחרת אין הסבר איך הסגר, שכבר הוכח שמועיל לירידת התחלואה, לא עוזר להורדה והתחלואה ממשיכה להעלות.
הבסיס להתנגדות הנ״ל או לטמטום כלל לא מרתק. מזכיר יותר ילד שרוקע על הרצפה מהתעקשות והתקפת בכי.
אם לא היית עם מסכה בעיניים במקום על האף והפה, אולי היית רואה את אוו ילד בן 5, שלא מתבייש להגיד שהמלך הוא ערום :(

PrivateBaldrick

Active member
הלוואי שהיא הייתה 90%.
הסכוי להתאשפז מהמוטציות של הקורונה הוא נמוך, כי ידוע כבר שההדבקה קלה בהן אך המחלה ג"כ קלה יותר מאשר הקורונה המקורית.
ידוע למי? יכול להביא מקור?
הרעלת כבד לא גורם למוות ואילו מהחיסונים כן נפטרו.
מי נפטר מהחיסון? מיליונים חוסנו, אז כן, סטטיסטית ברור שיש נפטרים שחוסנו, איפה ראית שנפטרו מהחיסונים?
לא, כי העובדות בשטח מראות שאין לחיסונים השפעה והתחלואה ממשיכה לעלות כפי שהסברתי מעלה בתגובותיי הקודמות.
העובדות בשטח מראות שהתחלואה עולה בקרב הלא מחוסנים (רבו האוכלוסיה), בקרב המחוסנים התחלואה ירדה משמעותית.
העובדות מראות שזה לא כביכול, אלא כנראה וודאי.
העובדות לא רלוונטיות לגביך. אתה החלטת מה העובדות שמתאימות להשקפת עולמך, ומאז אתה בורר את אלה המתאימות, למרות שהן פייק מוחלט.
בוודאי שכן, כי אין לחיסון שום תועלת, אז נשאר רק הנזק האפרי ממנו.
בנוסף, אולי הוא, אפילו, תורם להגברת התחלואה, אחרת אין הסבר איך הסגר, שכבר הוכח שמועיל לירידת התחלואה, לא עוזר להורדה והתחלואה ממשיכה להעלות.
הסגר לא עובד כי פחות אנשים מקפידים, ובנוסף המוטציה הבריטית מדבקת פי כמה וכמה יותר. היות שרוב האוכלוסיה לא מחוסנת, גם אם החיסון היה עובד ב100%, הוא לא יכול להיות הגורם להורדת התחלואה. יש לך בעיה קשה מאד בהבנה של מה זה הסבר ותוצאה ומתי אין קשר בין דברים. ממש בעיה רצינית.
אם לא היית עם מסכה בעיניים במקום על האף והפה, אולי היית רואה את אוו ילד בן 5, שלא מתבייש להגיד שהמלך הוא ערום :(
יש מגיפה, יש חיסון למגיפה, יש מטומטמים שמעדיפים את המגיפה על החיסון בלי קשר לעובדות.

דיברגנט חדש

Well-known member
ידוע למי? יכול להביא מקור?
אני לא אשם שאתה כותב מבורות בלתי מנוצחת, ללא כל רוצן ללמוד את הנושא, אפילו, בדבר יסודי כמו להקשיב לחדשות, שכבר מפמפמים את זה חודשיים לפחות.
לדוג', אתה יכול לקרוא את אשר מכון דוידסון כתב "אך גירסה של הנגיף עם מוטציה אחרת שגורמת לחסר באותו החלבון תוארה בסינגפור בחודש מרץ השנה, וגרמה למחלה קלה יותר"
מי נפטר מהחיסון? מיליונים חוסנו, אז כן, סטטיסטית ברור שיש נפטרים שחוסנו, איפה ראית שנפטרו מהחיסונים?
נפטרו יחסית מעט מחוסנים ביחס לכמות המתחסנים, אך המוות יכל להימנע, אם לא היו מתחסנים.
כמו למשל זה.
העובדות בשטח מראות שהתחלואה עולה בקרב הלא מחוסנים (רבו האוכלוסיה), בקרב המחוסנים התחלואה ירדה משמעותית.
אז איך למרות הסגר ולמרות שרובם המוחלט של הפגיעים (הסברתי את מי אני מחשיב כפגיעים) מחוסנים עדיין אין ירידה?
בשבוע הבא, כנראה, יבטלו את הסגר ואז יהיה המבחן האמיתי של החיסונים, האם אתה חושב שהם יעמדו במבחן כאשר הם יהיו היחידים שיסתמכו עליהם?
העובדות לא רלוונטיות לגביך. אתה החלטת מה העובדות שמתאימות להשקפת עולמך, ומאז אתה בורר את אלה המתאימות, למרות שהן פייק מוחלט.
אני לא החלטתי כלום, אלא רק קורא את הנתונים המפורסמים, קוראים לזה עובדות!
הסגר לא עובד כי פחות אנשים מקפידים, ובנוסף המוטציה הבריטית מדבקת פי כמה וכמה יותר. היות שרוב האוכלוסיה לא מחוסנת, גם אם החיסון היה עובד ב100%, הוא לא יכול להיות הגורם להורדת התחלואה. יש לך בעיה קשה מאד בהבנה של מה זה הסבר ותוצאה ומתי אין קשר בין דברים. ממש בעיה רצינית.
אין הבדל במשמעת הסגר הנוכחי לסגר הקודם, שגם שם היו את אותן הפרות בוטות ועובדה שבסגר הקודם, הירידה ירדה למרות ההפרות הבוטות המרובות של הרל"בים.
הבעיה שלך שאתה לא ענו, במקום לכתוב שלא הבנת, אתה חושב שהשני לא הבין כיאה למוגבל שיכלית.
יש מגיפה, יש חיסון למגיפה, יש מטומטמים שמעדיפים את המגיפה על החיסון בלי קשר לעובדות.
יש מגיפה, יש חיסון שחושבים שהוא כנגד המגיפה, לא מבינים שיש 4,000 ווריאנטים שלו, מטומטמים שחושבים שהחיסון הוא פילאי וייעשה את העבודה ולא מבינים שייתכן שלא ישפיע וייתכן שאף יזיק בעוד אלו ש"קצת" מפעילים את הראש מבינים שיש מגיפה ומנסים למצוא דרכים להתמודד איתה מבלי להאמין באליל (החיסון) בלי קשר לעובדות.

נערך לאחרונה ב:

R 1 3

Well-known member
אני לא אשם שאתה כותב מבורות בלתי מנוצחת, ללא כל רוצן ללמוד את הנושא, אפילו, בדבר יסודי כמו להקשיב לחדשות, שכבר מפמפמים את זה חודשיים לפחות.
לדוג', אתה יכול לקרוא את אשר מכון דוידסון כתב "אך גירסה של הנגיף עם מוטציה אחרת שגורמת לחסר באותו החלבון תוארה בסינגפור בחודש מרץ השנה, וגרמה למחלה קלה יותר"

נפטרו יחסית מעט מחוסנים ביחס לכמות המתחסנים, אך המוות יכל להימנע, אם לא היו מתחסנים.
כמו למשל זה.

אז איך למרות הסגר ולמרות שרובם המוחלט של הפגיעים (הסברתי את מי אני מחשיב כפגיעים) מחוסנים עדיין אין ירידה?
בשבוע הבא, כנראה, יבטלו את הסגר ואז יהיה המבחן האמיתי של החיסונים, האם אתה חושב שהם יעמדו במבחן כאשר הם יהיו היחידים שיסתמכו עליהם?

אני לא החלטתי כלום, אלא רק קורא את הנתונים המפורסמים, קוראים לזה עובדות!

אין הבדל במשמעת הסגר הנוכחי לסגר הקודם, שגם שם היו את אותן הפרות בוטות ועובדה שבסגר הקודם, הירידה ירדה למרות ההפרות הבוטות המרובות של הרל"בים.
הבעיה שלך שאתה לא ענו, במקום לכתוב שלא הבנת, אתה חושב שהשני לא הבין כיאה למוגבל שיכלית.

יש מגיפה, יש חיסון שחושבים שהוא כנגד המגיפה, לא מבינים שיש 4,000 ווריאנטים שלו, מטומטמים שחושבים שהחיסון הוא פילאי וייעשה את העבודה ולא מבינים שייתכן שלא ישפיע וייתכן שאף יזיק בעוד אלו ש"קצת" מפעילים את הראש מבינים שיש מגיפה ומנסים למצוא דרכים להתמודד איתה מבלי להאמין באליל (החיסון) בלי קשר לעובדות.
פרקת את התשובה והוצאת עניינים מהקשרם תוך סילופים - איש לא מת בארץ מהחיסון - 3 מליון התחסנו - זה בטוח לחלוטין.
החיסון יעיל ואין 4000 וריאנטים - יש ירידה דרסטית בחולים מעל גיל 60. מי שמסרב לחיסון בשקט - אולי לא מסב נזק ישיר לחברה
כמו מי שמפמפם הסתה נגד מיגור המגיפה ומוצא סיבות נגד - זו בפרוש פגיעה בחיי אדם. מעשה פלילי מובהק ביחס לנתונים סטטיסטיים ברורים.
הסתה למניעת הצלת חיי אדם היא עברה שהעונש עליה מאסר ( לא בטוח כמה שנים תשב)

דיברגנט חדש

Well-known member
פרקת את התשובה והוצאת עניינים מהקשרם תוך סילופים - איש לא מת בארץ מהחיסון - 3 מליון התחסנו - זה בטוח לחלוטין.
זה שאתה עיוור, או לחלופין לא יודע קרוא וכתוב, אחרת היית נכנס לקישור בתגובתי הקודמת ורואה שכן מתו מהחיסון בארץ כמו הדוג' שנתתי בקישור.
החיסון יעיל ואין 4000 וריאנטים
זה שאתה עיוור, או לחלופין לא יודע קרוא וכתוב, אחרת היית נכנס לקישור בתגובתי הקודמת ורואה את דברי השר האחראי על מבצע החיסונים בבריטניה.
הנה עוד קישור, אולי לזה תיכנס ...
יש ירידה דרסטית בחולים מעל גיל 60
אז איך יש עליה בתחלואה כאשר עד הלום, החולים העיקריים היו מעל גיל 60?
מי שמסרב לחיסון בשקט - אולי לא מסב נזק ישיר לחברה
כמו מי שמפמפם הסתה נגד מיגור המגיפה ומוצא סיבות נגד - זו בפרוש פגיעה בחיי אדם. מעשה פלילי מובהק ביחס לנתונים סטטיסטיים ברורים.
הסתה למניעת הצלת חיי אדם היא עברה שהעונש עליה מאסר ( לא בטוח כמה שנים תשב)
אתה מוזמן להגיש תלונה ...

R 1 3

Well-known member
זה שאתה עיוור, או לחלופין לא יודע קרוא וכתוב, אחרת היית נכנס לקישור בתגובתי הקודמת ורואה שכן מתו מהחיסון בארץ כמו הדוג' שנתתי בקישור.

זה שאתה עיוור, או לחלופין לא יודע קרוא וכתוב, אחרת היית נכנס לקישור בתגובתי הקודמת ורואה את דברי השר האחראי על מבצע החיסונים בבריטניה.
הנה עוד קישור, אולי לזה תיכנס ...

אז איך יש עליה בתחלואה כאשר עד הלום, החולים העיקריים היו מעל גיל 60?

אתה מוזמן להגיש תלונה ...
אתה ממשיך לשקר ולא לציין מה כתוב בקישורים שלך? - אין שום הוכחה לחולה שמת מהחיסון לעומת 5000 קורבנות
אחוז בני ה 60 יורד בתמותה בדיווח ממשרד הבריאות - יש עליה בתחלואה כי אתה לא מתחסן כמו חבריך החרדים
בעיקר בירושלים יש תחלואה בהתאם לאחוז מתחסנים נמוך - מה עדיך להיות ה 5001 או אחד למליון ?
בקישור שלך מצוין בכלל שהחסון יעיל כנראה גם נגד מוטציות .. אולי תצא ותזדהה כמו שכולם
כאן מראים מי הם? הרי אתה מחופף לגמרי שמריק את זמננו.

נערך לאחרונה ב:
למעלה