אני בעד. אני אויימר - מקסימום הזריקו לי מים מזוקקים ללא אוויר ועוד משהו בפנוכו. ביום רביעי אני מקבל את הזריקה השנייה, וזהו.חיסונים: מה עמדתכם?
הכי פשוט בעולם:חיסונים: מה עמדתכם?
צר לי שאני לא רוצה להיות שפן ניסיון ועכשיו עלו שלב, רוצים שילדינו יהיו השפנים, ללא שהיה בכלל מחקר בעניין כדברי השר שטיינץ: בוא נחסן ילדים ונעשה עליהם את המחקרהכי פשוט בעולם:
נכון להתחסן ולאור ההשפעה ההדדית גם מן הראוי שכולם יעשו זאת.
אלו שנמנעים מכך או למשל אומרים 'נחכה לראות אם אנשים לא מקבלים קרניים', הם למעשה פרזיטים שמבקשים לתפוס טרמפ על שאר החברה. זאת מעבר לכך שפשוט מדובר בעמדה מטופשת שבאופן מובהק מבוססת על פייק ניוז ולא על התעמקות בנתוני אמת.
בעיקרון אתה צודק, אבל איש לא הוכיח לך את מידת היעילות של החיסון. אולי מודרנה או הרוסי עדיף על פייזר? אין קשר לקונספירציה, רק לספק בריא. גם לא שללתי אפשרות שכן אתחסן.אין כאן ענין של דעה באין מדיניות ובאין הנהגה במדינה כולנו חייבים לתת כתף אפילו להסתכן באופן מזערי
לגמרי - עדיף על להשאיר את עתידנו לרולטה סינית. המטרה להגיע ל 5 מליון מחוסנים ואז יפתחו את המשק
יהיו די בעלי דרכון ירוק למלא את הקניונים והאולמות והטיסות. מי שמשתמט מחיסון סביר ברח גם משרות בצה״ל
או מתשלום מיסים וכל חובות האזרח.
הרי ההקרבה בחיסון היא פרומיל ביחס לצה״ל שלא לציין על השנים האבודות של מי שתורם ומתגייס כשהחובה כבר לא ממש
חובה וניתן להשתמט.
החיסון הוא צבא החילוץ הרפואי של ישראל וכל הקונספירטורים שילכו לעזאזל.
הסקר הזה במטוטא אווילי עד מתרפס לסוציומטים בחברה.
בעיקרון אתה צודק, אבל איש לא הוכיח לך את מידת היעילות של החיסון. אולי מודרנה או הרוסי עדיף על פייזר? אין קשר לקונספירציה, רק לספק בריא. גם לא שללתי אפשרות שכן אתחסן.
יתנו זריקת תגבור, כמו החיסונים האלה שקיבלנו כילדים, ואז בשירות הצבאי קיבלנו שוב. או זריקת אנטי-טטנוס כשנפצעים ממשג עם מתכת למרות שקיבלנו חיסון כילדים, כמו זריקת נגד פוליו שניתנת לילדים במנות.הניסויים הוכיחו את מידת היעילות של החיסון.
הדבר היחידי שלא נבדק זה משך הזמן שהחיסון יעיל, אבל ידוע שזה ללפחות חצי שנה.
האומנם?אבל ידוע שזה ללפחות חצי שנה
יעילות החיסון הוכחה בניסויים קליניים. בכל מקרה, עדיף על קורונה, סוף סוף היום מקבל מנה ראשונה.בעיקרון אתה צודק, אבל איש לא הוכיח לך את מידת היעילות של החיסון. אולי מודרנה או הרוסי עדיף על פייזר? אין קשר לקונספירציה, רק לספק בריא. גם לא שללתי אפשרות שכן אתחסן.
איך בדיוק הוכחה, אם לא נחשפו לחולי קורונה?יעילות החיסון הוכחה בניסויים קליניים. בכל מקרה, עדיף על קורונה, סוף סוף היום מקבל מנה ראשונה.
תבדוק את המתודה של פייזר ומודרנה ואת בעלי המניות שבוטחים בהם לפחות היית מרויח גם ולא יוצא מגוכחאיך בדיוק הוכחה, אם לא נחשפו לחולי קוקונה?
ממונה הקורונה אש: 531 מבני ה 60 פלוס שחוסנו במנה השנייה של החיסון נדבקו בקורונה + 258 מתחת לגיל 60 שנדבקו אף הם לאחר קבלת החיסון השני.תבדוק את המתודה של פייזר ומודרנה ואת בעלי המניות שבוטחים בהם לפחות היית מרויח גם ולא יוצא מגוכח
אם זכור לי נכון, אתה עוד לפני הקורונה היית ב"תנו למחלות לחיות" (מתנגדי חיסונים). יש לי גבול, לא מתווכח עם חתולים על פיזיקה גרעינית ולא מתווכח עם הטמטום האנושי על למה מחלות זה רע וחיסונים זה טוב.איך בדיוק הוכחה, אם לא נחשפו לחולי קוקונה?
ואני לא שואל עיוור שיכוון אותי אל הדרך.אם זכור לי נכון, אתה עוד לפני הקורונה היית ב"תנו למחלות לחיות" (מתנגדי חיסונים). יש לי גבול, לא מתווכח עם חתולים על פיזיקה גרעינית ולא מתווכח עם הטמטום האנושי על למה מחלות זה רע וחיסונים זה טוב.
ונכון לאור השקרים של חב' התרופות על תוצאת 95% יעילות.רק לספק בריא
הבעיה היא שכל תרופה שתמציא, בטח למגפה טרייה, זה שהחיסון לא יהיה מושלם. אבל אם הדרכון הירוק ייאלץ אותי (למשל לחזור להתאמן במכון או להשתתף בכנסים מקצועיים), לא תהיה לי ברירה אלא להתחסן. העניין הוא שעד אז, החיסונים עלולים להיגמר.ונכון לאור השקרים של חב' התרופות על תוצאת 95% יעילות.
בינתיים, באופן לא מפתיע, ביטלו את כל ה"הטבות" של הדרכון הירוק כי ראו שהמחוסנים לא באמת מחוסנים.הבעיה היא שכל תרופה שתמציא, בטח למגפה טרייה, זה שהחיסון לא יהיה מושלם. אבל אם הדרכון הירוק ייאלץ אותי (למשל לחזור להתאמן במכון או להשתתף בכנסים מקצועיים), לא תהיה לי ברירה אלא להתחסן. העניין הוא שעד אז, החיסונים עלולים להיגמר.
בינתיים, באופן לא מפתיע, ביטלו את כל ה"הטבות" של הדרכון הירוק כי ראו שהמחוסנים לא באמת מחוסנים.
הוכיחו בוודאי שהוצגו נוגדנים - הרי זו לא הסיבה לחשש של מי שלא התחסן . אישית לא קיבלתי אף זריקה 40 שנהבעיקרון אתה צודק, אבל איש לא הוכיח לך את מידת היעילות של החיסון. אולי מודרנה או הרוסי עדיף על פייזר? אין קשר לקונספירציה, רק לספק בריא. גם לא שללתי אפשרות שכן אתחסן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.